10 elokuuta 2013

hello

Ihanaa lauantaita kaikki! Miten teidän viikonloppunne on sujunut? Me istuimme eilen iltaa täällä meillä Siljan ja Jyrin kanssa kuulumisia vaihdellen ja kana burritoja syöden ! Tänään olen ottanut koko päivän ihan rennosti ja nauttinut siitä ettei tarvitse tehdä mitään. Rakastan niin sellaisia päiviä jolloin voi aamulla herättyään huoletta löhöillä sängyssä vielä vaikka tunnin ja sen jälkeen rauhassa hypätä suihkuun ja nauttia hyvän aamupalan ilman minkäänlaista kiirettä. Ensi viikolla onkin sitten abikurssien aika ja samalla kiristän vähän tätä lukutahtia, koska nuo syksyn yo-kirjoituksetkin lähestyvät erittäin uhkaavasti. 


Neule ja huivi H&M // Housut Zara // Kello Michael Kors

Olen viime päivinä tykästynyt uudestaan valkoisiin housuihin. Minulla oli pitkään suoraan sanottuna kammo valkoisia housuja kohtaan, koska ensimmäisenä niistä tulee mieleen teiniajat jolloin käytettiin valkoisia housuja, Paul Frankin paitoja ja Lacosten kenkiä, haha. Siskollani oli kuitenkin valkoiset housut jotka eivät oikein istuneet hänelle ja ihanana hän lahjoitti ne minulle, koska ne olivat minulle juuri sopivat. Ja nyt olen aivan rakastunut noihin. Vähän vaihtelua ainaisiin mustiin housuihin =)

Nyt kuitenkin alamme Jonathanin kanssa kuvaamaan teille videota, jossa vastailen teidän kysymyksiin! 

xoxo, Natalia

62 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä todella rumat jalat, kun harottavat noin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä helvettiä? Pitäiskö niiden reisien sit olla yhdessä vai..?

      Poista
    2. No mitä vikaa siinäkää ois jos ois yhessä?

      Poista
    3. Mitä ihmettä :0 tekisin mitä vaa jos saisin natalian jalat!

      Poista
  2. miten usein kuntoilet? alotin just vähä hiilarisen ja tavotteena ois aika pitkälti sun kropan kaltainen body!! joten jotain vinkkejä miten piät ittesi niin hyvässä kunmossa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin ja sinä jalkakauhistelija mä vihdoin päätin kesän lihomisen jälkeen just natalian kyvien näkemisen jälkeen lopettaa itseni vihaamisen ja hankkia menetetty itsetunto takaisin. Vaikkakin oon normaalupainoinen oon nyt tässä pisteessä ja toivoisin kovasti että vastaisit.

      Poista
    2. Anonyymi 20.13: En ole nyt kesällä kuntoillut oikeastaan yhtään ja sen kyllä huomaa :( Nyt kuitenkin ensi viikolla on tarkoitus palata salille treenailemaan. Aww ihana =) Minulla ei kuitenkaan valitettavasti ole oikein mitään vinkkejä jakaa. Pidän vain itseni "kunnossa" sillä, että en oikeastaan ikinä syö sen enempää kuin mitä päivässä kulutan =)

      Poista
  3. Mitä sä kirjotat nyt syksyllä? Multa on voinut mennä ohitte jos olet sen jo kertonut! :)
    Myös itsellänikin ekat kirjoitukset nyt syksyllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äidinkielen ja ruotsin ! :) Tsemppiä sinulle lukemiseen <3

      Poista
  4. Voi että oot niin kaunis !!<3 ja ihana asu!

    VastaaPoista
  5. Toi neule ja huivi sopii tosi kivasti yhteen! :)

    VastaaPoista
  6. Niin kaunis <3 paljonko maksoi neule ja huivi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 En nyt muista valitettavasti :(

      Poista
    2. Huivi on maksanu about 5.90e

      Poista
    3. neule maksaa 19,95, huivi 5,95 t.töissä H&M:llä :D

      Poista
  7. Ei vitsi oot niin nättinä! :) sulla on tosi upeet kasvot! Ja toi neule on tosi kiva! Oon niin ihastunu tähän blogiin, osittain sen takii et vaikutat tosi ystävälliseltä ja kohteliaalta ihmiseltä! Keep going girl, sulla on upee asenne ja mielenkiintosia juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Ja ihana kuulla, että olet saanut tuollaisen kuvan minusta tämän blogin kautta <3 Kiitos mukavasta kommentistasi!

      Poista
  8. paljonko hintaa neuleella? :) tosi kiva asukokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valiettavasti nyt tähän hätään muista ! Kiitos paljon :)

      Poista
  9. Näytät tosi kauniilta tossa kuvassa!:)

    VastaaPoista
  10. Ihana asukokonaisuus! Mulla sama juttu noitten valkosten housujen kaa. En oo vaa vielä löytäny itelleni mieluisia mistään :( ehkä sitten keväällä =)

    Videota odotellessa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :)) Toivottavasti löydät itsellesi mieluisat valkoiset housut ! =)

      Poista
  11. Heei multa on menny jotenki totaalisen ohi et mitä kouluu/kouluja oot siis käyny, et suoritatko lukion neljässä vuodessa vai siis miten? Ja mitä lukioo käyt?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aikuislukiossa ja käyn lukion 4,5 vuoteen :) Olen tehnyt töitä melkein koko ajan lukion ohella ja siksi myös opintoni ovat venyneet. Ja en ole kokenut, että minulla olisi ollut noiden opintojen kanssa mikään kiire eli olen suorittanut kursseja ihan rauhassa omaan tahtiini :)

