19 elokuuta 2013

my new love

Osa varmaan muistaakin, kun kerroin miten koneeni alkoi yhtäkkiä temppuilemaan. Kone sammuili välillä, eikä suostunut sammumisen jälkeen aukeamaan muutamaan päivään.. Kone kävi muutenkin todella hitaalla. Parhaina päivinä esimerkiksi bloggerin ja facebookin yhtäaikainen päällä pitäminen ei tullut kuuloonkaan ja en edes halua muistella miten hidasta kuvien selaaminen koneella oli. Huollosta sainkin kuulla, että koneen huoltaminen tulisi kalliimaksi kuin uusi kone. 

Siitä olin aivan 100% varma, että Macbookista en enää siirtyisi pois, mutta valinnan vaikeus iski sitten Airin ja Pron välillä. Päädyin kuitenkin MacBook Pro:hon, joka on paljon tehokkaampi kuin Air. Ja viime viikolla vihdoin kotiutin itselleni uuden koneen ♥. 


idkuva

Olen nyt taas täynnä uutta intoa tätä blogiakin kohtaan, kun on kone joka todella toimii hyvin ja nopeasti. 

 Eli siis onko teillä joitain postausideoita, joita toivoisitte nyt minun toteuttavan? 



xoxo, Natalia

101 kommenttia:

  1. My day - postaus kuvina tai videona? :)

    Voikun itsekin saisi tuollaisen ihanuuden kotiuttaa, ei vaan opiskelijarahoilla.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisinkin pitkästä aikaa tehdä tuollaisen "my day" -postauksen :) Kiitos ideasta!

      Poista
    2. My day video !! Jotai erilaista välillä:)

      Poista
  2. tee jotain lempi vaate postauksiii tai jotain kengistäs yms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on todella hankala, koska minulla ei ole mitään erityisiä lempivaatteita yms =D

      Poista
  3. Jonathanin kysymyspostaus,day with me tai laukun sisältö.Ja sitten kertoisit esimerkiksi voimistelu taustastasi ja yleensäkin voimistelusta,ja pääsitkön spaguun,ja pääsetkö vieläkin(:.Eniten tykkäisin tosta voimistelupostauksesta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti hyvistä ideoista :) Valitettavasti minulla ei ole tallessa oikestaan mitään voimistelukuvia joten en usko, että tuollaista voimistelu -postausta tulen tekemään :/ Haha kyllä kuitenkin saan spagaatin vielä =D !

      Poista
    2. siis sellasta yleistä tietoo siitä,tai esimerkiksi kuvia ja ohjeita miten spagaatiin kannattaa venytellä jne.?t.toinen ano (:

      Poista
  4. my-day postaus ois tosi kiva tai sit joku tyylii lempi vaate kokonaisuuksia muutenkin kaikki päivän-asu postaukset on tosi kivoija ja mukava lukea ku niistä voi napata jotain vinkkejäki ku sulla on niin kiva tyyli(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideoista ja kiva kuulla, että olet tykännyt noista päivän asu -postauksista =)

      Poista
  5. Postaustoiveita: Postaus missä sun läheiset (vaikkapa ystävät/sisko/Jonathan) vastailevat suhun liittyviin kysymyksiin, jotain hair tutorialeja, my day-postaus (mielellään videolla), sellanen missä kerrot itsestäs vaikka 10-20 faktaa, joku postaus missä on vanhoja kuvia susta...Tossa nyt jokunen :)

    Ps.Oon huomannu et yleensä bloggaajilta menee ohi noi viimesimmät kommentit postauksissa (etenkin jos on jo uus postaus tullu niinkun sulla nyt tää) niin laitan siks uudestaan eilisen kommenttini tähän :) :

    Voisitko laittaa youtubeen/blogiin takasin sen sun hiusvideon ees hetkeks tai sit linkata sen tyhmälle (yritin siis ettiä mut en löytäny)? Mä tarvitsisin kipeästi niitä ohjeita perjantaiks! :D Oot kai tehny montakin hiusvideoo mut tarkotan sitä viimesintä missä joku sun kaveri (??) oli tehny sulle sen biisin siihen ite tjsp. Kiitti jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva idea tuo, missä muut läheiseni vastailevat kysymyksiin minusta. En nyt kuitenkaan ihan vielä tuollaista tee, sillä minulla juuri oli se kysymyspostaus :D Kiitos muistakin ideoista!

