12 elokuuta 2013

coffee break

Aamulla sää näytti todella syksyiseltä, mutta iltapäivällä sää onneksi selkeni ja päätimmekin käydä Jonathanin kanssa hakemassa Picnicistä vaniljalatet mukaan ja suuntasimme Herttoniemenrannan satamaan vähän kävelmään ja nauttimaan tuosta säästä!


Afrojack - Jack That Body



 Aivan älytöntä miten nopeasti tämä koko kesä on mennyt. Muistan vielä niin hyvin miten innoissamme odottelimme Espanjan matkaamme ja nyt matkasta onkin jo muutama kuukausi.. Toisaalta on ihana, että syksy tulee - pääsee kerrospukeutumaan ja käyttämään ihania paksuja neuleita ja huiveja. Toisaalta taas oikein inhottaa ajatus siitä pitkästä kylmästä ja pimeästä talvesta, joka on taas pian edessä =(. 


Neule GinaTricot // Liivi New Yorker // Housut Carlings, Dr. Denim // Lompakko & Kello Michael Kors // Kengät Converse // Aurinkolasit H&M

Olen muuten suunnitellut tekäväni postauksen arkimeikistäni. Miltä tuo idea teistä kuulostaa? Kiinnostaisko teitä meikkipostaus? 

xoxo, Natalia

81 kommenttia:

  1. Ah itsekin odotan niiin paljon että pääsee kerrospukeutumaan kunnolla! Alkoivat nuo helteet jo jurppimaan >:)

    Meikkipostaus olisi kiva! Tai sitten postaus missä esittelet tuotteet joita käytät kasvojen hoitoon? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Syksy on kyllä mielestäni pukeutumisen kannalta parasta aikaa =) Kiva kuulla, että pidit tuosta ideasta! Voisin tuohon meikkipostauksen alkuun vaikka laittaa samalla tuotteet joita käytän ihonhoitoon :) Kiitos ideasta!

      Poista
  2. Meikkipostausta kiitos,ois kiva! :))

    VastaaPoista
  3. Onks noi housut dr denim? Onks noi pitkä vai matala vyötäröst?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä niinkuin tuossa postauksen lopussa lukeekin :) Matalavyötäröiset !

      Poista
  4. Oi että sää oot niin KAUNIS!!!<3
    Ihanaa ku sä vastaat aina kommentteihin niin rehellisesti ja ystävällisesti!:)
    Määki ootan just ton takia syksyä et saa pukeutua ihanan lämpimiin vaatteihin!:D
    Se meikkipostaus olis kyl hyvä!!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos <3 Niin minäkin! Odotan jo innolla, että pääsen käyttämään neuleita, huiveja, nahkatakkia.. Haha :D Kiva kuulla, että meikkipostaus kiinnostaa !

      Poista
  5. Ihanat housut !!
    http://neea-stile.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. todellakin meikkipostaus ja mieluiten videona! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin itse ajatellut tehdä postauksen kuvina, mutta laitetaanpa tuo meikkivideo harkintaan :) Kiitos ideasta!

      Poista
  7. Oot taas niin kaunis:) Itekki ootan syksyy ja lämpimii neuleita<3

    VastaaPoista
  8. Onhan se ihanaa välillä pukeutua villapaitoihin ja huiveihin mut ne hiton räntäkelit ja pimeys.. Yh ei ei ja ei :< mut tosi kaunis olet näissä kuvissa ja meikkipostaus on aivan loistava idea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta!! Inhottaa jo nyt se kylmyys ja pimeys :(( Itse vihaan talvea koko sydämestäni. Lähinnä siksi, että se talvi tuntuu aina niin pirun pitkältä =D Kiitos paljon ja kiva, että pidit tuosta ideasta :)

      Poista
  9. Haluisin vaan sanoo et vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä ja varsinkin noi videopostaukset on aivan huippuja, kun vaikutat niissä aidolta ja jotenkin vieläkin herttaisemmalta ja tosi asialliselta! :)Ja voi tajuton miten kaunis oot!

