06 heinäkuuta 2013

new phone

Olin päättänyt, että en ostaisi itselleni iPhone5, koska mielestäni 4 ja 5 välillä ei ollut kovinkaan paljon eroa. Olin päättänyt, että odottaisin kunnes iPhone6 tulisi markkinnoille. Edellinen puhelimeni oli kuitenkin jo pidemmän aikaa antanut merkkejä siitä, että se ei enää kauaa toimisi. Olen kuitenkin parhaani mukaan yritellyt sinnitella tuon vanhan kanssa (vaikka takalasi olikin aivan säpäleinä ja siitä oli irronnut palasia, home-näppäin ei toiminut kunnolla, salama ei toiminut....). Tänään kuitenkin sain tarpeekseni ja marssin ostamaan itselleni uuden puhelimen. Sen verran paljon olen iPhonesta tykännyt, että mihinkään muuhun en kyllä enää vaihtaisi.


Itselleni oli aika selvä valinta, että halusin puhelimeni musta. Omasta mielestäni tuo musta on vain paljon tyylikkäämmän näköinen ja muutenkin se miellyttää silmääni enemmän. 

Onko monilla teistä iPhone? Mitä olette tykänneet?

xoxo, Natalia

70 kommenttia:

  1. Mulla on iphona 4s, tykkään tosi paljon mutta ainut huono puoli on se ku koko puhelin on pelkkää lasia, jonka ansioista jo toinen kerta ku näyttö on hajalla :/ muuten kyllä tykkään tosi paljo !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni oli sama juttu tuon 4 kanssa, että takalasi oli koko ajan hajalla ja naarmuilla :/ Riittää, kun kerran tipahtaa oikeassa kulmassa niin samantien on lasi rikki :D

      Poista
  2. reilu puuol vuotta ollu toi femma kans, omaa silmää miellyttää enepi valkonen joten siks tää :D ja eka iphoneni tää oli ja pois en vaihtais ! :D ihan paras, kestäväki ollu !! vähä illan hämärinä tunteina se aina vähä joutuu koetuksille mut paras fouuuni!

    voisitko tehä sellasen postauksen et parhaat appsit ja sit lukijat kertois omasta mielestään parhaita? ne on niin kivoja ku sillon aina löytää paljon uusia sovelluksia.. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se vähän, kun kerran ostaa iphonen niin siitä ei sitten enää helposti haluakaan vaihtaa pois :D Kiva kuulla, että on kestänyt hyvin! Olen kerran aikaisemmin tehnyt sellaisen postauksen : http://nataliaoona.blogspot.fi/2013/02/my-favorite-apps.html :) Enää tosin käytän vain facebookkia, instagramia, vineä, we heart it, youtube, google mapsia ja säätä :-D

      Poista
  3. Tykkään tykkään tykkään! Mulla on varmaan joku iskunkestävä versio 4S:stä, ku oon onnistunu tän kohta kahden vuoden aika tipputtamaan valehtematta yli 20 kertaa, eikä vieläkään oo hajonnu! (koputan puuta:D) Pari kertaa tippunu asfaltille, sit laattalattialle ja loput kerrat ihan vaan himassa parketille ja lasit edelleen ehjät. Suojakuoria oon käyttäny vaihtelevasti, mut pahimmat tippumiset on tapahtunu ilman kuoria hups :D

    Tän kirjotuksen jälkeen menee varmasti rikki, ku seuraavan kerran sössin ja tiputan :) Muutenkin mulla tää ei jumittele oikeestaan ikinä ja vaan pari kertaa kuumentunu :0 ei oo ainakaan ollu mikään maanantaikappale tää mun yksilö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, sinulla on käynt hyvä tuuri ettei ole hajonnut :D!! Kiva kuitenkin kuulla, että puhelimesi on toiminut noin hyvin ja kestänytkin kaikki iskut (ja toivottavasti kestää myös jatkossa)! Mukavaa viikonloppua =)

      Poista
  4. hei tiedätkö ollenkaan millon tää iphone 5s tulee markkinoille? :) vai onko se tullut jo :D?? ja juuu mulla oli tuo iphone5 mut se varastettiin ja vaihdoin sitte takasin 4s:ään :) ja no love it ♥ pidä hyvää huolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, enkä kyllä ole kuullut mistään vielä mitään varmaa, että sellainen edes tulisi? Kaikki nuohan ovat vain veikkauksia, koska Apple ei paljasta yleensä etukäteen mitään :D Eikä :(( Todella harmi ! :/ Onneksi tuo 4 on myös todella kiva puhelin :))!