      Ja pahoittelut, että en ole ehtinyt vastaamaan nyt kaikkiin kommenteihin. Minulla on nyt ollut todella paljon kaikkea ohjelmaa, koulua sekä yo-kirjoituksiin lukemista ! Minulla ei ole valitettavasti tähän hätään missään sitä vidoeta tallessa eli minulla ei ole mahdollisuutta lisätä oikein mihinkään =(

      Poista
    2. sanoit jossakii aiemmassa kommentissa just et oot piilottanu vanhat postaukset nii eiks sieltä pitäs löytyy tuo video? :) ainakii oletin et piilottaminen on eri asia ku poistaminen:D

      t.eri ano

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Tuollainen my day -video on todella hankala toteuttaa, koska itse en ainakaan kehtaa videomaa missään julkisilla paikoilla ja videosta tulee aika tylsä, jos kuvailen vain kotoa tai autosta :/ :D

      Poista
  7. my day videona:) !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta :) Itse en vain ole noiden my day -videoiden fani, joten teen mielummin postauksen kuvina! Voin kyllä muuten kuvata muita videopostauksia :)

      Poista
  8. Mua kiinnostais sun mielipiteet, joten lukisin tosi mielelläni jotain mielipidepostausta, jossa ottaisit kantaa joihinkin arkoihin aiheisiin. Myös videopostaukset on aina kivoja, olet niin ihana ja luonteva videolla! Tykkään myös tosi paljon sinun ja Jonathanin yhteisistä videopostauksista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ne jotka mäki haluisin nähä/ kuulla :)

      Poista
    2. Minulla ei valiettavasti nyt oikein tule mieleen mitään erityistä mielipidettä, jonka haluaisin täällä blogissa jakaa :/ Pidän kuitenkin tuon mielessä kunnes sopiva aihe sattuu kohdalle ! Kiitos paljon ideoista !

      Poista
  9. Tee sellane in/out mielipide postaus niinku enne teit!! Ja sit videolla sellane 10 parasta kommenttia tai joku haaste !! Ois välil kiva sellast rennompaa hauskuttelua :)

    VastaaPoista
  10. Postaustoiveita: :)
    -my-day videolla
    -laukun sisältö
    -lempilaukut
    -sit sellanen missä kerrot mitä musiikkia kuuntelet tällä hetkellä

    Siinä nyt jotain:) Ja toi kone on ihana<3

    VastaaPoista
  11. Lempivaatekappaleista ois kiva saada postaus jollet oo jo tehny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on todella hankala, koska minulla ei oikestaan ole mitään lempivaatekappaleita :D :/

      Poista
  12. juhlakas hius ja meikkipostaus! (:

    VastaaPoista
  13. Tehkää Siljan kanssa taas joku yhteis video ne on niin huippuja:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan, jos tekisimme taas joku kerta Siljan kanssa yhteisen videon :) Ei nyt välttämättä ihan heti perään, koska juuri oli tuo edellinen :D

      Poista
  14. Mä kin harrastin joukkuevoimistelua minkä lopetin vasta:)) ja my day tai siljan kaa ois kyl tosi kiva video!. Tai joku ku sä vaik kokkaat tai siis teet jotai ruokaa mis on ohje sit mukana:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaaa, missä seurassa jumppailit :)? Ihana idea tuo kokkailu -juttu, koska niitä on muutenkin toivottu paljon! Kiitos ideasta :)

      Poista
  15. Vastaukset
    1. Meillä on täällä tällä hetkellä menossa keittönkaappien vaihto -projekti =D Mutta kunhan se on ohi niin asuntopostausta on tulossa :)

      Poista
  16. mä toivoisin laukunsisältöpostausta :)

    VastaaPoista
  17. Postaus ideoita:

    - Mitä vaatteita haluaisit syksyksi/ mitä vaatteita tarvitset
    - Mahdolliset unelma laukut, esineet, kengät tai mitä tahansa mitä haluaisit jos ei tarvitsisi rahaa ajatella
    - toinen yhteisvideo siljan kanssa
    - esittelet sun kaikki asusteet: kengät, laukut, huivit. Ja takit ois kans kiva nähdä :)
    - hiustenlaitto videoo

    Jotain tollasii:)

    Ps. Tykkään tosi paljon sun blogista ja oot super ihana videoilla sekä tosi nätti :)

    VastaaPoista
  18. Oot aivan supeeeerkaunis<3
    Ja jos voisit tehä Siljan kanssa smmothie challengen eli smoothie haasteen :D Olis huippua!!!