    Ja sit mun mielestä sulla on tosi hyvä asenne tähän hommaan, mikä puuttuu monelta bloggaajalta. Saatat sanoa suoraan mielipiteen jostain asiasta (esim. ettet halua "teinikihloja") mutta et loukkaa sillä ketään sillä osaat perustella mielipiteesi hyvin etkä tuomitse muita (olen itse mennyt 18v kihloihin enkä loukkaantunut yhtään). Jatka samaan malliin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että olet saanut tuollaisen kuvan minusta tämän blogin kautta :)) Kiitos oikein paljon ! Ihanasti sanottu :> Kiitos mukavasta kommentista ja oikein mukavaa alkusyksyä sinulle <3

      Poista
  10. ootko ite tehny noi reiät housuihi? just kivat!
    ja joo meikkipostaus ois kiva, ja mieluiten videona :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olen :) Kiitos! Joku toinenkin ehdotti tuota video ja se onkin nyt harkinassa =) Itse olin aluksi ajatellut kuvina, mutta toisaalta tuo video oli kyllä kiva ja hyvä idea :)

      Poista
  11. Jos en ihan väärin muista niin pitikö sun tehdä tigin shampoista arvostelut? :o mut joo olis kiva meikkipostaus, miten hoidat ihoasi, hiusjuttuja yms :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä ainakaan muista mitään tuollaista :o? Juuri vähän aikaa sitten esittelin kyllä hiustuotteitani =) Kiitos ideoista ja kiva kuulla, että meikkipostaus kiinnostaisi!

      Poista
  12. Oi ihana neule<3 millon oot ostanut?:)
    Nata oot niin kaunis mun tekee mieli itkeä<3 ihanaa alkusyksyä sinulle ja Jonathanille! :) Ja Bublelle<3:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja minkä mallinen tai mikä sen neuleen nimi on ?:) t. sama ano :)

      Poista
    2. Ostin tuon neuleen muutama viikko sitten =) Eikä, aivan turhaan itkisit :D! Kiitos kuitenkin <3 Ja ihana, kun toivotit ihanaa alkusykysä myös Bublelle <3 Aww =) Samoin sinulle !

      Niin ja en kyllä yhtään tiedä onko tulla neuleella mitään nimeä/erityistä malli :/

      Poista
    3. Selvä, kiitos kuitenkin vastauksesta :)!

      Poista
    4. Sieltä pesulapusta näkyy neuleen nimi =))

      T. Ginan myyjä

      Poista
    5. Aijaa, enpä olekaan tuollaista tiennyt :D Kiitos tiedosta! Kyseessä on siis "Mona knitted sweater" :)

      Poista
  13. ihana asu ♥ ja jooo meikkipostaus olis kiva!

    VastaaPoista
  14. Tykkään kyllä tosta sun liivistä! :)

    http://larazonee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Mä kelailin just samoja asioita kesälomasta, voi kuinka odotinkaan tulevia ulkomaanmatkoja ja olin niin iloinen siitä että kaikki kivat asiat oli vielä edessäpäin.. Mutta nythän niistä on jääny käteen ja sydämeen aivan ihanat muistot ♥ Mutta onneksi kyllä arjessakin on ne omat hyvät puolensa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta, todella hyvin sanottu :) Ja on kyllä kiva palata taas arkeen ja saada vähän jotain rutiinia näihin päiviin =)

      Poista
  16. se meikkipostaus ois kiva!:)

    VastaaPoista
  17. Oot kyllä niin kaunis! :))

    http://crushonfash-style.blogspot.fi

    VastaaPoista
  18. meikkipostaus kuullostaa kivalta! :)

    VastaaPoista
  19. mä kyllä kestäisin talvessa sen kylmyyden, sillä siltä voi suojautua ihanilla vaatteilla, mutta se pimeys.. yhyy, en tykkää yhtään siitä! :s ihana asu sulla jälleen kerran! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pimeys on kyllä ehdottomasti minullekin se pahin ! Inhottavaa, kun aina on niin pimeää, eikä silloin oikein jaksa tai huvita tehdä mitään :/ Talvisin kello 5 tuntuu, että päivä on jo ihan ohi ja haluaa löhötä vaan kotona telkkarin edessä! :D Kiitos paljon!

      Poista
  20. Oot niin nätti! Vaikutat tän blogin perusteel jotenki hirmu ihanalta ihmiseltä, vastailet kivasti aina kaikkien kommentteihi ja muutenki esim noista videoista sust saa sellasen aidon ja positiivisen kuvan :)
    Mutta joo, se meikkipostaus olis kiva! Ja hyvää syksyä sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja todella ihanasti sanottu <3 Mukava kuulla, että olet saanut minusta tuollaisen kuvan :) Ja kiva kuulla, että meikkipostaus kiinnostaa! Kiitos vielä ja samoin sinulle <3

      Poista
  21. Meikki videolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika moni on toivonut tuota videota ja alan itsekin kallistua nyt tuohon videoon :)

      Poista
  22. kiinnostaa paljon meikkipostaus :)

