20 elokuuta 2013

OUTFIT

Redlight - Lost In Your Love



Neule, Huivi, Aurinkolasit H&M // Shortsit Friday's // Kengät Converse // Laukku Tiger Of Sweden // Kello Michael Kors

Miten teidän viikkonne on lähtenyt käyntiin? Omani on kulunut oikeastaan koulussa abikursseilla ja kotona lueskellessa. Vapaa-aikaa minulla ei ole mitenkään erityisesti nyt noiden tulevien kirjoitusten takia ja siksi en ole nyt normaaliin tapaan ehtinyt vastailemaan kommentteihin. Yritän kuitenkin ehtiä vastailemaan niihin aina parhaani mukaan. Toivottavasti ymmärrätte ! Minulla on kuitenkin vaikka mitä kivoja postauksia teille tiedossa tällä viikolla.  Ja kiitos kaikille hyvistä ideoista ja toiveista, joita tuli iso kasa viime postaukseen =). 

xoxo, Natalia

57 kommenttia:

  1. Uii miten mukavan rento asu! Noi käy tosi hyvin yhteen mun mielestä =) Jes ootan innolla niitä postauksia ♥ Hyvää alkanutta viikkoo sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)) Ja kiva kuulla! Oikein mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle <3

      Poista
  2. tykkään sun hiuksista tosi paljon & söpö toi huivi :3

    VastaaPoista
  3. Ihana asu! Missä tuo Fridays kauppa sijaitsee? Ulkomailla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ! Espanjassa oli ainakin tuo kyseinen liike :)

      Poista
  4. Taas huomaa kuinka muokkaat sun reisiä.. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos jollekin on vielä 2013 vuonna on jotenkin ihmeellistä se, että joku airbrushaa kuviaan niin :-D ...

      Poista
    2. Miksä airbrushaat sun kuvia?onks sul noin huono itsetunto et pitää saada itteensä yttämään paremmalt?

      Poista
    3. http://www.whaleoil.co.nz/wp-content/uploads/2013/04/facepalm.jpeg

      Poista
    4. Hei ano suurin osa bloggaajista tekee niin :)

      Poista
    5. Häääh? Ei nyt mitenkää pahalla mut ihmettelen kyl vähäsen et miks muokkaat sun jalkoja..? Mitä järkee siin on? Ois ihan kiva tietää, ja tarkotin tän ihan asiallisena kommenttina ja kysymyksenä:) mutta aivqn ihanan yksinkertainen asu jälleen kerran♥

      Poista
    6. Tehdäänpä tämä nyt kerran kaikille selväksi.

      Todella monet bloggaajat (eivät vältämättä juuri ne blogit joita sinä satut lukemaan, mutta yleisesti ottaen) airbrushaavat ihonsa kuvissa. Myös melkeinpä kaikki netistä löytyvät muokatut naisten kuvat sekä kuvat lehdissä yms. on airbrushattu. Ja että miksi? Ei siksi, että heillä olisi mitään todella pahaa peitettävää tai huono itsetunto :D. Vaan ihan vain siksi, että iho näyttäisi aivan tasaiselta, hohtavalta ja esteettiseltä. Joku tykkää ja toinen ei, mutta nykypäivä siinä ei ole mitään ihmeellistä. Airbrushas on kuitenkin kuvienkäsittelyä sieltä kevyemmästä päästä :D

      Poista
    7. Eletään vuotta 2013 ja ihmiset jaksaa edelleen ihmetellä miksi bloggaajat muokkaa kuviaan...? Mitä väliä sillä on jos haluaa tasottaa ihoaan tai muokata värejä, sehän on nyt ihan normaalia. Olkaa iloisia ettei Natalian kuvanmuokkaus näytä tältä:

      http://assets0.ordienetworks.com/images/user_photos/1257124/9f0266fa4e3d6478c1c08f9d787b5833_rectangle_fullsize.jpg

      http://cdn.acidcow.com/pics/20110819/photoshop_fails_04.jpg

      Natalia oot ihana ja sun blogis on aivan huippu <3

      Poista
    8. joo mutta kun miettii näitä nykykauneusihanteita niin onpa hyvää esimerkkiä teinitytöille, kun muokataan ihan joka paikka :( surullista miten nykyään on harvinaista olla luonnollinen ja niin ettei kuvia muokkaa.