      Poista
    2. Käsittääkseni Iphone 5s tulee elokuussa myyntiin :)

      Poista
    3. Juttelin tänään Soneran myyjän kanssa ja hän kertoi että 5s tulee myyntiin nyt pian syksyllä :)

      Poista
    4. Mistä Soneran myyjä voi tietää, että tulee edes iPhone 5s, koska edes Apple ei ole vielä julkaissut sitä tietoa :D? Ainut mitä tiedetään on, että uusi iPhone on tuotannossa, mutta siitä ei ole julkaistu mitään tietoja vielä. Applehan on aika tarkka siitä ettei mitää tietoja julkaista ennen julkaisutilaisuutta? Kaikki nuohan ovat vain arvailuja =)

      Poista
    5. Enkä nyt tarkoittanut kommenttia yhtään hyökkääväksi tai muutenkaan pahalla! Kunhan ihmettelin =)!

      Poista
    6. Totta! Mä kans ehtisin käydä kysymäsDNA:n myyjältä et milloin se tulisi, mut se sanos et heinäkuun alussa, eikä vielä mitään :( mut aattelin vaa ku on nyt ollu 4 ja sit 4s ja sit 5 ja jos tulee se 5s! Sit kysyin et mikä tekee siit 5s erilaisen .. Ja se sanos et parempi kamera ja parempi näyttö?:D mut en tosin tiedä.. Sitä odotellessa !:)

      Poista
  5. Loistava valinta! Mä olen ollut jokaisen iphonen omistaja kolmosesta lähtien! Naurattaa vaan silti joka kerta lukea kun kaikki valittaa helppoa särkymistä, kyllä sen samaunginkin lasi hajoaa jos sen kunnolla tiputat :) iphone 5 on muutenkin metallinen takakansi, joka on parempi! :) 5:sen jälkeen et voi enää kuvitella käyttäväsi nelosta sillä kokoero on huomattava, sekä paino! Täydellinen luuri :) sulla on tosi ihana blogi, kaipaisin lisää mielipidepostauksia joita sulla oli ennen enemmän, ne luo enemmän persoonallisuutta!:) hyvää kesän jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on parempi, että tuo takakansi on tuossa 5 metallinen ! Ja se näyttää myös paljon kivemmalta =) Todella kiva kuulla, että olet tykännyt ! Nykyään en enää "uskalla" niin kirjoitella mitää mielipiteitä tänne, koska blogissani on yli 10 000 kävijää päivässä ja noista postauksista nousee aivan älytön haloo.. :D Silloin aikaisemmin pystyin huoletta kirjoitella mielipiteitäni tänne blogiin, koska täällä oli huomattavasti vähemmän kävijöitä ! Kiitos paljon ja samoin sinulle <3

      Poista
  6. Toi musta on niin hieno ♥ ku tuntuu et valkosii on nykyää melkee enemmän ku mustii :D ennen olin valkosen kannal mut nyt ottaisin kyl ehottomasti mustan iphonen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Tuntuu, että melkein kaikilla on valkoinen :D Mutta itsekin pidän enemmän tuosta mustasta <3 Vaikka tosin onhan se valkoinenkin todella kiva :)

      Poista
  7. Mul on ollut valkee iPhone 5 reilut kolme kuukautta! Tää on mun eka iPhone, mutta kerran iPhone-aina iPhone!! En vaihda koskaan<3

    VastaaPoista
  8. tee muuten in my iPhone postaus! Haluun tietää jotain sovelluksii :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kerran aikaisemmin tehnyt sellaisen postauksen : http://nataliaoona.blogspot.fi/2013/02/my-favorite-apps.html :) Enää tosin käytän vain facebookkia, instagramia, vineä, we heart it, youtube, google mapsia ja säätä =)

      Poista
  9. Itselläkin on ollu nyt iphone kohta 2v ja olen ollut todella tyytyväinen enkä vaihtais muuhun merkkiin enää koskaan :) Muutenkin olen appletyttö kyllä ihan sieluun ja vereen!

    dayswithmebykristiinas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Vaikka sanoitki ettei mielestäs ollu eroa niin huomaat varmasti aika pian 4/4s ja 5 välillä.. Itse en tykkää yhtään 4/4s mutta tää vitonen on rakkautta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep olen huomannut jo ison eron koossa ja painossa :D Tuon jälken, kun ottaa sen 4 käteen niin vitsit miten painavalta ja isolta se tuntuu !!

