03 syyskuuta 2013

Tänään päivällä päätimme Siljan  kanssa suunnata keskustaan kahvittelemaan ja kiertelemään vähän kauppoja. Itse tosin yritän nyt parhaani mukaan olla edes jonkinnäköisessä ostolakossa ja säästää osan rahoistani tuleviin matkoihin. Kävimme ensin kiertelmässä vähän Forumissa sekä Aleksanterinkadulla ja lopuksi suuntasimme vielä Kluuvin Robert's Coffeeseen höpöttelemään. 

Aika kului todella nopeasti naureskellessa sekä jutellessa ja meillä olikin niin hauskaa, että unohdin aivan kokonaan käydä ostamassa jopa ne välttämättömät ostokset kuten kalenterin sekä kasvojen puhdistusaineet.. =DIhanan päivän päätteksi suuntasin vielä illaksi koululle kuuntelemaan pakollisen yo-infon koskien nyt syksyn kirjoituksia. 

Suunnitellimme ensi kerralla suuntaavamme Kaivariin kahville nyt kun säät vielä sallivat sen. Toivotaan siis, että nämä ihanat aurinkoiset säät jatkuisivat vielä mahdollisimman pitkään! 

xoxo, Natalia

61 kommenttia:

 1. miksi tuollainen väriero viidennessä kuvassa kaulassa ja verrattuna käsiin? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaisiin asioihin tekin aina kiinnitätte huomiota :D

   Poista
  2. Natalia olen samaa mieltä.

   Poista
 2. Hyi te ette Siljan kaa juo ikinä mitään muuta kun batterya! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro ihmeessä, että millä perusteella väität, että emme juo Siljan kanssa ikinä mitään muuta kuin batteryä?

   Poista
  2. Tässä postauksessahan on kuva kun natalia juo kahvia, eli jotain muuta kun batterya. Hehhe. :D

   Poista
 3. Ku te lähette sinne miamiin niin maksatko ite sun lentoliput ja hotellin ja kaikki menot siellä paikan päälle vai sponsaako sun vanhemmat jos toi kerran on perhematka?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua taas kiinnostaisi tietää, että miksi sinua kyseinen asia kiinnostaa :)? Tai jos vaikka Andrea Badendyck ilmoittaa blogissaan lähtevänsä lomalle perheensä kanssa niin ei itselleni tule edes mieleen, että hmm.. maksaakohan Andrea itse kaikki kulut vai hänen perheensä ja suoraan sanottua minua ei edes kiinnostaisi. Olisi siis siksi kiva kuulla, että miksi asia sinua kiinnostaa tai mitä merkitystä sinulle on sillä, että kuka matkani rahoittaa :)? Enkä tarkoita tätä mitenkään hyökkäävänä tai ilkeänä. Kuhan ihmettelen :D

   Poista
  2. Minua taas kiinnostaa miksei tuollaista asiaa saisi ystävällisesti kysyä jos jotain näyttää se kiinnostavan? Voisit vastata asiallisesti ettet halua näistä asioista puhua täällä, jos se on jotenkin salaisuus.

   Muutenkaan en ymmärrä miksi se näyttää olevan aina arka paikka joillekkin että saa jotakin perheeltään tai muualta eikä kaikkea joudu itse kustantamaan. Itse olisin iloinen jos perheelläni olisi varaa kustantaa matkani tai muuta, vaan eipä ole.

   terv. eri anonyymi

   Poista
  3. Koska toisten raha-asioista ei yleensä kysellä? Toisten raha-asioista kyselyä pidetään yleisesti epäkohteliaana ja tökerönä. Ja niinkuin sanoin niin en tarkoittanut kommentia mitenkään ilkeänä tai hyökkäävänä, kuhan ihmettelin, että miten ketään edes tuollainen asia kiinnostaa =)

   Olet kyllä nyt tehnyt aivan omia johtopäätöksiäsi, jos koet sen olevan minulle jotenkin arkapaikka, jos saan jotain vanhemmiltani :D.

   Luulisi muutenkin kaikille olevan itsestäänselvyys, että raha-asiat eivät kuulu muille ihmisille tai varsinkaan nettiin :) !

   Poista
  4. naurettavaa kun toitotat täällä ettet puhu raha-asioista, mutta esim. auto-postaukseen on pakko korjata jos joku veikkaa liian alhaista hintaa. :D:D oivoi..

   Poista
  5. En puhu omista raha-asioistani ja tällä siis tarkoitan, että mistä saan rahaa, miten sen budjetoin, mihin sitä käytän, mitä olen säästänyt yms.

