31 elokuuta 2013

OH BOY, OH BOY


Näitä BOY - paitoja on viime aikoina näkynyt varsinkin blogeissa todella paljon. Mitä mieltä te olette näistä? Hot or not?



Oma paitani on saatu Oasapilta.

xoxo, Natalia

73 kommenttia:

  1. Ite ainaki tykkään niistä, pipot varsinki tosi kivoja!:))

    VastaaPoista
  2. Hot iha älyttömän kivoja tykkään!:)

    VastaaPoista
  3. Hot, ehdottomasti! Noi on vaan niin törkeen makeita :)

    VastaaPoista
  4. not, en tiiä mikä nois viehättää :-D se et niis lukee "poika" vai se et tos on toi lintu O.o :-D vähä sama juttu ku maastokuvio vaatteissa... ;c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua ainakin se, että tuo logo on vain yleisesti todella kivan näköinen :)

      Poista
  5. Not, ite en tykkää ku niitä on joka paikassa. Ei se mitenkää ruma ole, mut aika tylsää että jokatoisella on BOY legginsit, paita, pipo etc.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että noita on nykynyt aika paljon varsinkin blogeissa ja instagramissa, mutta itselläni ei ole tullut vielä missään kaupungilla yms. vastaan kyllä yhtään :D

      Poista
    2. No joo, se on oikeestaan ihan totta. Eipä niitä kadulla ihan jokaisella olekkaan :)

      Poista
  6. millä kihartelet sun tukkaa?en löytäny tuolta tagin alta! aina niin nättinä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiharran sellaisella Remingtonin kiharruspuikolla :) Ja kiitos paljon!

      Poista
    2. Mullakin on muutama noita kiharruspuikkoja eri paksuisiakin, mutta en ikinä saa aikaiseksi noin kauniita loivia kiharoita :( Olisi muuten todella kiva jos tekisit tollasten kiharoiden tekemisestä postauksen kuvien tai videon muodossa! :) olet kyllä superkaunis<3 ja toi sun tukkas on vaan yksinkertaisesti kadehdittavan upea!

      Poista
  7. saaks noita mistään muualta kun Oasapilta??(: Ja ehdottomasti HOT <3!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä saa. Kirjoita vain googleen "boy london" ja selaile sieltä :) Nuo mitä myydään Oasapilla, Ebayssä sun muissa niin nehän eivät ole ns. aitoja, että jos ihan aidon Boy Londonin paidan haluat niin niitä saa ainakin nelly.comista.

      Poista
  8. Musta noi on ihan kivan näkösii, mut alkaa kyllä jo mennä maku ku joka toisella vastaantulijalla on joku boy-tuote... :D Eli sanoisin että HOT, mutta itse en ostaisi mitään boy-tuotteita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä, koska itse olen nähnyt näitä BOY- juttuja vain blogeissa ja instagramissa, mutta esim. keskustassa ei ole tullut vielä yhtikäs kenelläkään vastaan :D Eivät taida olla sitten sattuneet vain minun kohdalleni! =D

      Poista
    2. mä oon taas nähny noita pitkin kesää toooooosi monella , itselläni en tosin(ainakaan vielä hih):D

      Poista
    3. Aijaa :D Ehkä en ole sitten itse vain jotenkin kiinnittänyt asiaa huomiota, koska omiin silmiini ei ole osunut :P

      Poista
  9. pidin ja pidän edelleenkin noista boy vaatteista toodella paljon, itsellänikin on boyn toppi :) mutta nyt olen täällä meillä päin ruvennut näkemään niitä alaasteikäisillä ja se ottaa vähän päähän jostain kumman syystä :DD

    VastaaPoista
  10. Tykkään..harmi vaan et näkyy joka kadun kulmassa mutta niinhän se aina menee muotivillityksien kans

    VastaaPoista
  11. Mun mielestä erittäin tylsä, ihan sama jos paidassa lukis "HORSE" .. En edes ymmärrä paidan tarkoitusta, jos sillä on edes sellaista? :) mun mielestä toi on just sellanen markkinointi paita et yritys saa rahaa siitä kun ne luo imagoa nuorten mieleen ja sit kaikki ostaa tota merkkiä sen takia, koska se on pinttynyt päähän. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, että tuolla paidalla on mitään sen kummempaa tarkoitusta. Varmaan aika harvalla vaattella on mitään erityistä tarkoitusta :D Ja minusta ainakin tuo heidän logonsa on todella kivan näköinen :) !