      Poista
  11. Täälläki yks iphonen onnellinen omlstaja! Mul on ollu iphone 4 kaks vuotta, tippuu ainaki pari kertaa viikos lattialle(välil heitän unissani parketille jos joku soittaa) ja oon muutenki tosi huolimaton. Puhelin on täydellises kunnos , no okei jostain kohista puuttuu HUOMAAMATTOMIA paloja. Joo en kyllä samsungia tai nokiaa enää huolis!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinullapa on ollut tuuri, että puhelimesi selvitytynyt noista kaikista pudotuksista :D !! No mutta hyvä niin ja toivottavasti kestää jatkossakin yhtä hyvin :)

      Poista
  12. Mulla on nyt ollu iphone 4 jo pari vuotta ja ei ole kertaakaan mennyt hajalle vaikka tippunut asfaltille ilman kuoria ja en kyllä ikinä vaihtais pois 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten kaikki muut ovat selvinneet noin vähällä ja oma neloseni joutui kokemaan niin kovia :D Noh, pitää yrittää pitää nyt parempaa huolto tuosta vitosesta <3

      Poista
  13. Mulla on iphone5, ja rakadtan sitä! Tätä ilman ei voi elää :) ainut miinus on akun kesto.. Jos jää sovellukset moniajoon , akku loppuu hetkessä. Tai jos käyttää paljon kännykkää, niin kannattaa aina olla laturi mukana kun lähtee jonnekkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen jo tuon nelosen kanssa tottunut siihen, että laturia saa aina kantaa mukana :D Kiva kuulla, että olet tykännyt!

      Poista
  14. Ja! Tää iphone5 on niin kestävä etten ymmärrä.. Tää on tippunu vaikka mistä ja minne mutta ihan ilman naarmuakaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että minunkin kestäisi yhtä hyvin !! :D =)

      Poista
  15. mullaki on iphone 5 enkä kyllä oo katunu hetkeäkää et valitsin tän! :) tykkään kans just tosta takakuoresta koska se ei mee rikki vaikka mitä tekis, mulla se tippu kerran jopa mopon kyydistä ja sille ei tapahtunu yhtään mitään :D se on kyllä vähä rumempi varsinki valkosessa mut ennemmin ruma ja kestävä ku hieno ja helposti hajoava :) ja tosiaa niiku jotku onki jo sanonu ni en myöskää tykkää tosta akusta ku joutuu lataamaa sen joka yö mut ei se ny vaarallista oo :) en siltikään vaihtais kyllä iphonea mihinkään muuhun :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on hyvä, että tuo takakuori ei ole lasia! Ei hajoa niin helposti :) Iphonen kanssa saa kyllä melkein aina kantaa laturia mukana, varsinkin jos on menossa koko päivän ja käyttää puhelintaan pitkin päivää.. Tai ainakin minulla, kun olen koko ajan räpläämässä puhelintani :D

      Poista
  16. Ihana blogi sulla! Kerroit aikasemmin että olet käyttänyt isosmilen tuotteita hampaiden valkasuun. Ajattelin ehkä itsekkin kokeilla tuotetta... joten onko tuote toiminut mielestäsi hyvin ja oletko huomannut tuloksia?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että pidit blogistani! Olen käyttänyt ja tykkäsin heidän tuotteistaan kovasti :) Ja olen saanut tuloksia! Kannattaa ihemessä kokeilla =)

      Poista
  17. toi on kyl niiin hyvännäkönen puhelin, mut ei vaan raaski ostaa :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vinkkinä kirjoittajalle, että äytettynä saa netistä hyväkuntoisia iPhone 5:ia paljon halvemmalla kuin että ostaisi uuden! :) Kannattaa tsekata esim. Hopeinen omena.

      Poista
  18. iPhone on! Muuten oon ollu tyytyväinen, mutta välillä jumittaa esim ettei ota kuvaa vasta kun sammuttaa ja käynnistää uudelleen. Kestänyt miljoona lentoa laattaan, eikä vielä oo mennyt mikään rikki :D

    VastaaPoista
  19. mulla on 4s nyt kohta sen kaksvuotta ja oon niin tyytyväinen tähän♥

    VastaaPoista
  20. Mullaki on Iphone 5 mut vaa valkoisena<3 ja oon ihan rakastunu siihen paras kännykkä mikä mulla ikinä on ollut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet tykännyt puhelimestasi! Itsekään en kyllä vaihtaisi iPhonesta mihinkään toiseen :)

      Poista
  21. on iphone 5 , ostin sen lähinnä sen takia , että matkustan tosi paljon , niin sillä on kaikista paras ja helppo tehä postauksia, ja siinä on hyvä kamerakin, ja siihen saa tosi paljon kaikkia muisti juttuja :)