   En nyt ihan ymmärrä kommenttisi pointtia. Kerronhan aina täällä paljonko jokin laukku tai vaate on maksanut? Aivan samalla tavalla, jos joku tulisi väittämään, että tuon Louis Vuittonin laukkun saa 50€ niin korjaisin kyllä, että ei ihan taida se summa riittää. Samalla tavalla sanoin myös auton hinnasta. Tällä asialla ei ole mitään tekemistä omien raha-asioideni kanssa.

   Poista
  6. Huhhuh sun pitäs natalia vähän CHILLATA :D kauheet raget aina jostain mitättömäst

   Poista
  7. Missä kohtaa olen mielestäsi "ragennut" :D? Koko ajan olen kirjoittanut ihan ystävällisesti ja asiallisesti. Ja niinkuin ensimmäisessä kommentissakin kirjoitin niin tarkoituksena ei ollut mitenkään hyökätä tai olla ilkeä. Kuhan ihmettelin :)

   Jos olisin halunnut "ragee" niin olisin kirjoittanut ensimmäisen kommentini tähän tyyliin :

   "Mitä se sinun persettäsi kutittaa kuka lippuni ja matkani maksaa? Se ei todellakaan kuulu sinulle. Huoh, ketä edes kiinnostaa. Minua ei ainakaan voisi vähempää kiinnostaa kuka jonkun tuntemattoman matkan maksaa -.-. Onko sinulla kaikki hyvin???" - TUO olisi ollut rageemista.

   Ehkä sinun nyt täytyisi vähän CHILLATA :D :P

   Poista
  8. Toi "toisten raha-asioista ei kysellä ja puhuta" on jäänne neuvostoaikasesta suomesta ja toivoisin et siitä pääsis eroon.. Niin perus suomalainen asenne. Tietty kenenkää ei tarvii kertoo mitää mitä ei haluu mut cmon, ei oo kyse mistää fbi tiedoista taaskaan. Tossa ei oo mitää outoa et jotai kiinnostaa maksatko ite vai vanhempas, ehkä häntä kiinnostaa mm voisiko hänellä itsellään olla rahaa yms tai ylipäänsä vaan.

   Poista
  9. Neuvostoaikaisesta Suomesta? Perus suomalainen asenne? Ömm musta kyllä ihan kaikkialla, varsinkin maailmalla, kuuluu käytöstapoihin olla kyselemättä toisten raha-asioista. Niiden kyseleminen vaikuttaa lähinnä epäsivistymättömyydeltä ja lapsellisuudelta. Eikö ihan aikuiset ihmiset osaa perus käytöstavat? Jos siis jos on aikuinen:)

   Poista
  10. Totta, ei toisten raha-asioita kysellä eikä kysellä kuka maksaa ja mitä maksaa. Ei kysellä Suomessa eikä muualla maailmassa. Tekemällä moisen kysymyksen osoitat vain ettet ole sivistynyt eikä sinulle ole opetettu käytöstapoja, niin Suomessa ja maailmalla. Ihmiset ovat uteliaita ja kateellisia, niin Suomessa ja maailmalla. Suomessa on hyvä, jos olet vaatmaton ja huomaamaton. Maailmalla et pärjää siten. Monella on vielä PALJON opittavaa.

   Poista
  11. Itse en myöskään ymmärrä noita "maksatko ite kysymyksiä?", kelle se edes kuuluu ja kuka siitä välittää. Enkä itsekkään levittelisi raha-asioita netissä, mielestäni todella epäkohteliasta kysyä niistä. Eiköhän ne oli aika henkilökohtaisia. Eriasia, jos haluaa ilmoittaa esim. Niikun Nata aikaisemmin mainitsi laukun hinnan ym.

   Poista
  12. Mua huvittaa, et miks jonkun pitää alkaa vänkäämään että "kuka sun matkan oikein maksaa?" Ketä edes kiinnostaa, mitä vittua?! Hieman lapsellista.
   Silkkaa kateutta.

   Poista
  13. Natalialle ei kyllä epäasiallisista vastauksista voi valittaa, sillä vaikka mitä paskaa sieltä tulee poikkeuksetta asiallinen kommentti!
   Noista raha-asioista vielä, että läheisille voi tietenkin kysyä, mutta juuri tuntemattomilta netissä kysyminen on tökeröä. Ethän sä voi kodittomaltakaan kysymään, että mikä ajoi hänet kyseiseen tilanteeseen?