      Poista
  12. Onks toi natsikotka???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko, että tuota merkkiä suunniteltaessa on haettu takaa natsikotkaa (vaikka yhtäläisyyksiä löytyykin). Mutta mistäpä minä tietäisin, kun en ole kyseistä logoa suunnitellut :D

      Poista
  13. Tykkään tosi paljon noista paidoista ja etenkin piposta. Pitäis varnaan itellekin hankkia :) ja ei sillä ole väliä jos joka toisella on tuo vaate, ihmisethän pukee mitä haluaa :)

    Sopii tosi hyvin sulle toi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne pipot ovat kyllä kivoja!! :) En vain itse jotenkin osaa yhtään käyttää pipoja :D Ja niin totta :)) Kiitokset!

      Poista
  14. Millon julkaset avonin kilpailun voittajan?:-)

    VastaaPoista
  15. Sulla on ihana blogi, en tykännyt jostain syystä aluksi yhtään mutta sitten löysin itseni selaamasta sun blogia vaan useammin :DD Sulla on todella kiva tyyli, osaat yhdistellä vaatteita kivasti. Multa löytyy niin paljon samoja/samanlaisia vaatekappaleita että oot antanut paljon inspistä omaan pukeutumiseen. :)
    Ja paidat on hot! Iteltä löytyy samanlainen ja kuuluu ihan lemppareihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla ja ihana, että kuitenkin tykästyit blogiini vaikka aluksi et erityisesti tykännytkään! Kiitos paljon :)) Kiitos paljon kivasta kommentistasi :)

      Poista
  16. Oot kyl ihanan luonnollisen näkönen :)

    VastaaPoista
  17. musta noi paidat on aivan ihania! :)

    VastaaPoista
  18. Jääkö sheinsiden vaatteet tulliin?
    Ja hot ! :)

    VastaaPoista
  19. Ehdottomasti HOT!! :-) Just ihana :) ja oot älyttömän kaunis nainen :))

    VastaaPoista
  20. kirjotappa googlehakuun nazi eagle, toi merkki on täysin sama! hakaristi ympyränsisällä on vaa jätetty pois ja ympyrä on toi O-kirjain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei jumanlavita. :D ja hakaristi on matkittu suomen ilmavoimilta, joten....
      Mitä ihmeen väliä. Koitapa ite piirtää, vaikka yksisarvinen ottamatta MISTÄÄN vaikutteita. Aika hankalaa kun on miljardi eri yksisarvista piiretty. En usko, että tuolla haetaan natsi kotkaa ja mitä sitten vaikka idea olisi siitä lähtöisin ?

      Taitava piirtäjä piirtänyt kyseisen kotkan. Eipä rutista turhista asioista kukkahattutädit !

      Poista
    2. Oot nolo, jos luulet et hakaristi on matkittu Suomen ilmavoimilta. LOL

      Poista
    3. ^ mitä :D mitäs noloa siinä on.. Googletahsn rakas anonyymi "Hakaristi" :) Hakaristi on hyvin vanha onnen vertauskuva, jota on käytetty onnen tunnuksena monissa eri kulttuureissa. Hakaristi esiintyy edelleen monissa uskontokunnissa

      Poista
  21. onks sulla tässä itseruskettavaa noissa kuvissa?

    VastaaPoista
  22. Sä olet Natalia älyttömän kaunis ja todella mukavanoloinen ihminen. Tulee niin hyvälle mielelle itsekin, kun olet aina niin positiivisen oloinen! Olen jäänyt seuraamaan blogiasi jo aikaa sitten. Päivittäin tulee kurkattua olisko uutta postausta tullut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon ja aivan ihana kuulla :)) Kiitos sinulle mukavasta kommentista ja ihanaa syksyä !

      Poista
  23. Itse en ainakaa käyttäis mitää tommosia paitoja missä heti näkee natsityyppisiä merkkejä :s... Veikkaan että puolet noiden paitojen käyttäjistä ei edes tiedä ton kuvan alkuperää.

    VastaaPoista
  24. Järkyttävää, että nuoret tytöt kulkevat vaatteissa, joissa on natsipuolueen logo. Ja en ymmärrä miksi jotkut vielä kehtaavat päteä että ne vain hieman vahingossa muistuttavat toisiaan? (http://4.bp.blogspot.com/-ex_GIAoIxoA/UWtqjLH02sI/AAAAAAAAADo/Cc6JDUnPdvc/s1600/tumblr_milqvfkaJf1rusoz4o1_1280.png) Ei pelkkä hakaristin pois jättäminen muuta sitä tosiseikkaa, että paidassa on Adolf Hitlerin suunnittelema logo natsipuolueelle. Sitäpaitsi jos tutustuisitte asiaan, niin tietäisitte että paidassa oli ennen natsilogon täydellinen kopio swastikoineen päivineen. Nykyään paita on vain hieman lievemmässä muodossa, muttei se muuta mitenkään sen alkuperää. Lisäksi tämä kyseinen printti ei edes ole ensimmäinen natseihin viittaava Boy Londonilla, sillä vuosia vuosia sitten oli myös esim. printtipaita Hitlerin kuvasta. Olihan merkki silloin suunnattu kapinoiville anarkisteille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi sekä mielipiteestäsi ! :)

      Poista
    2. Nuoret tytöt eivät välttämättä ajattele logoa natsipuolueen logona, ehkä eivät kummemmin tiedä tai välitä natseista jne. Eli ehkä natsipuolue tulee vain joidenkin katsojien mieleen, joidenkin jotka ovat perehtyneet ja ehkäpä asiaan.

      Poista
    3. Noh, eiköhän se oo jokasen oman harkinnan varassa millasia vaatteita käyttää kunhan itse tiedostaa ko. merkin tarkoituksen. Oon itse perehtynyt tuohon 70-80 luvun punkmuotiin eikä boy ollut ainoa merkki kenellä noita natsipuolueen viitteitä oli, eivätkä merkin luojat oo koskaan peitelleet logon lähtöperää. Koko punk aatteen ideahan on aina ollut shokeeraaminen ja oman kannan esilletuonti myös ulkonäöllisesti, joten siksi tällaiset aiheet on ollu suosittuja.

      Poista
  25. Hot jos aito ja sopivalla kantajalla, Not jos on köyhä kinkkikopio sheinsidelta, oasapilta tai vastaavalta. Ero näkyy kilsan päähän.

    VastaaPoista
  26. Niinpä se tosiaan luultavasti on. En ainakaan usko, että kukaan ihan tarkoituksen mukaisesti pukee nykypäivänä natsipuolueen logon ylleen. Pidän sitä silti järkyttävänä että jokin tuollainen printti on saanut niin paljon suosiota juurikin nuorien tyttöjen keskuudessa. Kaipa se vain johtuu tietämättömyydestä ja halusta olla suosituissa jutuissa mukana. Ja kiitos Natalia sinulle että otat vastaan ja julkaiset kaikki mielipiteet!

    VastaaPoista
  27. Musta on aina tosi kurjaa nähä näitä sheinsiden, oasapin ja muiden tekemiä kopioita BOY:n tuotteista. Tykkään ite ko. merkistä ja musta on vaan niin väärin että toiset firmat kopio tota logoo ihan häikäilemättömästi ja myy puolet halvemmalla.

    VastaaPoista
  28. HOT! Pistin tilaukseen. ;) Pakko sanoa vielä, että itse en ainakaan rupea tuosta merkistä maksamaan kun sen saa edullisemminkin. Eri asia jos joku käyttäs Louis Vuitton feikkilaukkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja millähän logiikalla se on eri asia? feikki mikä feikki, lol :D

      Poista
  29. Hei onko näitä enää myynnis en ainakaa löytäny? :o

    VastaaPoista