      Poista
    9. Joo on kyllä aika hyvä syy muokata, koska kaikki muutkin tekevät niin.

      Ihmisten virheet ja inhimmillisyys tekee heistä kiinnostavia.

      Poista
    10. Hanna: Niimoä :D Hahhah! Nuo sinun linkkaamat kuvat ! Ihana kommentti ja kiva kuulla, että olet tykännyt <3

      Anonyymi 9.42: Ihan ensimmäisenä minun kuvistani ei todellakaan ole muokattu ihan joka paikkaa.. :D

      Anonyymi 13.14: Luitko tuon tekstin jonka kirjoitin tuohon? Ilmeisesti et, koska en missään kohtaa ole sanonut, että muokaan kuvia siksi, että kaikki muutkin muokkaavat. Pointtina oli tuode esiin, että nykypäivänä siinä ei ole mitään ihmeellistä. Ja kuvia muokkaan siksi, että kuva näyttää muokattuna paremmalta ja esteettisemmältä. Jos sinusta minä en ole kiinnosta, koska kuvistani on muokattu "virheitä" sun muita pois niin miksi sitten olet blogissani?

      Poista
  5. Kauniina taas! :) ihana huivi, paljonko se maksoi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Huivi maksoi 5,95€, jos nyt oikein muistan :D

      Poista
  6. Vitsi että on kiva asu idea !! oon nähny sul ennenki shortsi/ neule yhdistelmii mut toi laukku huivi yhdistelmä, kokonaisuus on ihan täydellinen ! pakko varastaa ja kokeilla ;) aina yhtä upea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon <3 Ja ihana, että pidit asustani :)) !

      Poista
  7. Mä oon ihan rakastunu tähän sun blogiin. Tää on ehdottomasti mun lemppariblogi, koska sulla on niin kiva tyyli, oot ihan superkaunis ja tää sun blogi on tosi inspiroiva. Älä vaan koskaan lopeta blogggaamista ! <3
    http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihana kuulla, että olet tykännyt blogistani noin paljon ! Aivan ihanasti sanottu :) Kiitos kovasti <3 Ja kiitos sinulle kommentistasi !

      Poista
  8. ootsä vasta abi?:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olen =) Suoritan lukion 4,5 vuodessa.

      http://nataliaoona.blogspot.fi/2013/01/education.html

      Tuolta voit käydä lukemassa lisää aiheesta, jos haluat :)

      Poista
  9. Kiinnostaisi tietää, että mitkä aineet kirjoitat siis nyt syksyllä? :) Itse en ainakaan tuosta linkittämästäsi postauksesta bongannut niitä :D

    VastaaPoista
  10. ihana asu!! :) oot aina niin tyylikäs <3

    VastaaPoista
  11. Moikka natalia! :) ei nyt liity tähän postaukseen millään tavalla, mutta oletko ajatellut tehdä sellaista todella kattavaa hiuspostausta? Kertoisit siis hiuksistasi kaiken mahdollisen; pidennykset ja niiden sävyn, käyttämäsi shampoo ja hoitoaine sekä muut hiustuotteesi, miten laitat hiuksesi yöksi jne. Eli mahdollisimman laaja tietopaketti juuri sinun hiuksistasi :) luulen että tällainen olisi monelle lukijalle enemmän kuin tervetullut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olisikin enemmän kuin tervetullut! Tee ihmeessä sellanen postaus missä kerrot kaiken mahdollisen sinun hiuksista ja miten sä yöälmä laitat kun heräät mitä teet niille ihan kaiken. :)