    VastaaPoista
  19. Jos sulla tulee jossain vaiheessa jotain uutta "arvontaa", niin älä tee sitä perinteisen kaavan mukaan, että siis arvot sen voittajan vaan randomisti. Vaan pistä joku kunno skaba pystyyn.

    Esimerkiksi yksi ihana youtubbari teki semmosen, että se kerto 25 väittämää itsestää, joista 5 on valetta. Oikein arvanneiden kesken sitten arvottiin se palkinto.

    Tykkään just varsinkin tommosista arvailujutuista, heheh :D

    VastaaPoista
  20. Vaatekaapinsisältö postaus olis huippu!

    VastaaPoista
  21. paljon tolla koneella oli hintaa ja mistä ostit? Itselläkin tässä pron ja airin välillä vähän miettimistä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.gigantti.fi/product/tietokoneet/kannettavat-tietokoneet/MACBPMD102KA/apple-macbook-pro-13-3-md102 =)

      Poista
  22. Kuinka monta vuotta sulla oli sun vanha kone ennen kuin se meni rikki? ja kuinka kauan kesti ennen kun se alko hidastumaan? itse olen miettinyt, että hankkisin macbookin (: ps. sun blogi on aivan ihana !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari vuotta, mutta se, että kone hidastui ja meni jumiin oli aivan omaa syytäni ! Vika ei siis ollut koneessa vaan sen käyttäjässä :-D Jonathanin MacBook Pro on nyt yli kaksi vuotta vanha ja se toimii edelleen aivan kuin uusi, eikä hänellä ole ikinä ollut mitään ongelmia sen kanssa =) Kiva kuulla, että olet tykännyt!

      Poista
  23. Ostin macbook pron viime tammikuussa ja siinä on ollut nyt koko kesän ajan noita samanlaisii oireita ku sulla - sammuu yhtäkkii, eikä sit mee päälle pariin päivään...:/ Taitaa olla nää koneet alunperinki tehty vähä huonosti ku näi uudelki koneel on ongelmii....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se, että minun koneeni hajosi oli aivan omaa syytäni :D Jonathanilla on ollut nyt MacBook Pro vähän yli kaksi vuotta ja se toimii aivan kuin uusi ! Kannattaa ihmeessä viedä kone huoltoon nyt, kun sinulla on siinä varmaan takuu vielä voimassa =) Tuo nimittäin ole normaalia ellei koneellesi ole tietenkin käynyt jotain (kaatunut vedet päälle, tippunut, yms). :/

      Poista
    2. Mun on kans pakko sanoo et itelläni ollu nyt vajaa 2 vuotta macbook pro ja toimii ja on aina toiminu kuin unelma! :)

      Poista
  24. Heei, oon seuranut sinua,paljon ja todella hyvä blogi on :) ihana kone ja väri ! :) <3 mutta voisitte tehdä jonahtanin kanssa yhteisen postauksen ne on ollu ihania ku sovitte niin hyvin molemmat videolle :) !!!

    VastaaPoista
  25. sellanen et lukijat saa ehdottaa yhden postauksen verran mistä kaikesta ottaisit kuvia! esim "lempimeikki" jne, silleen et lukijat sais ehdottaa melkeimpä mitä vaan kuvia :)!!