   Poista
 4. Voii ihania kuvia ootte siljan kaa supernättejä :) en tajuu noita anoja....just toi et ette juo muutaku batteryä mukamas, oikeesti herätys :D mut joo hyvää syksyä sulle ooy mun lemppari bloggaaja ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidit ja kiitos paljon :) Myös Siljan puolesta! No niimpä.. Kiinnostaisi todellakin kuulla, että millä perusteella emme muka ikinä juo mitään muuta :D Oikein ihanaa syksyä myös sinulle ja kiitos mukavasta kommentista <3

   Poista
 5. mistä toi nahkaliivi on?

  VastaaPoista
 6. Tunnistaako monet ihmiset sinut kadulla? Ja tuntuuko se kivalta vai oudolta?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä aina joku tunnistaa :) Enpä itse oikeastaan kiinnitä asiaan huomiota :D

   Poista
  2. jos mä joskus sut nään ku tuun helsinkiin päin nii hyppään varmaa ilmaa O__o ois siistii :3

   Poista
 7. Ootte kyllä todella kauniita Siljan kanssa, oon ihan koukussa teijän molempien blogeihin :) haha, oikein naurattaa noi anot, kun pitää väkisin oikein keksiä jotain valitettavaa : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein kovasti, myös Siljan puolesta :)) Ihana kuulla, että olet tykännyt! No niimpä.. :D

   Poista
 8. Ihanaa miami! Oon ite käynyt siellä perheeni talolla noin 7 kertaa ja pakko sanoa että varmaan maailman ihanin paikka! <3 nauti ihanainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanaa, kun olet päässyt matkustamaan sinne noin useasti :) Olisi kiva kuulla vinkkejä, että missä kannattaa käydä, mistä löytyy hyvät shoppailupaikat sun muut :)?

   Poista
  2. mihin päin miamii oot menossa? :)
   ite oon ollu floridas kaks kertaa, miami beachillä ja fort lauderdales.
   kaks ISOA kauppakeskusta, joista löytyy kaikki kaupat/merkit mitä vaan voit toivoa on sawgrass mills (for lauderdalessa) ja aventura mall (miamissa)! kummassakin kauppakeskuksessa vierähtää heeelposti kokonainen päivä!! :D haha meidän piti sillon palata parina päivänä takas, kun ei vaan yksinkertasesti yks päivä riittänyt shoppailuun!
   sit yks ihana paratiisisaari on key west! suosittelen ehdottomasti!! :)

   Poista
  3. En ole vielä täysin 100% varma, että minne päin olemme menossa :D Kiitos oikein kovasti vinkeistä <3 ! Ja voin vain kuvitella, haha. En millään malttaisi odottaa :)

   Poista
 9. En tiedä että mikä tässä postauksessa on niin erityistä mutta mä tykkäsin tästä ihan hirveästi!:D<3

  VastaaPoista
 10. mikä ton juoman nimi on minkä sä tilasit =) ?

  VastaaPoista
 11. mitä meikkivoideetta sulla on täs päällä?:)

  VastaaPoista
 12. saako esittää pientä kritiikkiä? mua harmittaa et tässä blogissa ei oo mitään arkistoo :/ joo tiedän, että noiden tagien avulla pystyy etsimään tiettyjä aiheita käsitteleviä juttuja mut silti jonkinlainen arkistokin olis jees. esimerkiks sen tapanen kun siljan blogissa, sellanen on ehkä selkein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli ennen blogissani kuvailemanlaisesi arkisto, mutta omasta mielestäni nuo vanhemmat postaukseni eivät ole yhtään kivoja ja siksi en halua arkistoa pitää :) Katsotaan, jos jossaain vaiheessa laitan sen taas takaisin! Kiitos asiallisesta kritiikistäsi :)

   Poista
 13. Tykkään todella paljon sun blogista! Ihanaa että jaksat olla aina niin pirteä ja iloinen(: nää anot vois hankkia yhtä positiivisen elämän asenteen kun sulla :D ei taida jotkut oikeesti ymmärtää mitään käytöstapojen päälle plus onhan se hyvä nimettömänä tulla länkyttää leukojaan (; jatka samaan malliin! ps. Mitä sun hamsterille kuuluu? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva, että olet tykännyt ja aivan ihanasti sanottu :) <3 Kiitos mukavasta ja tsemppaavasta kommentista! Ja Bublelle kuuluu oikein hyvää, kiitos kysymästä :) !