    VastaaPoista
  23. Meikkipostaus olisi todella kiva! =) Osaat meikata niin huomaamattomasti. Sua on niin miellyttävää katella, että semmoinen tutorial video olisi kiva! Tai miksei sellainen, jossa olisi vaikka sekä kuvia, että video? :)

    + jos jaksat vielä kirjoittaa ne tuotteet mitä käytät :)

    Kyllä se kylmä ja pimeä talvi menee taas hujauksessa. Kattelet peiliin ja hymyilet sieltä näät auringon ja Jonathanin kainalossa voit varmasti lämmitellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama muukin on toivonut tuota videota ja olen itsekin nyt alkanut enemmän kallistua siihen ! Videolla näkee paljon paremmin mitä teen, mitä laitan yms. Hyvä idea tuo, että olisi kuvia, että video :) Kiitos ideasta!

      Toivotaan ! Itselleni aina iskee siinä tammi-helmikuussa epätoivo, että koska tämä talvi oikein loppuu :D Aivan ihanasti kirjoitettu <3 Kiitos mukavasta kommentista ja ihanaa alkusyksyä sinulle =)

      Poista
  24. Syksystä ja talvesta puheen ollen, aiotko alkaa käymään solariumissa vai aiotko käyttää itseruskettavaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En halua käydä solariumissa, koska pelkään sitä ihosyövän riskiä :D Saatan ehkä käydä kerran tai pari, mutta en viitsi makoilla siellä koko talvea monia kertoja viikossa. Joten turvaudun siis itseruskettavaan =)

      Poista
  25. Vaikutat tosi ihanalt ja positiiviselta tyypiltä:) enne kun aloin lukee tätä blogii nii aattelin vaa et taas yks blondi bloggaaja, mut ku aloin seuraa sun blogii nii mun käsitys on muuttunu iha täysin! Oot tosi aidon oloinen ja on tosi kiva ku pyrit vastaa kaikkii kommentteihin ja viel sillee ystävällisesti! On tosi kiva huomata et oot vastannu mun kommentteihin siit on tullu tosi kiva fiilis:) Ei oo ihmekkää et tää on yks mun lempiblogeista! Jatka samaa mallii!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että olet saanut tuollaisen kuvan :)) Ihana kuulla <3 Kiitos mukavsta kommentista !

      Poista
  26. Ja mä kun oon vaan toivonut että talvi tulis jo ja kesä menis ohitse. Alko ottaa päähän helteet (tai sitten toi on erittäin paska tekosyy sille etten tänäkään vuonna päässyt rantakuntoon)

    Talvi menee mulla hujauksessa ohi, kun on enemmän tekemistä. Harrastan talvilajeja snoukkailuu, jääkiekkoo etc. Kannattaa kokeilla just jotain laskettelua. Siitä saa kivan reissunkin talvella kavereiden kanssa, kun ei noiden mökkien varaaminen ihan älyttömän kallista ole ja esim. alle 5h ajomatkan päässä on jo lähimmät suuret keskukset.

    Tai sitten vaan katselet sisältä kaunista talvimaisemaa kullan kainalossa ja hörpit kaakaota tai mitä ikinä :D Se on kanssa aika mukavaa ja pientä arjen luksusta :)

    Asiasta kukkaruukkuuun, ootkos muuten menossa viikonloppuna weekendiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni on taas aivan päinvastoin :D Kesäisin on vaikka mitä kaikkea tekemistä ja talvella ei taas mitään. Siitä ei vain päästä yli eikä ympäri, että vihaan talvea ja kaikkea siihen liittyvää :D Olen joskus lasketellut sekä lautaillut, mutta enpä siitäkään oikein erityisesti tykkää. Kai sitä pitää alkaa säästämään, että pääsisi lähtemään talvella johonkin lämpimään :P

      En ole tällä kertaa menossa Weekendiin :) !

      Poista
    2. Sitten ei muutakuin säästämään. Se on iha ok, ettei kaikki vaan tykkää talvesta vaikka mitä yrittäisi keksiä. Ja se etelänmatka tuntuu sitten vielä tuplasti paremmalta kun kylmä kotimaa jää taakse :)