    VastaaPoista
  26. Ihana uus kone,oon itekin miettiny Macbookin hankkimista kun vanha kone on niin hidas nykyään :D Ja mä tykkään sun videoista, joten niitä lisää :)

    VastaaPoista
  27. My day, joku video, joku yhteisjuttu Siljan kanssa, kaikki sun kengät tai laukut :3

    VastaaPoista
  28. postaus ideoita

    My day kuvina
    silja ja sä voisitte tehä taas yhteisen videopostauksen
    sit videoo jostain myös jonathanin kans!!:)
    postaus parhaimmista kavereista
    itestäs faktoja ja mielipide postaukset on tosi hyvii ja kiinnostavii et on joku aihe ja kerrot siit mielipitees sillee kunnon perustelut yms..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei postausta parhaista kavereista ku ne tiedetään jo

      Poista
  29. Sun ja Jonathanin romanttisimmat hetket koottuina-video :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinä hetkinä onkin ollut joku spessu kuvaamassa Jonathania ja Nataliaa. Hei valoja päälle :D

      Poista
  30. laukun sisältö videona:)

    VastaaPoista
  31. asuntopostaus ois sika kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asuntopostausta on tulossa heti, kun olemme saaneet keittiönkaappi -projektimme valmiiksi =) !

      Poista
  32. In ja Out -postauksia! Niitä on aina kiva lukea sinun mielipiteitä ja katsoa että samaistuuko ite niihin =)

    VastaaPoista
  33. Tää on nyt vähän aiheen vierestä, mutta missä käyt kampaajalla? Sulla on tosi kivannäkönen tukka aina :) yritin googletella mutten löytäny...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei tällä hetkellä ole mitään vakkaripaikkaa, jossa olisin käynyt ! =)

      Poista
  34. Eikö kannattas pitää tota konetta jollai kovalla pinnalla (pöydällä?) mielummin, ku mä oon kuullu ja todennutki et kone hidastuu ja menee todennäkösemmi rikki jos sil on vaik sohval et se ei pääse tuulettuu , eli imasee vissii pölyt sisääsä ja menee tukkoon? :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MacBookissa koneen tuuletusaukot eivät ole pohjassa vaan tuossa pohjan ja näytön välissä eli vaikka olisi sängyllä niin kone pääsee tuulettumaan aivan samalla tavalla kuin esim. pöydällä :)

      Poista
  35. Ei kannata datailla pehmeen alustan päällä, se ei tee hyvää akulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kiva kuulla, että miksi pehmeä alusta ei tee hyvää akulle :)?

      Poista
    2. Itelläni meni tietokoneen akku paskaks, kun oon pitäny sitä pehmeellä alustalla, toou :/ En pysty siis olemaan tietokoneella, ilman, että latausjohto ei ole jatkuvasti kiinni. Mutta jossain vaiheessa läppäreille käy niin, mutta pehmeellä alustalla pitäminen huomattavasti helpottaa ja nopeuttaa akun pilalle menoa. Siks ostinkin semmosen tietokoneelle tarkoitetun alustan, mutta vähän liian myöhään. :D

      Poista
    3. Se ylikuumenee ja menettää tehoaan ja siinä sit meneekin se kannettavan idea kun joutuu pitämään konetta kokoajan piuhan päässä :D

      Poista
    4. MacBookissa nuo tuuletusaukot ovat näppiksen ja näytön välissä eli kone pääsee tuulettamaan aivan samalla tavalla kuin kovalla alustalla :D Ja silloin kun kone tuulettaa koko ajan aivan normaalisti niin sen ei pitäisi myöskään ylikuumeta. =)

      Poista
    5. MacBook Pron käsitteleminen
      Aseta MacBook Pro vakaalle työskentelytasolle,
      jossa ilma pääsee kiertämään riittävän hyvin tietokoneen alla ja ympärillä. Älä käytä
      MacBook Prota tyynyn tai muun pehmeän alustan päällä, koska pehmeä materiaali
      voi tukkia ilma-aukot. Älä koskaan aseta mitään näppäimistön päälle tietokonetta
      käyttäessäsi. Älä koskaan työnnä esineitä ilma-aukkoihin.
      MacBook Pron pohja saattaa kuumentua normaalissa käytössä. Jos pidät
      MacBook Prota sylissäsi, ja se alkaa tuntua liian kuumalta, siirrä tietokone
      vakaalle työskentelytasolle.

