04 elokuuta 2013

+38C

Täällä on ollut aivan tajuttoman kuuma. Mittarilukemat ovat kohonneet nyt joka päivä lähemmäs +40 astetta. Huh! Hirveästi emme ole täällä muuta tehneet kuin makoileet ja uineet. Eipä tällaisessa kuumuudessa jaksa päivisin oikein muuta tehdä! Päivällä sitä alkaa jo vähän odottamaan, että aurinko laskisi jotta tulisi "vähän viilempää".  

Tällaisissa tunnelmissa ovat päivämme sujuneet.



Ajattelin tänään illalla alkaa käymään läpi noita teidän lähettämiä kysymyksillä minulle. Kiitos kaikille, jotka niitä lähetitte! Niitä on nimittäin tullut toodella paljon. Itse vähän suunnittelin, että olisin vastannut puoliin kysymyksitä kirjallisesti ja osaan sitten vaikka videolla. Vai mitä mieltä te olette? Miten toivoisitte minun tekevän? 


xoxo, Natalia

134 kommenttia:

  1. Vastaukset videolla :) sul on ihana kroppa ja noi kuvat muutenki ihanii!

    VastaaPoista
  2. Voi miten söpöt biksut!♥ Sopii sulle tosi kivasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo bikinit ovat oikein supersöpöt :)) Kiitos !

      Poista
  3. Videolla!!(:Ja oot niin kauniina jälleen!(:

    VastaaPoista
  4. Mistä noi bikinit on? Ihania kuvia! :) voikun itsekin pääsisi tollaseen paikkaan! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat biksut ja sun kroppa on myös kiva!! Treenailetko miten ja kuinka usein? Pitäkää hauskaa munki puolesta :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset =) En ole nyt kesän aikana treenannut yhtään ja kyllä sen mielestäni huomaa :D! Me pidämme ja mukavaa loppukesää sinullekin!

      Poista
  6. Onks sulla ir noissa kuvissa? Hassuu ku sun jalat on iha valkoset ja sääret ruskeet :D vai eiks aurinko tartu noihin kohtiin? :) ihanan näköstä tuol muuten on! Haluisin itekki päästä jonnekki lämpimään vielä :/ pitäkää hauska loma!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole :-D Tuohon kohtaan vaan tulee joku hassu varjo ja siksi näyttää tuolta. Luonnossa nimittäin tuossa kohtaa ei ole minkäänlaista rajaa =) Kiitos! Toivotaan, että Suomeenkin tulisi vielä lämpimät säät niin pääsisi sielläkin sitten vielä nauttimaan !

      Poista
    2. voisitko laittaa vaik toisen kuvan mitä ei oo muokattu ollenkaa nii tost kohtasta, anteeksi epäilykseni mutta on todella ihmeen näkönen varjo?! :D

      t. eri ano

      Poista
    3. Ihme asiat ihmisiä kiinnostaa nykyään:D eikö se nyt oo ihan loogista jos aurinko paistaa sivusta niin ei kaikki paikat oo ihan saman värisiä :D

      Poista
    4. Tossa on kyllä ihan selvästi ir raja, sun jalat on meinaan ihan eri asennossa, ja silti samassa kohtaa raja :D ouuuu snaaap!

      Poista
    5. Ihanaa, että tiedät paremmin kuin minä itse, että olenko käyttänyt itseruskettavaa.

      Ja toiseksi, en ole niin idiootti, että laittaisin itseruskettavaa vain jalkoihin mutten jalkapöytiin :D

      Ps. Käytitkö äsken tosissasi sanontaa "ouuuu snap!" :'D

      Poista
    6. Kyllä käytin, anteeks että kaikki ei puhu täydellistä kirjakieltä! Mutta hyvä että sulla on varaa arvostella sun lukijoita :)

      Poista
    7. Millä logiikalla sinulla on oikeus tulla nimettömänä arvostelemaan minua ja väittämään, että valehtelen täällä :)? Ja minä en saisi huomauttaa sinulle siitä, että käytit "ouu snap" sanontaa.

      Poista
    8. en tiiä kuka ano tääl on riehunu, mut ite pyysin tota kuvaa nii anteeeeksi vaan ei sitten, ei ollut tarkoitus sanoa mitenkään ilkeästi.... :)

      Poista
  7. Videolla olis kiva!!:)

    VastaaPoista
  8. ihania kuvia!:) joo vastaukset videolla olis tosi kiva :)

    VastaaPoista
  9. Vastauksen ois videolla kivemmat :)

    VastaaPoista
  10. Videolla!!! Kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  11. oo ihania kuvii ja upeet biksut!! jaa todellakin videollaa vastaukset! :)

    VastaaPoista
  12. Hauskaa kun näyttää että jalkapöytäsi ovat valkoisemmat kun muu kroppa mutta siltikin hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :D Jotenkin tulee varjo tuohon nilkkaan ja sitten jalkapöytään osuu juuri aurinko niin näyttää vaalealta ! Kiitos :)

      Poista
  13. Tää ei nyt liity aiheeseen, mutta kun vertaa sun ja Siljan tyyliä vastata kommentteihin, niin sulle pisteet asiallisuudesta! Ja hienoa, että olet valinnut "kirjakielen".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua niin laittaa ärsyttämään nämä, että täytää verrata minua ja Siljaa. Yleensä en ikinä tällaisia kommentteja julkaisekaan. Sinäkin olisit voinut tähän kommenttiin vain kirjoittaa, että "pisteet sinulle siitä, että vastaat kommentteihin asillisesti" =) Miksi täytyy verrata?

      Kiitos kuitenkin kovasti ! :) Enkä tarkoittanut pahalla, mutta en vain yhtään ymmärrä, että miksi :D.

      Poista
    2. Samaa mieltä sun kans Natalia! Ootte ystäviä ja ei oo kiva kun muut vertailee kumpi on parempi missäkin ja kumpi kauniimpi ja blaablaa. Ihan mun sitä haluaisitte :/ Kirjoitatte omia blogejanne, ettekä mitään yhteistä...

      Poista
  14. Videolla olis kiva (: oot tosi nätti ja vitsi miten ihanan näköinen paikka !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon ! Tämä paikka on kyllä ihana :)

      Poista
  15. Ihanat bikinit! Ja on muuten tosi ihanan näköstä siellä! Voiku itekki pääsis lomailemaan ja makoilemaan altaille... Nauti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Minustakin nuo bikinit ovat ihanat! Onneksi siskoni oli niin ihana ja lainasi niitä minulle <3 Ihanaa loppukesää sinulle!

      Poista
  16. Vastaukset mielummin kirjallisena! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin varmaan nyt kuitenkin tehdä puoliksi, koska osa haluaa videolla ja osa kirjallisena :) Jokaiselle siis jotakin !

      Poista
  17. Itse toivoisin vastauksia mielummin kirjallisena, vaikka sun videoista muuten tykkäänkin ja ne on musta aina olleet tosi laadukkaita :) tai oikeestaan toi half and half kuulosti aika hyvälle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ymmärrän hyvin mitä tarkoitat ! Itsekin nimittäin tykkään muilta lukea vastauksia mielummin ihan kirjallisina :D Teen kuitenkin varmaan puoliksi, sillä niin moni kuitenkin toivoi myös vidoeta!

      Poista
  18. Kaunis olet ja sun bikinit on upeat:)). Ja mielummi molemmat videolla!

    VastaaPoista
  19. Mieluummin kirjoitettuna, koska jos myöhemmin haluaa katsoa johonkin kysymykseen vastausta niin ei tarvitse selata koko videoo läpi!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnittelin vähän sellaista, jos vastaisin kaikkii perus kysymyksiin liittyen minuun, Jonathaniin, matkusteluun yms kirjallisena ! Ja sitten kaikkiin ns. sekalaisiin kysymyksiin vastaisin videolla =) En vain vielä ihan tarkkaan tiedä miten saisin fiksusti lajiteltua noita kysymyksiä :D

      Poista
    2. kaikkki kirjallisena olis niin kiva ku nykyää niin moni tekee vastaukset videolls ja siinä menee jotenki monia vastauksia ihan ohi.. :/
      mut ihanan näkönen paikka.. <3

      Poista
  20. Praha on kyllä yks kauneimmista kaupungeista mitä oon ikinä nähny. Mun Tsekinmatkaa vaan haittas järkyttävä kylmyys :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aivan samaa mieltä :) Ikävä kuulla :/! Olitteko Prahassa talvella?

      Poista
    2. Oltiin joo. :) Ja vaikka luulis Suomessa tottuneen kauheisiin pakkasiin niin en muista onko mulla ikinä missään muualla ollu niin kylmä ku siellä! :-D

      Poista
    3. Eikä :D Teillä on kyllä käynyt huono tuuri sään kanssa !!

      Poista
  21. Ihanan näkönen paikka :)
    http://neea-stile.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  22. Moii ihana postaus taas kertaalleen! :) En oo kommentoinu aikasemmin mutta nyt oli pakko vaan sanoa etta rakastan lukea sun blogia! Aina iltasin ennenkun meen nukkumaan on niin kivaa tulla lueskelemaan kannylla sun blogiasi! :) Vaikutat ihmiselta joka iloitsee pienistakin asioista ja muutenkin ihanalta ihmiselta jonka kanssa viihtyy! Ja lisaksi oot aivan super kaunis !! =) -vanessa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti! Todella mukava kuulla =) Ja kiva, että olet saanut minusta tuollaisen kuvan tämän blogin perusteella. Kiitos oikein paljon ja ihanaa loppukesää sinulle <3

      Poista
  23. Oot niin kaunis<3 Ja noi biksut sopii sul hyvi:) Tää sun blogi on muute yks mun lemppareist:)

    VastaaPoista
  24. Puolet ja puolet!!:DD

    VastaaPoista
  25. Ihania kuvia jälleen kerran oot tosi kaunis!:) ja kysymyksiin olis kiva saada vastauksia videolla:)

    VastaaPoista
  26. Mites jos tekisit molempina? Kirjallisena ja videolla? :) Samaan postaukseen siis molemmat. Sit lukijat voi halutessaan lukee vastaukset tai kattoo videon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea, mutta minulle menisi siihen aivan älytön määrä aikaa :D Siinä menisi terveys ja järki! Haha :D

      Poista
  27. Kirjoitettuna tai puolet ja puolet, olen jonkun ylläolevan kanssa samaa mieltä että jos joskus hakee vastausta johonkin, niin videolta sitä ei vaan saa niin helposti! Mutta tykkään sun videoista silti ihan sikana, mutta niihin voi tehdä sit ostosten esittelyä tai höpöttelyä :) Hih. Ihanaa lomaa ja tosi tosi kauniit biksut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän mitä tarkoitat, koska itsekin tykkään enemmän lukea vastauksia muiden blogeista =) Taidan kallistua tuohon puolet ja puolet, koska niin moni kuitenkin toivoi myös videota :) Kiitos oikein paljon! Nuo bikinit ovat kyllä ihanat ja siskoni oli todella kiltti lainatessaan niitä minulle<3

      Poista
  28. Haha alkoi naurattaa nuo rusketus tarkkailija anot :D vaikka sulla olisikin ir nii tuskin kukaan nyt niin tyhmä on ettei levitä sitä jalkapöytiin :D upea rusketus sulla! Oot onnekas kun oot päässy matkailemaan niin paljon lomalla :) itselläni lomaa on vasta ensi vuoden helmikuussa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NIIMPÄ :D Olen muutenkin sata kertaa kertonut täällä blogissa käyttäväni itseruskettavaa ja tehnyt jopa siitä ihan oman postauksenkin niin miksi en nyt sitten asiaa voisi yhtäkkiä enää myöntää =D Niin totta! On ollut kyllä todella kiva, että olemme nyt pääseet vähän matkustelemaan ja rentoutumaan ulkomaille niin jaksaa sitten taas hyvin koko vuoden :) Ensi kesästä ei sitten taas tiedä, että missä sitä on töissä ja miten saa lomaa.. Voi harmi :(

      Poista
  29. Sä oot kyl niin ihana ihminen :) Pysy tollasena !

    VastaaPoista
  30. jos vastaat videolla, voitko pyytää jonkun "haastattelemaan" sua ? sillon siitä videosta tulee aidompi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Komppaan kyllä! Pyyda Jonathan sua haastattelemaan ja sitten vastailet. Tee vaikka osa videolla ja osa kirjallisesti:)
      Ps. noi sun bikinit on aivan ihanat!

      Poista
    2. Aivan älyttömän hyvä idea! Kiitos paljon tästä :) Videosta tulee varmasti paljon eläväisempi ja luonnollisempi, jos vaikka Jonathan kyselee noita kysymyksiä minulta!

      Kiitos paljon, bikinit ovat tosin siskoni :P =)

      Poista
  31. Ihanat bikinit ! Vitsit voisin vaikka heti matkustaa tonne kans, ihan mielettömän kivan näköistä ! :) Ihastuin kans tohon kokistölkkiin. :D ja mä tykkään enempi lukea niitä vastauksia kun kattoa videolla, koska mun läppäri on aikansa elänyt ja tää pätkii melkosesti... Osasyynä voi myös olla tuo ah-niin-ihana mokkulani. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä paikka on kyllä todella kiva ! :) Teen varmasti puolet videolla ja puolet kirjoitettuina niin jokaisella on jotakin :D Haha voi ei!

      Poista
  32. Kivan väriset bikinit!:) Mun mielestä on kiva katsoo videoita, joten kannatan vastauksia videolla (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo bikinit ovat aivan ihanan väriset :)

      Poista
  33. Tää on vähän ehkä random kysymys.. mutta kutsutko Jonathania Jonathaniksi vai sanotaanko se "Joonatan"? :) Ku jotkut nimethän lausutaan eri tavalla kuin kirjoitetaa ni siks kysyin. :) Oot niin ihana Nata ja aito ja sun blogia on kiva lukea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sanon Jonathanin koko nimellä niin sanon "Juunathan" niinkuin nimi kuuluu ruotsalaisittain sanoa :D Voi kiitos paljon ja aivan ihana kuulla <3

      Poista
    2. onko Jonathanilla sit joku lempinimi?:D! kerro se meillekin :--D!!

      t. eri ano

      Poista
  34. Tee ehdottomasti tekstinä ja videona! Paljon parempi :) tosi ihanat bikinit ja muutenkin oot tosi kaunis <3 hauskaa loppulomaa teille sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei valitettavasti ole niin paljon aikaa, että ehitsin tekemään sekä videon ja vielä kirjoittamaan kaikki erikseen :D Siinä menisi ikä ja terveys. Harva ymmärtää, että noiden vastausten kirjoitteluun menee monia monia tunteja :D Kiitos paljon <3 Ja ihanaa loppukesää sinulle =)

      Poista
    2. Hups kirjotin siis väärin eli tarkoitin puolet ja puolet :D sori :)

      Poista
  35. Kauniina taas! Puolet ja puolet + olisi ihana jos kuvaisit videon siellä! Hyvää lomaa sinne!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Suunnittelin, että kuvaisin videon täällä. Ongelmana vain on, että en tiedä saanko tuota kameraa pysymään suorassa missään, koska minulla ei ole jalustaa täällä mukana :( Kiitos ja mukavaa loppukesää sinulle !

      Poista
  36. Miten paljon painat? :( oon niin kateellinen sun vartalost. Sul on just ihana kroppa ton pituseks! Ihanii kuvii muuten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan turhaaan olet kateellinen :D Painan vähän alle 50 kg ! Kiitos oikein paljon :)

      Poista
    2. Voooi painaks sää niin vähän ! Vautsi! Ekasta kuvasta tulee mieleen ihan joku barbi nukke :D oot niin täydellinen! Jatka samaan malliin ! <3

      Poista
    3. Olen aika lyhyt ja muutenkin pieni ruumiinrakenteeltani! :D Voi kiitos paljon, mutta en ole :) <3

      Poista
  37. ois tosi kiva et videona ainaki, puolet voi olla myös tekstinä jos et jaksa kaikkia kysymyksiä videolla säätämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin tehdä puolet videolla ja puolet teksinä, koska osa toivoo videota ja osa tekstiä niin silloin jokaiselle on jotakin :)

      Poista
  38. Kauniin väriset biksut ja ihanan muhkea nuttura! :)

    VastaaPoista
  39. Sanoilla ei voi edes kuvailla kuinka upea olet *o* kaikki sussa on niin täydellistä! :)

    VastaaPoista
  40. Oi vitsi mäkin haluun lämpöön!!! :)

    http://crushonfash-style.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääsisit jonnekin tai toivotaan, että Suomeen tulisi vielä aurinkoisia päiviä ennen syksyn alkua =)

      Poista
  41. ihanat noi turkoosit bikinit! :)

    VastaaPoista
  42. miten teillä on varaa kokoajan reissata?!?!?! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raha-asiat eivät kuulu tänne blogiin tai muutenkaan muille ihmisille.

      Poista
    2. C'moon koko ajan reissata...... :DD millanen käsitys sulla on sanasta 'koko ajan' ? Eivätkä lennot nyt ihan maltaita maksa :)

      Poista
  43. Aivan ihanat nuo bikinit! Tosissaan isekin tekisi mieli päästä johonkin ulkomaille vielä kun näkee tällaisia kuviakin:D

    http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin nuo bikinit ovat aivan ihana :) Haha itsellänikin tulee varmaan sama olo sittenkun Suomessa selailen näitä kuvia.. :D

      Poista
  44. Tosi upeita kuvia!! Upeat maisemat, tosi kivat biksut ymsyms. Miten saat tehtyä tuosta tukasta tollasen "viuhkan/rusetin"? Muistan, että BB-Lotta piti tukkaansa noin vuonna nakki ja kukka ja vois itekin kokeilla:).

    Itse kannatan kirjallista kysymyspostausta (tai vastaavasti se osa kirjallisena ja osa videona). Luen blogiasi töissä, niin en voi käyttää ääniä tai olla napit korvissa.

    - Kipsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)) Todella hankala yrittää näin selittää, mutta vedän hiukset ponnarille ja sitten jätän sen ponnarin ns. puoliski etten vedä niitä hiuksi sieltä kokonaan läpi ja sitten vain "avaan" sen puolikkaan tai levitän niitä hiuksia, jotta siitä tulee tuuhea :D Tuosta selityksestä ei nyt varmaan kyllä yhtään mitään.. Kannattaa kokeilla etsiä vaikka youtubesta, sielä varmasti löytyy jokinlainen tutoriali tuohon! :)

      Poista
  45. no video tietysti :)

    VastaaPoista
  46. selasin noita kommentteja,ja sitte se yks kysy sun painoos ja vastasit sillee vähän alle 5Okg.olin sillee ouh fuck.oon 14,ja painan silti sua enemmän :DD vaikka toisaalta oon sua vähän pidempi,mut silti.
    mutta oot aivan ihana,ja toivoisin että jos vastaat videolla nii joku kyselis sulta niitä kysymyksiä!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mäkin mietin ihan samaa :DD mäki painan melkee samanverran ja oon 14.

      Poista
    2. Olen luonnostani pieni ruumiinrakenteeltani sekä olen aika lyhyt (163 cm) :D =) Jokaisen vartalo on erilainen ja painohan on vain luku.

      Kiitos paljon ja suunnittelimmekin, että Jonathan ns. haastattelisi minua videolle ! :)

      Poista
  47. Tää tapa, jolla vastaat kysymyksiin ehdottomasti erottaa sut muista bloggareista ihan omaan luokkaasi! Oot niin ystävällinen ja vastailet niin, että tuntuu että kommenteilla on oikeasti sulle henkilökohtasta merkitystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla :)) Kiitos kivasta kommentista !

      Poista
  48. Oioi haluun kans johki ulkomaille lämpöseen <3 Vaikka ollaan kyllä nyt saatu nauttia täällä suomessakin kivoista kesäkeleistä ! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että Suomessakin on ollut nyt hyvät säät =) Toivotaan, että ne jatkuisivat ensi viikollakin!

      Poista
  49. Söpöt bikinit :)

    VastaaPoista
  50. ah voi vitsi siellä on kyllä taydelliset ilmat!!<3 ja komppaan muita, noi bikinit on ihan älyttömän ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ollut kyllä!! Välillä tosin toivoisi, että olisi vaikka muutaman asteen viilempää =D . Kiitos, minustakin nuo bikinit ovat ihanat ja onneksi siskoni oli niin kiltti ja lainasi niitä minulle :))Hih!

      Poista
  51. Moikka! Sullahan on iphone 5, mitä mieltä sä olet ollut siitä? Ittelläni on joku ikivanha samsungi, joka hajoaa käsiin, mietin pitäisikö ostaa tuo, muutama asia vain mietityttää kun tiputtelen puhelimia (ja kaikkea muutakin...) vähän väliä sekä en todellakaan ole mikään tekniikan ihmelapsi, että kestääkö tuo kyseinen puhelin pientä kovakouraisuutta ja oppiiko sitä helposti käyttämään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli ensin kaksi vuotta Iphone 4 ja nyt minulla on ollu ehkä kuukauden tuo 5! Olen itse niin tykästynyt tuohon puhelimeen, että en vahtaisi sitä enää mistään hinnasta mihinkään muuhun ! Parasta ehkä on se, että tuota on todella helppo ja yksinkertainen käyttää :) Mikään paras kestävyyshän tuossa ei ole, mutta ainahan voit ostaa siihen jotkut supertehokkaat suojakuoret :D! Suosittelen kuitenkin iPhone todella lämpimästi :)

      Poista
  52. Mooi natalia :)! Mietin äsken ku tilsin sheinsideltä (mitä tällä englannilla nyt tajusi:D jaiks pelottaa et kaikki menee ihan väärii osotteisii.. ) ni siis tuleeko siitä joku saapumisilmotus sähköpostiin vai mitä? Ja kuinka kauan tommosessa ees kestää tulla ? Ihanaa loppukesää sinulle !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua :D Kyllä tulee aina se tilausvahvitus sähköpostiin tai ainakin minulla on tullut - viimeistään, kun tuotteet on toimitettu eli laitettu postiin menemään :) Ja itselläni on yleensä kestänyt noin 2-3 viikkoa! Kiitos paljon ja samoin sinulle :) Toivotaan, että vaattesi löytävät perille :D

      Poista
  53. Natalia, auta!! mulle tuli sähköposti 30.7 sheinsidelta, että tavarat on toimitettu. Minne ne on oikeen menny, koska ei rapun postiluukusta oo mitään tungettu eikä postista oo tullu mitään lappua.....eikai rahat menny taivaan tuuliin? :( oon puolpaniikis tääl XD

    + upeita kuvia, video ois tosi kiva ja toi idea, että Jonathan "haastattelis" sua :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on toimitettu sieltä muttei oo viel saapunu? Eihä ne sieltä itekseen sekunnissa sun ovelle saavu:)

      Poista
    2. Niinkuin toinen anonyymi sanoinkin niin ne tuotteet on nyt sieltä toimitettu eli laitettu postiin. Postissa kestää viikko tai pari, että ne tulevat =) Älä huolehdi. Saat kyllä sitten 100% varmasti kotiisi postitse ilmoituksen, kun tuotteet on noudettavissa postista :)

      Kiitos :))

      Poista
    3. Aa, hahah hups :D kiitos teille molemmille vastauksesta....

      Poista
  54. Tee postaus sun ja ousskan love storystä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen jo aika moneen kertaan sanonut täällä blogissa, että en halua jakaa nettiin kaikille meidän tarinaamme =)

      Poista
  55. miten teet tuon vähän sekaisen nutturakampauksen? tosi kivannäköinen :)

    VastaaPoista
  56. ihanat biksut! mistä ne on? :) ja kysyisin samaa että miten toi nuttura on tehty? oon kysyny aikasemminki joiltain niin sanovat että nostaa vaan hiukset jotenkin ylös muttajoo en ite kyllä tosta tajua:D

    VastaaPoista