      Poista
  12. Ihana toi huivi! Saakohan noita vielä? :) sulle sopii valkoinen väri tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan varmasti saa :)) Ostin tuon vasta vähän aikaa sitten ! Ja kiitos :>

      Poista
  13. tee joskus videopostaus? :) Tykkään muuten tosi paljon sun tyylistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Nyt kuitenkin alamme Jonathanin kanssa kuvaamaan teille videota, jossa vastailen teidän kysymyksiin! " =D Eli videota on tulossa. Kiitos, kiva kuulla :)

      Poista
  14. Vähän siistiä !! :DD mä olin tossa sun blogin valikossa missä sit valitaan se postaus minkä lukee niin sit päivitin sen äske et jos oot vaikka päästäny lisää kommenttei toho nii sit huomasin et samaan aikaan vaihtu banneri ! :) kivan freesi !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D Kiva, että tykkäsit ! Aloin itse taas kaipaamaan vähän vaihtelua ja kokeilin tällä kertaa jotain vähän erilaista :)

      Poista
  15. Mikä ihme toi sun uus banneri on??? :O Siis se on kivan yksinkertainen muttakun oon tottunut niihin hienoihin photoshopilla tehtyihin ja laadukkaisiin bannereihin! :O

    VastaaPoista
  16. Ihana Natalia! <3 Oon niin kateelleinen sun hiuksille ku ne menee aina nii hyvin!:D

    -laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos <3 Aivan turhaan olet kateellinen! Ne eivät nimittäin todellakaan mene aina hyvin :-D !

      Poista
  17. voi miten kaunis oot :)

    ps.onko jonathan muuten oikee- vai vasenkätinen? tuli tälleen randomisti mieleen kun selailin vanhoja postauksias ja keilapostauksessa vaan pisti silmään et jonathan "heitti" sitä palloo vasemmalla kädellä:D

    VastaaPoista
  18. Tee blogikirppis jos sul on ylimääräisiä vaatteita ? ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on ollut jo pidemmän aikaa tarkoituksena tehdä, mutta en vain ole saanut aikaiseksi! =D Voisin nyt ensi viikolla yrittää ottaa itseäni niskasta kiinni tuon blogikirppiksen kanssa !

      Poista
  19. Oot vaan niin älyttömän kaunis :))!

    VastaaPoista
  20. Koska olet aloittanut kirjoituksiin lukemisen ja luetko ihan päivittäin (kuinka kauan yleensä?)?
    Ja olisiko sinulla jotain vinkkejä ruotsin lukemiseen, minäkin kirjoitan ruotsin tänä syksynä ja vinkit ei olisi pahitteeksi ;D

    Tsemppiä lukemiseen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama viikko sitten vasta :) Ja yritän lukea yleensä joka päivä, ainakin arkisin. Minulla ei ole mitään tiettyä aikaa mitä luen. Luen niin paljon kuin jaksan =D Ei oikeastaan ole mitään erityisiä vinkkejä ruotsin lukemiseen. Itse katson tällä hetkellä kaikki ohjelmat ruotsinkielisillä teksteillä, harjoittelen Jonathanin kanssa kielioppia ja luen sanastoja :) Tsemppiä sinullekin lukemiseen <3

      Poista
  21. Mun on ihan pakko kysyy vaikka ei liity postaukseen, mut onko susta ok et sun miehekkees katselee muita naisia ja kehuu niitä kauniiksi? :D siis en tiedä tekeekö noin, mut haluisin kuulla sun mielipiteen asiaan... kuulostaa ehkä vähäsen oudolta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos katselee muita sillä silmällä ja kehuu niin sitten ei tietenkään ole ok ! Mutta tottakai minustakin on olemessa muitakin hyvännäköisiä poikia kuin Jonathan, eikä siinä ole mitään ihmeellistä :D Saatan joskus itsekin näyttää vaikka jonkun tytön kuvia Jonathanille ja todeta miten upea tai kaunis kyseinen tyttö on ja Jonathan on samaa mieltä :) ! Toivottavasti nyt ymmärsit mitä tarkoitin :D

      Poista
  22. Ihanan näkönen asu! Ja kaunis sinä myös :-)

    VastaaPoista
  23. You look really nice!
    Love these colors!

    www.dodolce.blogspot.com

    VastaaPoista
  24. Ihana neule :)) ootko ostanu sen millon? Mahtaakohan vielä saada :DD

    VastaaPoista
  25. Mä oon kattonu tota huivia kanssa mutta en oikein tiiä että ostaisinko sen vai enkö kun, jotenkin mä sen haluaisin mutta en oo varma olisko se turha ostos:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykästyin tuohon huiviin heti ja minun oli aivan pakko saada se :D Eipä sitä tosin ollut hinnalla pilattu =)

      Poista
  26. minkä kokonen toi sun neule on :)??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. M :) Halusin, että neule on vähän löysä päällä!

      Poista
  27. muakin kiinnostais et minkä kokonen tuo neule on :) näyttää niin kivalta sun päälläsi! tai no, mikäpä ei sun päällä nyt näyttäis hyvältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neuleeni on koossa M, koska halusin vähän tuollaisen löysemmän neuleen =)

      Poista