      Poista
    6. Oletko tosissasi :'DDDDDDDDDDDDDDDD

      Poista
    7. natalia, miks oot noin ylimielinen ja 'kaikki tietävä', kun sun lukijat antaa sulle vinkkejä? Kuulostat kauheelta teiniltä hymiöidesi kanssa, ennemmin kuin fiksulta bloggaajalta.. huhhuh

      Poista
    8. Nataliaoona oletko tosissasi :'DDDDDDD Oletkohan itse tosissasi -.-

      Poista
    9. Anonyymi 12.24 on ihan oikeassa:)

      Poista
    10. Toi pätkähän on siis ihan Pron manuaalista... :)

      Poista
    11. mä voin täysin kompata anoja, itellä oli läppäri käytössä yläasteella ja pidin sitä JATKUVASTI sängyllä ja siirtelin sitä kun se oli päällä = akku ei kestänyt käyttöä sen jälkee suunnillee yhtään. = 1,5vuotta
      sitte hankin uuden koneen mille hankin tasaisen "alustan" jossa ilma _oikeasti_ kiertää ja siirtelin sitä vain sillon ku se oli sammutettu = toimii edelleen ! = 5v->

      mutta oikeasti suosittelen pitämään edes pöydällä, jottei tarvitse lukea uutta macci-postausta jouluna :-D

      Poista
    12. Pakko kommentoida että ano 11.13, mulla aivan sama juttu, ei pysy käynnissä jos ei oo laturia jatkuvasti kiinni. Ja nyt on koneella alusta, mutta aivan liian myöhään :D

      Poista
    13. Meiänkin kone on menny ihan hulluks.. akku ei kestä että pitää seinässä kokoajan johto olla ja se ylikuumenee meillä ainakin jossaa sängyl tai vastaavalla :/ joten pitää pitää jotain kirjaa alla yms.

      Poista
    14. Mikset voi Natalia myöntää että oot väärässä? Aikas ylimielistä. :D se on itsestäänselvää että läppäreitä ei saa pitää tollaisilla alustoilla.

      Poista
    15. Olen toi ano joka laitto ton pitkän litanian tosta, että ei sais pitää pehmeellä alustalla ja blalalal niin siis se on ihan pätkä pron manuaalista, jonka joku jo mainitsikin. Kysyit aikaisemmin, että miksi pehmeällä alustalla pitäminen ei tee hyvää akulle niin sitä syytä en tiedä, mutta kyllä mä ainakin ihan noita ohjeita uskoisin kun ne on kuitenkin applen ohjeistukset. Että ihan tosissani olen :D En ymmärrä mikä siinä noin nauratti kun ihan vinkkinä kirjoitin, että kallis kone pysyisi hyvänä...

      Poista
    16. En tiedä miksi porukat edes vaivautuu auttamaan nataliaa kun hän käyttäytyy noin ylimielisesti ja tietäväisesti ja ihan for real kysympä vaan ;D natalia voi vaikka "katsoa googlesta" oman mageen läppärinsä käyttöohjeita jos vastaukset muiden neuvoihin on tota tasoa

      Poista
    17. hei eikö toi mee nyt vähä liian pitkälle :D ! musta tuntuu et natalia on iha huumorilla tollee laittanu et ''ootko tosissas''.. koska toi ano on laittanu mun mielestä ite aika ylimielisesti ton et tietäs kaiken miten toisten koneet toimivat.. :D Ja varmaan joo kaikki menee ihan noiden ohjeiden mukaan, valoja! Ja muutenki mun siskolla oli tommonen läppäri, vaikka se piti sitä aina pöydällä eikä mitenkään sängyillä.. peittojen päällä yms. Hänen koneensa muuten vaan jumittui aina ja ei mennyt päälle vaikka kuinka yritti ja parin päivän päästä taas meni. Tässä mun mielipide, Natalia älä kuuntele noita jotka sanoo SUA ylimieliseks tai muuta paskaa väittää. :)

      Poista
    18. Voi vittu taas.

      Poista
    19. Ei kyllä liity sängyt, sohvat tai muutkaan pehmeät alustat akun heikkenemiseen. Akku kuluu, jos se on liikaa sähköjohdossa. Piste. Ei kännyköitäkään roikoteta 24h laturissa. Koneen tuuletin imee pölyä herkemmin, mikäli kone on pehmeällä alustalla, myös Macbook Prot vaikka tuuletinaukko on paremmin sijoitettu kuin ns. normaaleissa halpiskannettavissa. Onkin siis ihan järkevää satunnaisesti puhdistaa tietokoneen tuuletin, jolloin kone ei lämpene liikaa ja sammu. Jos ei ole itsellä taitoa, huoltoliikkeet tekevät kyllä. Pidentää kummasti koneen käyttöikää. Ja jos kone on hidas, sammuilee yms -> viekää huoltoon! Ei sen takia tarvitse YLEENSÄ ostaa uutta konetta.