      Poista
    2. Moimoi! Kiitos paljon loistavasta idesta =) Uskon, että tuollainen postaus varmasti kiinnostaisi monia lukijoita. Laitetaan siis postaus toteutukseen! :)

      Poista
  12. Huikee biisi! :) Ja täytyy sanoa, että sun hiukset näyttää upeilta! Käytät ilmeisesti siis teippipidennyksiä? Olisin itse kiinnostunut tilaamaan pidennykset netistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit ja kiitos paljon :) Kyllä! Minulla on teippipidennykset. Omat pidennykseni ovat Rapunzel Of Swedeniltä! Olen käyttänyt heidän pidennyksiään jo monet vuodet ja olen aina ollut todella tyytyväinen =)

      Poista
  13. Heippa! Löysin blogisi vasra nyt ja haluaisin tietää sun koulusta ja mihin meinaat hakea kouluun ja mikä sun keskiarvo on? Vaikutat avan ihanalta ja todella kaunis olet :) toi osote tosta sun koulusta ei toimi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haen ensi keväänä Helsingin oikeustieteelliseen opiskelemaan :) En valitettavasti tiedä mikä on tämän hetkinen keskiarvoni. Kiva kuulla, että olet saanut tuollaisen kuvan ja kiitos paljon <3 Tarkoititko tuota "education" postauksen linkkiä, jonka olin linkittänyt ylempänä kommenteissa? Miksiköhän se ei sinulla toimi, koska minulla linkki toimi aivan normaalisti :o Ja tervetuloa lukemaan =)

      Poista
    2. Joo toimi se, kiinnostais tietää että millanen koulumenestys pitäis olla että sinne oikikseen pääsis sisään? Onko matikka tärkeää, kirjotatko sitä ite, itse olen meinaan aivan surkea matikassa mutta juristiks opiskelu kiinnostais, mutta pelottaa että kuinka hyvä pitäis olla että pääsis ja mitkä aineet olis tärkeitä?:)

      Poista
    3. Olis tosi kiva tietää kun oma keskiarvo joku reilu 7 ja matikassa oon täysin surkee:( että olisko mitään mahollisuutta päästä

      Poista
    4. Oikeustieteelliseen voi hakea pelkällä pääsykokeella jolloin kouluarvosanoilla tai yo-todistuksella ei ole mitään väliä :) Kannattaa näissä asioissa kääntyä oman opinto-ohjaajan puoleen koulussa niin he osaavat kunnolla neuvoa ja antaa vinkkejä yms !

      Poista
  14. Yksinkertainen on kaunista. Ja sinä natalia oot kaunis, kannat asun ku asun kauniina päälläsi <3

    VastaaPoista
  15. todella kiva asu! munkin pitäs ostaa jonkin näkönen kello, sen sais yhdistettyä niin kivasti tollasiin "pelkistettyihin" asuihin tuomaan vähän piristystä.
    Mun mielestä olis muuten parempi jos tuo youtubepalkki olis saman levynen kun sun kuvat, tai jos se on tommonen lyhyt, niin muuttasit sen valkoseks, koska mun mielestä tuo lyhyt musta tekee semmosen epähuolitellun ensivaikutelman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen ollut todella tyytyväinen tuohon kello hankintaani :) Niinkuin sanoit niin se tuo asuihin kivasti piristystä! Ja kiitos parannusehdotuksestasi. Pitääkin ensi kerralla kokeilla miltä palkki näyttäisi, jos se olisi samanlevyinen kuin kuvat tai jos se olisi valkoinen :)

      Poista
  16. Sä oot Natalia tosi kaunis ja niin ihanan olonen:). Ajattelin ostaa sellasen paidan mikä sulla on se nahkanen musta liiven ja kun näytin sitä muutamalle kaverille niin ne sano ja tarkotti et se niitten mielestä on hirvee vaikka mun mielestä se on aivan ihana niin voisinko mä siltis en ostaa ja käyttää sitä vaikka kaikki ei oikeen siitä tykkää??. Ja hyvää loppu viikkoa :)<33 ja sun blogi on aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai voit ! Mikset voisi ? Ei sun kaverit varmaan muutenkaan määrää sun ostoksia esim. ruuan suhteen ? Kyllä sä teet lasagnea jos sun tekee sitä mieli vaikka se ois sun kavereista pahaa !

      Kaikkia ei voi miellyttää, eikä kuullukkaan.

      Itse olen jo aikoja sitten alkanut kyselemästä liikaa neuvoja. Pukeudun miten haluan ja nauran sitten myöhemmin itselleni kuinka typerältä olen näyttänyt. Ei se niin vakavaa ole.

      ps. Osta se paita, se on tosi hieno !

      Poista
    2. Kiitos paljon ja ihana kuulla :)

      Katarina kirjoitti mielestäni todella hyvin, että ethän sinä jätä esim. jotain ruokaa syömättä sen takia, että kaverisi eivät siitä pidä? Jokaiselle on erilainen maku ja kaikkia on mahdotonta mielyttää. Maailmassa ei ole olemassa esim. jotain paitaa joka olisi ihan jokaisen ihmisen mielestä hieno. Joku tykkää ja toinen ei. Aina on tärkeintä, että käyttää juuri sellaisia vaatteita joista itse tykkää =) Varmasti myös kavereillasi on jotain vaatteita, jotka eivät niin sinun silmääsi miellytä. Ei kannata välittää muiden mielipiteistä <3

      Oikein hyvää viikonloppua sinulle myös <3 Ja Katarinalle kiitokset todella hyvin kirjoitetusta kommentista :) Olen kanssasi aivan samaa mieltä!

      Poista
    3. Kiitos tosta vastauksesta molemmille:)). Ja kyllä aijon ostaa sen paidan se oli niin mun makuinen heti kun näin sen<3. Nyt jotenkin aina muistan ton et ei kaikkia tarvi eikä voi miellyttä. Mistä se oli natalia ja paljoko se makso??. Kokeilin tuollaista ainakin ginassa mutta se oli valkoinen ja haluaisin mustan=D

      Poista
    4. Tarkentaisitko nyt siis vielä, että mitä paitaa tarkoitat =)?

      Poista
  17. Meinattiin muuttaa teidän kanssa samaan taloon! Käytiin katsomassa siellä yhtä asuntoa, mutta joku halusi sitä enemmän kuin me (=tarjosi enemmän). Olis ollut hauska törmäillä hississä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha aika jännä vain, että talossamme ei ole ollut yhtään asuntoa myynissä :D?

      Poista
    2. Tää ei ollut välittäjän kautta julkisessa myynnissä. :)

      Poista
    3. Aaa! Mikä rappu siis ja mikä asuntonumero :)?

      Poista
    4. A-rappu ja 5. kerros, asunnon numeroa en valitettavasti muista :(

      en muista olenko koskaan sanonut, mutta keep up the good work! oon "taustaillut" sun lukijana jo pitkään ja tykännyt blogista kovasti, mutta oon tosi huono/ujo kommentoimaan. :/ mulle tulee aina hyvä mieli kun käyn täällä!

      Poista
    5. Ei kyllä ole sitten ollut meidän rappu, koska emme asu A-rapussa :o Varmaan siellä on ollut sitten joku samannimen ! Hassu sattuma :D

      Kiva kuulla, että olet tykännyt ja todella kiva kun kommentoit :))

      Poista
    6. Joo ei varmaan oo sama rappu, näin teidät itse asiassa siinä talon pihalla kun olitte lähdössä jonnekin kun me oltiin menossa katsomaan asuntoa. Maailma on näemmä tosi pieni paikka, hih :D

      Poista
  18. Upee natalia ja ihanan yksinkertanen asu! =)

    VastaaPoista