    VastaaPoista
  22. Mä ostin iPhone 5 heti ekana päivänä ku se tuli suomes myyntiin ja vieläki tää on ku unelma <3 kerran kaaduin pyörällä alamäessä ku tekstasin samalla (jep järkevää) ja mul aukes naama kokonaa ja olin iha veres ja sit aloin miettii et ei hitto missähän puhelin on nii siel se asfaltilla lepäs kymmenen metrin päässä ja täysin ehjä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikää, onneksi ei käyny pahemmin ja ihme, että puhelinkin säilyi ehjänä :D! Ja kiva, että olet tykännyt puhelimesta :)

      Poista
  23. Mulla on Iphone4, valkoisena ja oon tosi tyytyväinen. Yks huono juttu on toi "lasisuus" mut oon oppinut nyt että silikonikuoret on halpa vakuutus! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuossa nelosessa oli vähän se, että se on kokonaan lasia niin riittää, että se kerran tippuu oikeassa kulmassa maahan niin heti on lasi rikki :/ Nuo silikonikuoret on kyllä hyvät! Minunkin pitäisi hankkia tähän nyt mahdollisimman pian jotkut kuoret =)

      Poista
  24. Itellä ollut iphone5 kohta puol vuotta, hyvin toimi aluks mutta nyt tää näyttö on alkanut säädellä yksinään kirkkauksia vaikka automaattinen säätö ei ole päällä.. Tästä sekä neljän kaverini iphone5 on hajonnut vasemman puoleinen kaiutin, vaikka itse en ole kertaakaan tiputtanut puhelinta:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompa jännä :O :/ Minun kellään kaverillani ei ole ollut mitään ongelmia heidän puhelimiensa kanssa!

      Poista
    2. Niin! Mutta onnekseen mun maailmaa ei kaada tommoset pikkuprobleemat :) toivottavasti sun puhelin pelaa hyvin loppuun asti! Hauskaa kesää <3

      Poista
    3. iponessa on vain yksin kaiutin, se vasemmanpuoleinen on mikrofoni niin siitä ei kuulukaan tulla ääntä:D

      Poista
  25. Mulla on 4s ja oon kyllä tykännyt, toki ei mikään maailman kestävin puhelin ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Mutta iphone on kyllä niin kiva ja hyvä puhelin, että on sen "arvoinen" :)

      Poista
  26. Itelläni on iphone 4s ja on se iha jees! Mutta jos saisin minkä vaan puhelimen niin en ottas iphonee, koska joku siinä mättää. Ostin siis iphonen siks koska se on ainut puhelin jossa on hyvä suurennusohjelma. Oon siis näkövammanen ja se on välttämätön :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse taas en voisi kuvitella enää vaihtavani mihinkään toiseen puhelimeen, koska olen tykännyt iphonesta niin paljon! :D

      Poista
  27. Haluaako joku kertoa mulle, että mikä noissa iphoneissa on oikeesti niiiin parasta? :D Itse en ole nimittäin koskaan tajunnut noiden hohtoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään en aluksi ymmärtänyt, että mikä noissa on niin parasta, mutta sitten kun sain ensimmäisen iphoneni niin en enää voisi kuvitella käyttäväni mitään muuta :D =)

      Poista
  28. Veljeni sai viime kesänä vitosen ja eipä mennyt kuin viikko kun puhelimen takakamera oli täynnä pölyä ja likaa niin ettei takakameralla kuvata kuvaakaan eikä puhelin mene takuuseen vaikka sitä on pidetty vitoselle tarkoitetussa suojakotelossa. Samaa vikaa on ilmennyt isäni ja muutaman ysstäväni ja veljen ystävien vitosissa. Harmillista.

    -K

    VastaaPoista
  29. miks puhut kirjakieltä varsinki ku vastailet kommentteihi? :D onha se ihan kohteliaan kuulosta, mut mun makuun tulee jotenki sellane esitys-olo :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska olen tehnyt päätöksen pitää blogiani kirjakielellä niin tuntuisi hassulta kirjoittaa teksit kirjakielellä, mutta kommenttiboksien puolella kuitenkin vastailla kommentteihin ihan puhekielellä :D Ja kirjoitan kirjakielellä siksi, että itse tykkään lukea blogeja jotka on kirjoitettu niin. En siis yritä esittää mitään =)

      Poista
  30. Varmaan koska se tulee Natalialta luonnostaan, ehkä se on heidän perheensä normaali tapa puhua. Miten pitäisi puhua/kirjoittaa?

    VastaaPoista
  31. Minulla myöskin ollut Iphone 5:n kanssa ongelmia, ylhäällä oleva virtanäppäin ei toimi vain kuin painamalla oikein lujaa jostain tietystä kulmasta mutta takuuseen onneksi menee ja nyt lähetetään Applelle korjattavaksi Helsinkiin :) mutta muuten aivan mahtava puhelin!

    VastaaPoista
  32. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista