23 heinäkuuta 2013

saturday evening

Nyt olemme kotiutuneet mökiltä ja minulla onkin jo monta postausta teille jonossa! Ensimmäisenä postausta lauantai-illastamme. 

Lauantaina olimme siis hyvän ystävämme synttäreillä. Kävimme alkuillasta hakemassa siskoni tänne meille ja laittauduimme sitten yhdessä täällä meillä iltaa varten.

idkuva

Illan asua.


Toppi Bershka // Hame New Yorker // Kengät Zara // Laukku Louis Vuitton

Suuntasimme aloitteluilta kohti Summer Heatiä, jossa ilta sujui todella hyvin. Tuli tanssittua ja istuskeltua ulkona terassilla hyvää musiikkia kuunnellen. Summer Heatin meno ei petä koskaan ja Vanha Ylioppilastalo onkin muodostunut koko porukkamme kesän ykköspaikaksi. Oli kyllä hauska ilta!! 


Miten teidän viikonloppunne sujui?

xoxo, Natalia

35 kommenttia:

  1. Oletpa kaunis :)
    http://neea-stile.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. ihana asu:) tuo LV laukku on niin söpö!
    olisiko mitenkään mahdollista saada sellaista postausta, sinusta ja siskostasi vaikka videolla kerrotte jotain hauskoja muistoja tai jotain (: ymmärrän jos et suostu..
    ihanaa loppukesää sulle Natalia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mustakin tollanem ois kiva =)

      Poista
    2. Kiitos kiitos :) Siskoni ei halua mitenkään erityisesti olla esillä täällä blogissa, joten tuollaista postausta ei kyllä tulla blogissani näkemään! Kiitos kuitenkin ideasta :) Kiitos ja samoin sinulle !

      Poista
  3. Haiseeko toi st.tropez itseruskettava voimakaasti? :)

    VastaaPoista
  4. Onks sun siskolla pidennykset? :) Tää blogi on parhain, aina odotan uutta postausta! :) miten ois jos jatkasit kirppisblogia? Tai jos urheilet/ teet liikkeitä niin millasia? :) mukavaa kesän jatkoa :-) oot älyttömän kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole pidennyksiä :) Todella kiva kuulla, että olet tykännyt! Blogikirppistä olen ajatellut kokeilla uudestaan, jos vaikka tällä kertaa onnistuisi vähän paremmin :D Kunhan ehdin vain noita vaatteita kuvailemaan! En ole nyt urheillut koko kesänä, heh.. On vähän jäänyt :D Kiitos paljon ja samoin sinulle :)

      Poista
  5. jee kiva kuulla, että paljon postauksia on tulossa! :) Oma viikonloppu sujui ihan kivasti :D varmasti oot bileissä katseita kääntäny! Mulla ois ainaki valunu kuola, vaikka tyttö oonki ihan vaan ton LV takia </3 saako kysyä paljonko maksoit siitä? Ulkonäön puolesta ois mulle ihan täydellinen!

    Postauksia odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla :)) Voi kiitos paljon ! Sain laukun joululahjaksi vanhemmiltani, mutta laukulla on hintaa noin 480€ :)

      Poista
    2. Miksi kirjoitit aluksi 685 euroa :-D onko se neverfullin hinta nykyään??:)

      Poista
    3. Katsoin ensin hintaa vahingossa punnissa :D

      Poista
  6. oot tosi monessa kommentissa sanonu että lvn sivuilla on laukkujen hinnat mutta miks mä en löydä?? oonko uusavuton vai onko ne sivut muuttuneet? :( kiitos jos voit auttaa!
    oot kaunis tyttönen ja sulla on kiva tyyli! hyvää kesää ja tsemppiä bloggailuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en kyllä osaa sanoa, että miksi sinulla ei näy hinnat :D Kyllä ainakin minulla näkyy hinnat aina laukun alapuolella, kun niitä selailen :) Saksankielisillä sivuilla näkyy ainakin hinnat euroissa !

      Kiitos paljon ja oikein hyvää kesää myös sinulle =)

      Poista
    2. oho, aika jännä että "international"-sivulla ei näy mutta kokeilin tota saksankielistä ja siellä näkyy!:D kiitos paljon avusta!! :)

      Poista
  7. sun siskolla on tosi ihana hymy tossa toka vikassa kuvassa! :)
    meikkaatko sä muuten aina tolleen maassa istuen? mun ois jotenkin tosi outoa istua samalla ku meikkaan, varsinkin maassa ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) ! Ja yleensä aina meikkaan niin, että istun tuossa maassa :D Olen aina tottunut tekemään niin!

      Poista
  8. Hei mistä olet ostanut tota ripsiliimaa :)? Oon kokeillut niin monta ja mikään ei tunnu olevan hyvää :( osasitko suositella jotain ripsiliimaa jota voisi ostaa ihan kaupasta(olen jostain kuullut että tota mitä sulla on voi vaan tilata netistä?). Alan olemaan epätoivoinen ripsiliimojen kanssa toivottavasti osaat auttaa :)! Mukavaa loppu kesää :) !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stockmannilta saa ostettua (tai ainakin keskustan Stockmannilta saa) :) Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tuota ! Ihan parasta =) Kiitos ja samoin sinulle !

      Poista
  9. ois kiva jos tekisit ennen viikonloppua postauksen sun omista vaatteista kollaaseja joita aattelit tai jotka sopisivat summer soundeille päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä itsekään ehtinyt yhtään ajattelemaan, että mitä aijon laittaa päälle :D Kiitos kuitenkin kivasta ideasta!

      Poista
  10. Oot tosi kauniina taas! :) Ois kiva jos voisit tehä joskus iltameikki videoo tai postausta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Ja voisin hyvin tehdä! Kiitos ideasta :)

      Poista
  11. Tuli mieleen tämmöin postaus idea, että tekisittekö Siljan kanssa jonkun kysymyspostauksen et vastaisitte meijän lukijoiden kysymyksiin videolla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta :) Meillä on Siljan kanssa yksi yhteinen video jo suunnitteilla ja sen aijo me nyt ainakin ensimmäisenä toteuttaa =) Katsotaan, jos joskus tulevaisuudessa tekisimme jonkun kysymyksiin vastailu videon, mutta ei nyt ainakaan vielä !

      Poista
  12. Mitä mieltä oot boombshell rintsikoista?: D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokainen käyttäköön tasan niitä rintsikoita, joita haluavat! :)

      Poista
  13. Hei kaulakorus on aivan super ihanan simppeli, ei liian näyttävä vaa sopii niin arkeen kuin juhlaankin! Onko se jonkun merkkinen vai jostain ihan perus korukaupasta ostettu? :)

    VastaaPoista