      Poista
  36. In and out -postauksia!! Ne on mahtavia :)

    VastaaPoista
  37. asukuvia paljon :)

    VastaaPoista
  38. Mun kone on kans kaksi vuotta vanha ja alkanut hidastelemaan ja sammuilemaan, atk tunnilla järkytyin kun opettaja kirjaimmellisesti saarnasi että konetta ei saisi kantaa tai edes siirtää mihinkään, jos siinä palaa yksikin valo (=on päällä). Haha :D sitäkään en tiennyt et jotkut koneet voi kärsii semmosesta

    VastaaPoista
  39. Heippa olis tosi kiva jos tekisit semmosen postauksen sun tarpeellisimmista & lemppari vaatteista? :) esittelisit hieman vaatekaapin sisältöä ja jos esim on tarpeettomia vaatteita niin blogikirppiskin olis kiva! :)

    VastaaPoista
  40. Sinä kun olet jo pitkään hiustenpidennyksiä käyttänyt, niin tiedät varmaan sen tönkön tunteen, ja sen kun tuntuu että koko ajan pitäisi olla harjaamassa että näyttää hyvältä? Onko mitään vinkkiä miten pidennyksistä saisi sellaiset eloisat koko päivän ajaksi jos tiedät mitä tarkoitan :) Rapunzelin hiusta olen itsekkin parisen vuotta jo käyttänyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti tuohon ei oikeastaan ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin vain harjailla hiuksia :// Tai jos joku on keksinyt tuohon jonkun ratkaisun niin kuulisin sen itsekin mielelläni =D

      Poista
  41. minä pienenä kuvia tähän ikään asti joka vuodelta suunnilleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla niin paljon vanhoja kuvia, että saisin tuollaisen postauksen kerättyä kasaan :/

      Poista
  42. IN JA OUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  43. Joku aamu tai ilta rutiini? Tai sitten kun olet bilettämässä voitko sieltä vähä videoo ottaa tai jotai bilettämiseen liittyvää ainakin? =) Ja my day olis sulta tosi jees! ♥

    VastaaPoista
  44. tee My day by Buble :3

    VastaaPoista
  45. Sain ton samasen koneen synttärilahjaksi vähän aikaa sitten ja oonkin tässä just miettinyt hyvää muokkausohjelmaa tähän.
    Ootko jo ladannut jonkun, et oisko jotain vinkkejä :)?

    - Enni

    VastaaPoista
  46. ää haluaisin iha älyttömästi sellasen videon missä esittelisit kaikki vaatteesti vaatekaapistasi, tiedän jo nyt, että luet vain tämän kommentin ja valitset jonkun muun lukijan toiveen, mutta oikeesti haluisin sellasen just sulta iha älyttömästi, sulla on niin ihana tyyli ja just sellainen mistä mäkin tykkään,nini ois kiva päästä kurkkaa kaikkia sun vaatteitasi, ja ei haittais mitää vaikka video kestäis kauan, sun videot on parhautta ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva idea, mutta en usko, että saisin ikinä mitenkään toteutettua postausta, jossa esittelisin _kaikki_ vaatteeni :/ Ja en tiedä kuinka moni muu jaksaisi katsoa, kun käyn läpi koko vaatekaappiini :S. Kiitos kuitenkin ideasta :) Vaatekaappi postaus on kuitenkin tulossa jossain vaiheessa (kun saan vain ensin järjestettyä nuo kaapit)! Ja kiva kuulla, että olet tykännyt <3

      Poista
  47. Musiikkipostaus! :D Oon täältä ennenki löytänyt hyviä biisejä, omistan aika samanlaisen musiikkimaun :) Vaikka jotain all time favourite biisejä tai uusia löytöjä

    VastaaPoista
  48. Sellanen postaus missä tekisit asukollaaseja esim, mitä pukisit juhliin, töihin jne. ! :)

    VastaaPoista
  49. My boyfriend does my makeup- postaus ois kiva!

    VastaaPoista