   Poista
 14. Näyttääpäs tukkasi kauhealta tuosta sivulta/takaa päin. :/ Olet tosi kaunis ja upea, mutta mielestäni nuo hiukset eivät oikein sovi sinulle tai oikeastaan kenellekään muullekaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin maailmassa onkaan olemassa hiustyyliä, joka mielyttäisi ihan jokaisen silmää :) Tärkeintähän on, että ite viihtyy ja pitää omista hiuksistaan ! Kiitos kuitenkin mielipiteestäsi :))

   Poista
 15. Moikka! Sulla on aivan ihanat hiukset! Onko pidennykset rasittanut omia hiuksiasi hirveästi ja voiko hiuksia värjätä normaalisti pidennykset päässä? Itseänikin himottaisi ottaa histenpidennykset mutta hieman vielä mietityttää :) Tosi ihana blogi sulla, jatka samaan malliin vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha haussua, että juuri sinua edeltävässä kommentissa joku ilmaisi mielipiteensä siitä miten hiukseni eivät oikein sovi minulle tai oikeastaan kenellekään muullekaan :D Kiitos kuitenkin kovasti :)) Ja minulla pidennykset eivät ole rasittaneet hiuksia oikeastaan ollenkaan. Tai tietenkinhän ne aivan vähän rasittavat, mutta itse en ole huomannut oikeastaan mitään :) Pidennykset täytyy aina irroittaa hiusten värjäämisen ajaksi eli ne päässä ei suositella värjäämistä ! Kysy vaan ihmeessä, jos sinulla on jotain kysyttävää niin voin kertoa lisää omista kokemuksistani :) Kiva, että pidit ja kiitos !

   Poista
 16. Siis eksyin tänne blogiin ihan sattumalta, joten pakko kysyä onko sun oikee nimi Natalia Oona? Eihän tuossa nimessä oo mitään logiikkaa? :D vai onko sulla kolmaskin etunimi? Ootko suomalainen vai venäläinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on :) Etunimeni on Natalia ja toinen nimeni on Oona ! En tiennytkään, että nimissä yleensä on jonkinlainen logiikka :D Olen ihan suomalainen.

   Poista
  2. hah perus että natalia nimisiltä kysytään aina että onko venäjäläinen vai minkä maalainen t. toinen natalia

   Poista
 17. Söpön väriset kynnet, muistatko mikä väri?

  VastaaPoista
 18. Ihana postaus taas kerran Natalia! Oot todella kaunis ja vaikutat tosi iloiselta ja ystävälliseltä ihmiseltä. Vastaat aina tosi asiallisesti kaikkiin kommentteihin! Sul on myös tosi positiivinen asenne :) Joten keep it going ja hyvää syksyn alkua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että pidit ja että olet saanut minusta tuollaisen vaikutelman :)) Kiitos paljon ja kiitos sinulle ihanasta kommentista ! Samoin <3

   Poista
 19. MIks pitää esittää ruskeampaa kun on? En vaan ymmärrä :D

  VastaaPoista
 20. pukeudut aina tosi tyylikkäästi ja oot muutenkin tosi kaunis :) <3

  mitä arvosanoja muuten oot jo saanu yo-kirjotuksista? entä mitä arvosanoja tavottelet nyt tän syksyn kirjotuksistas? ite sain keväällä psykasta M:n ja ruotsista B:n ja nyt on tarkotus tavotella äikästä ja enkusta korkeempia arvosanoja - tulispa E:t tai jopa L äikästä kun se on mun vahvin aine! toivottavasti ei muuten oo liian tungetteleva kysymys mut ajattelin et kun monet bloggaajat on kertonu yo-arvosanansa blogissaan niin eipä kai tuo sitten oo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos :))

   Kerron sitten kaikki arvosanani kerralla, jos päätän ne täällä netissä julkistaa :D Eihän ne tietenkään mitään supersalaista tietoa tietenkään ole, mutta mielummin sitten teen kunnon yopostauksen kerralla. Tavoitteena on saada äidinkielestä M ja ruotsista C ! :) Oikein paljon tsemppiä sinulle kirjoituksiin ja toivottavasti pääset tavoitteisiisi <3

   Poista
 21. Hei näytät ihan Lauren Curtisilta ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D Itse en näe meissä mitään samaa, mutta otan tuon isona kohteliasuutena :P :)

   Poista
 22. Haha vähän ihana toi kuva missä silja ottaa kuvaa tosta batterystä! Tollanen "behind the scenes" :D

  VastaaPoista