      Poista
  27. Sulla on kiva blogi ja tykkään sun selkeästä tyylistä! On myös mukava lukee näitä positiivisia kommentteja, kyllä suomalaisetkin osaa kehua! Olis kuitenkin mielenkiintosta tietää, millasta "palautetta" bloggaaja voi pahimmillaan saada. Voisitko kuvitella joskus käsitteleväsi kommentteja vaikka jossakin postauksessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla :)) Ja niin kyllä osaa! Minulla on aivan ihania lukijoita täällä blogissa <3 Olen monta kertaa miettinyt, että ottaisin noista kommenteista screenshotteja ja tekisin niistä sitten postauksen. En vain ikinä muista ottaa noita screenshotteja :D Ja se mitä kommentteja minäkin välillä saan tänne blogiin on aivan sairasta. Minua on haukuttu kaikilla mahdollisilla tavoilla, samoin läheisiäni kuten Jonathania ja minusta on vaikka kuinka paljon täysin perättömiä juoruja joiden todenperäisyyttä sitten ihmiset tulevat kyselemään. Viimeisimpänä joku tiedusteli, että kai olen kertonut Jonathanille abortistani??? Haluaisin todella tietää, että kuka tuollaisenkin jutun on keksinyt.

      Nyt kun muistutit asiasta niin lupaan yrittää nyt ottaa noita kommentteja ylös ja käsitteleväni niitä postauksessa :)

      Poista
  28. Ihanan yksinkertanen mutta nätti asu! Ja kiinnostaa tosiaankin meikkipostaus :-)

    VastaaPoista
  29. kannatan meikkipostausta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkipostausta on tulossa, vieläpä videolla ja pienen yllätyksen kera ;D

      Poista
  30. Meikkipostaus ois kyllä kiva! Sun hiukset on muuten nyt tosi hyvän väriset :)

    thelittlethings-eve.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Olen itsekin nyt aika tyytyväinen tuohon väriin!

      Poista
  31. Molemmat ois kivat:))

    VastaaPoista
  32. Kuinka kestäviä nuo dr. denimit ovat? Olen kuullut jotain juttua ettei laatu olisi ihan paras, vaikka istuisikin hyvin.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ok kestävät :) Itselläni ovat kestäneet yleensä noin puoli vuotta - vähän alle vuoden hyvinä ! Ovat niin hyvät ja mukavat jalassa, että ovat kyllä ehdottomasti sen arvoiset :) Ja parasta on, että nuo eivät veny tai löysty käytössä paljoa niinkuin monet muut housut ovat ainakin minun kohdallani tehneet !

      Poista
  33. juu meikkipostausta kehiin vaan ;D

    VastaaPoista
  34. juu ja myös meikkipostaus vaikuttaa kivalta :)

    VastaaPoista
  35. myös sellainen joka päiväiset ihonpuhdistus yms. postaus olis kiva

    VastaaPoista
  36. Kesä on mennyt ihan liian nopeasti, arkeen paluu ihan hirvittää:D

    VastaaPoista
  37. heii! olitko tänää itiksen bikbokissa? en oikee nää, ni en ollu varma... nyt harmittaa iha sikana että en moikannu. olin siis se jolla oli valkonenkeppi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olin ! :) Aijaa, eikä. No ensi kerralla tule ihmeessä moikkamaan <3

      Poista
  38. Oii mä rakastan tätä hertsikanrantaa, asun ittekkin noista kuvista vähäsen vasemmalle päin :)
    Ite tykkään alkusyksyssä tämmösistä (ja vielä enempi tulossa olevista) raikkaista tuulisista ja vähän synkistä säistä kun saa pukeutua kerroksittain ja kaikkiin ihaniin syysvaatteisiin<3
    Muuten en kylläkään syksyä odota, etenkään ällöjä kylmiä sateita..
    -Hei ois muuten kiva jos voisit ottaa kuvat sun erilaisista meikeistä (siis esim. eri iltameikeistä, eri päivämeikeistä) vai käytätkö aina samanlaista meikkiä? Näkis et miten erilaiset meikit muuttaa/korostaa kasvoja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse rakastan syksy pukeutumista, mutta minusta nämä sateiset ilmat eivät ole kivoja :D Ihana aurinkoiset ja vähän viileät syyspäivät ovat kyllä ihania :) Käytän yleensä aina arkisin samanlaista meikkiä ja iltameikissä sitten meikkaan vähän tummemat silmät ja käytän irtoripsiä =) Päivämeikistä on tulossa postausta !

      Poista
  39. Kiinnostaisi meikkipostaus! :)

    VastaaPoista
  40. Tajusin nyt vast ku luin uudestaa tän postauksen et mul on toi sama neule 2 eri värissä:D mustana ja viininpunaisena, se on yks mun lempi neuleista!:) ja sä oot taas nii kaunis noissa kuvissa ja sulle sopii tosi hyvin toi valkoinen väri! :)

    VastaaPoista