16 heinäkuuta 2013

hair things

Moni teistä on varmaan huomannut, että hiukseni ovat viime päivien aikana vaihtaneet vähän väriään. Olin jo monen kuukauden ajan leikkinyt ajatuksella, että värjäisin itselleni ombre hiukset. Yksi ilta sitten päätin, että no annetaan mennä ja muutaman päivän päästä hiukset olivatkin värjätty. Lopputulos oli kyllä onnistunut, mutta se ei sopinut minulle sitten alkuukaan. Mietin vain kotona peilin edessä, että mitä ihmettä olen mennyt tekemään vaaleille hiuksilleni.. Seuraavana päivänä tuota tummaa lähdettiin raidoittamaan takaisin kohti vaaleaa. Ja tällä viikolla laitetaan vielä lisää raitoja eli eiköhän tästä hiljaa hyvä tule. Jos jotain niin ainakin minun on nyt helpompi kasvattaa tuota omaa väriäni alta vähän esille.


Monet ovat usein myös kyselleet tuotteista joita käytän hiuksiini niin ajattelin nyt esitellä teille omat lempparini, vaikka ne ovat varmasti joskus aikaisemminkin täällä blogin puolella vilahdelleet. 

Aloitetaan shampoosta ja hoitoaineesta. Olen nyt yli vuoden ajan käyttänyt Tigin Urban Anditotes -sarjan shampoota ja hoitoainetta, välillä Level 1 ja toisinaan taas Level 2. Olen tykännyt kuitenkin enemmän noista Level 2, koska ne ovat huomattavasti hoitavampia ! Heti, kun olen saanut nämä purkit käytettyä niin palaan kyllä ehdottomasti takaisin siihen. 

Yritän myös aina kun vain mahdollista antaa hiuksieni kuivua ihan itsekseen. Olen huomannut, että tuo föönaaminen kuluttaa hiuksiani aivan älyttömän paljon. Kestosuosikki tuotteeni hiusten kosteuttamiseen onkin Paul Mitchellin Moisture Mist ! Ja tätä voi käyttää huoletta myös pidennyksille. 

Ja viimeisenä vielä lämpösuojat. Käytän aina lämpösuojaahiuksiini, kun suoristan tai kiharran niitä. Päivittäisessä käytössä minulla on Schwarzkopfin got2b Guardian Angel, josta olen tykännyt kovasti. Sitten taas jos kiharran hiuksiani tai olemme vaikka lähdössä ulos ja haluan hiusteni pysyvän varmasti suorina käytän Paul Mitchellin Hot Off The Press lämpösuojaa, joka antaa hiuksiin samalla pitoa! Ja tietenkin hiusharjani Tangle Teezer, jota en vaihtaisi pois enää mistään hinnasta. 

Löytyykö teiltä samoja tuotteita kuin minulta? 

xoxo, Natalia

100 kommenttia:

  1. tosi ruma väri. ei sovi sulle yhtään.

    VastaaPoista
  2. oi vitsi tollanen moisture mist ois kyllä hyvä!! taitaa päätyä hankintalistalle samantien :)
    Ja ihana uus banneri!♥ toi on kyllä ehottomasti mun mielestä yks parhaista mitä sulla on ollu! :))) ärsyttää ku ite on niin huono kaikissa kuvienkäsittelyohjelmissa yms, et en sais varmaa kovan harjottelunkaa jälkee itelleni mitään kivaa bannerii.... :D ois kyllä niin kiva osata tehä tommosia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen :) Ja kiitos oikein kovasti ! Itsekään en ikinä osaisi tehdä banneria, koska en osaa niin hyvin käyttää mitään kuvienkäsittelyohjelmaa :D Niin kyllä olisi ! :>

      Poista
    2. Millä kuvankäsittelyohjelmalla toi sun banneri on tehty :) ?

      Poista
  3. Voi ei. :( Upealta näytät toki joka tapauksessa, oot niin kaunis, mutta kyllä tykkäsin kaikkein eniten niistä aivan blondeista ja latvasi ovat yhä upeat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olen itsekin ihan samaa mieltä ! Eiköhän näistä jo tällä viikolla saada takaisin ihan vaaleat =) En uskaltanut kerralla vaalentaa, koska en usko, että hiukseni kestäisivät sitä :(

      Poista
  4. :D aika huonosti toteutettu ombre... ei millään pahalla mut olis kannattanu mennä kampaajalle... toi uus banneri on kuitenkin kivompi ku vanha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makunsa kullakin, joten mä olen toista mieltä. Musta kiva, ihanat hiukset :)

      Poista
    2. Ombre oli alunperin kyllä aivan onnistunut, mutta eihän tuo tietenkään enää ombrelta näyttä eikä ole tarkoituskaan näyttää, koska sitä on alettu jo raidoittamaan pois :D Kiva, että pidit bannerista!

      Anonyymi 18.59: Kiitos :)) Itse en kuitenkaan yhtään tykkää.. :(

      Poista
  5. oot ihan tosi nätti tossa hammashymy kuvassa!:-) onko sulla muuten vielä ripsien pidennykset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti =) Ei ole! Otin ne heti Espanjan lomalle jälkeen pois =)

      Poista
  6. siis häh mikä toi oranssijuttu on? :D ei noi hiukset mun mielestä hassummat oo mut harmi jos et ite oo tyytyväinen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tangle Teezer eli hiusharja =) Niin :/ No, pitipä tämäkin sitten saada kokeilla :D

      Poista
  7. Täytyykin kokeilla tota PM kosteuttavaa...oon pitkään miettiny et millä oikeen saan nää mun ylikuivat hiukset ojennukseen. Toivottavasti toimii myös mulla! kiva postaus :)

    VastaaPoista
  8. Voisitteko tehä sun poikaystävä kaa sellasen kysymyspostauksen mis kysytää sun poikakaverilla ja se vastaa???:)

    VastaaPoista
  9. No tota... Tykkäsin enemmän blondeista. :(

    VastaaPoista
  10. tulee mieleen sekarotuisen turkki... :/ sori. en tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-D Eipä siinä mitään, koska en itsekään tykkää näistä hiuksista. Onneksi ylihuomenna laitetaan lisää vaaleita raitoja jolloin yleisilme muuttuu tuolta päältä heti paljon vaaleammaksi :)

      Poista
  11. Mikä oli pinkin tangelin kohtalo? Vois näyttää ihan kivalta, jos vetäisit koko pään tolla vaaleenruskeella ja vaaleita raitoja siinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidin sitä laukussa aina mukana, joten nuo piikit tai harjaosat vääntyivät siitä :(( Ostin siis uuden ja erikseen sellaisen matkaversion jossa on se suoja, että voi huoletta sitä pitää laukussa mukana :D Niin voisi, mutta en usko, että itse tykkäisin siitä! Viihdyin parhaiten ihan vaaleissa hiuksissa =)

      Poista
  12. Oon samaa mieltä, sulle sopii jotenkin tosi paljon paremmin blondit hiukset :)
    Ja tosi ihana banneri! ♥ mun mielestä paras mitä sulla on koskaan ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin =) Ja itse viihdyn myös niissä kaikista parhaiten! Kiitos kovasti :>

      Poista
  13. Ihan kivan värinen tuo on! Mä kyllä tiedän mistä puhut,mulla on yhtä vaalea tukka kuin sulla ja huhtikuussa annoin kampaajan värjätä mulle ombre. Aluksi näytti kivalta mut kyllähän siihe kyllästyi noin kolmen päivän päästä :D ei sopinu mulle ja vaatteita oli vaikea yhdistää ku tuntu että mikään ei sopinu hiusten väriin...:/ mut en kyllä montaa tiedä ketä olisi enemmän kuin 1-2 vkoa pitänyt ombresta itsellään ! :D

    Olet myös kauniina jälleen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D Tiedän hyvin, koska itsestäni tuntuu nyt ihan samalta! Onneksi kuitenkin tämän saa parilla raidoituskerralla takaisin vaaleaksi =) Kiitos paljon! <3

      Poista
  14. Mulla on kans tota Schwarzkopfin got2b guardian angel lämpösuihketta, niin jääkö sulla suoristusraudan reunoille sitä lämpösuihkeen ainetta semmosina "kökköinä" kun käytät sitä?? meinaan mulla jää jokaikinen kerta enkä ole keksinyt syytä..
    ps. oot upee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole ikinä jäänyt :o Aika jännä! Kiitos kiitos =)

      Poista
  15. Moikka Natalia!
    Oliko sinullakin teippipidennykset? Minulla on ja itseäni harmittaa, että hiukset pitää föönata heti suihkun jälkeen, koska se tosiaan kuivattaa niin paljon. Tai siis näin kampaajani minua opasti. Miten pystyt antaa niiden kuivua itsekseen? Minulla tuntuu, että teipit menee tosi tahmaiseksi jos ne jättää märiksi.
    Todella kauniit hiukset ja kiharat sulla :) mukavaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on :) Itselleni omat hiukset ovat sen verran tärkeämmät kuin nuo pidennykset, että jätän siksi föönamatta aina kun vaan pystyn ! Minulla ne kuivuvat "aivan normaalisti" =) Kiitos paljon ja samoin sinulle !

      Poista
    2. Mullakin on teipit, en IKINÄ föönaa! Eikä mulla ne mitenkään tahmaisiksi jää :o

      Poista
  16. Sulle sopis kaiksit parhaiten joku ruskeat/lähellä sun omaa väriä oleva väri :-) Mutta ehottomasti kyllä ne koko vaaleet on paremmat kun noi ombret :D Ja kiva banneri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, voi olla =) En vaan usko, että viihtyisin sen värissä hiuksissa :D Olen samaa mieltä ! Ei ihan ollut minun juttuni, mutta tulipahan kokeiltua :P Kiitos !

      Poista
  17. Ihan kivaa vaihtelua toi ombre! :) sulle voisi sopii sellaset vaaleen ruskeet hiukset ? mut vaalennus on vahvin tapa käsitellä hiuksia joten kannattaako niitä kokoajan vaalentaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti voisi sopia, mutta tiedän, että en viihtyisi sen värisissä hiuksissa ollenkaan :(

      Poista
  18. mitä kulmakynää käytät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän H&M:n kulmakynää =) Olen ollut super tyytyväinen siihen !

      Poista
  19. Laittaisit vaan tuota vaaleen ruskeeta tuonne latvaanki nii hyvä tulis:) sopii tosi kivasti tuo ruskea sävy sinulle. Onko sinulla siis aikomus kasvattaa omaa väriä takaisin? Sittenhän olisi hyvä, että tuolta pidemmältäkin värjäisit tummemmalla, ja kun tulee "juurikasvua" niin sitten lisäisit vain vähän blondia raitaa jos haluat pitää vaaleaakin yllä :)

    Itsellänikin oli aikoinaan aikamoinen projekti värjäämisessä, tukkani oli täysin vaalea ja aloin kasvattaan oman värini takaisin, lisäilin aina sillontällöin ruskeaa raitaa hiuksiin, nyt siitä on kulunut noin kolme vuotta ja minun tukkani on lähes vain omaa väriä, latvoissa on noin 15senttiä vielä ns värjättyä osaa, hiukseni ovat nyt todella hyväkuntoiset ja pitkät, kasvavat myös hurjaa vauhtia :) Tsemppiä hiusten kanssa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En viihtyisi ihan niin "tummissa" hiuksissa. Kyllä haluan kuitenkin kasvattaa omaa väriäni niin, että raidoitain vain hiuksiani koko ajan vaaleiksi jolloin hiusten yleisilme pysyy vaaleana, mutta kuitenkin eloisana ja luonnollisena :)

      Todella kiva kuulla =) Kiitos paljon!

      Poista
  20. Tee sun hiuksille joku tosi iso muutos! Mun mielestä sulle sopis vähän tummemmatki hiukset ja vähän jotain erinlaista leikkausta. vaihtelu hei virkistää ;) Ja mitä luonnollisemman näköiset, sitä paremmalta mun mielestä hiukset näyttävät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viihdyn vain niin hyvin vaaleissa hiuksissa, että siitä ei päästä yli eikä ympäri :D En halua värjätä hiuksiani tummiksi, koska tiedän jo nyt, että en tykkäisi siitä. Ehkä joskus sitten vanhempana :) Maku asioitahan nuo ovat.

      Poista
  21. ne sun edelliset hiukset oli tosi kivat,noissa nykyisissä toi ombre värjäys onnistunut kyllä todella hyvin mutta nojaa...noh eihän siinä mitään kokeilemalla oppii (: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis näissä kuvissa mitä täällä blogissa on näkynyt niin tuota ombrea on lähdetty jo raidoittamaan pois eli ei näytä siltä, miltä se näytti silloin juuri värjättynä :D Niin.. Tulipahan kokeiltua ja nyt tiedän varmasti, että ne vaaleat ovat "minun juttuni" :D Onneksi nuo saa raidoittamalla nopeasti takaisin vaaleiksi :)

      Poista
    2. onko sulla kuvaa miltä se näytti juuri värjäyksen jälkeen? :)

      Poista
  22. herranjestas oot kaunis! pakko sanoo että vaikka ootkin nätti hymyillessäs, ni oot mielettömän KAUNIS kun hymyilet noin hampaat näkyen. upee oot ja blogis myös :)

    VastaaPoista
  23. mulla kävi sama juttu, kun yritin lähteä tavoittelemaan vähän ''luonnollisempaa tyyliä tukkaan''... se ei sopinut alkuunkaan, ja nyt on taas entinen puhtaan vaalea väri päässä! kadun edelleen että menin sitä muuksi värjäämään, nyt kun on hiukset niin huonossa kunnossa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, voi harmi :( Itse haluan raidoitetaan nyt hitaasti kohti vaaleaa, jotta hiukset pysyisivät mahdollisimman hyvinä!

      Poista
  24. Pitääkö tuo lämpösuoja hiukset oikeasti suorina vaikka olisi kosteakin ilma? Paljon maksaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on kostea ilma niin en usko, että mikään tuote onnistuu pitämään hiuksia aivan suorina :D Tai itse en ole vielä sellaiseen törmännyt. Kyllä tuo kuitenkin antaa vähän pitoa hiuksiin :) En nyt valitettavasti muista yhtään tuon hintaa! :(

      Poista
    2. Osiksen lämpösuoja pitää hiukset suorina pitkään, tai ainakin minulla :D maksaa joku 18 euroa:)

      Poista
  25. Minkä takia käytät pidennyksiä? Sun hiukset näyttäisi ilman pidennyksiä varmasti paljon paremmalta. Enkä halua tätä ilkeästi sanoa mutta kai sä tajuat itsekin että noi sun pidennykset näyttää todella epäaidoilta. :/ luonnollisuutta kehiin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän pidennyksiä sen takia, että MINÄ tykkään niistä ja MINUSTA ne näyttävät kivoilta =) Kaikilla on oma makunsa ja itse laitan itseäni niin, että minulla on kiva olla ja itse tunnen oloni kivaksi.

      Poista
    2. Mun mielestä nuo just näyttää aidoilta :D minkä pituiset hiukset sulla muuten on ne omat hiukset? Oot ihana ku vastaat aina kommentteihin niin kohteliaasti, huomaa et oot tosi ihana ihminen! :) love ya

      Poista
    3. täälläkin yksi kommenteihin vastaamistasi arvostava =)

      Poista
    4. Anonyymi 19.02 : Omat hiukseni ovat vähän yli hartioiden :) Voi miten ihana kuulla !! Ihanasti sanottu =))

      Anonyymi 19.43: Mukava kuulla :>

      Poista
  26. Voikun oot niin kaunis! Mitä ripsiväriä mahdat käyttää kun sulla on aina niin ihanan pitkät ripset?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :)) Käytän L'orealin Volume Million Lashes ripsiväriä ! Ihan ehdoton suosikkini <3

      Poista
  27. hitsi oisin halunnu nähä milt näytit ombre hiuksilla! mut kyl blondit sopii sulle paremmin/on enemmän sun juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kertoa, että ne eivät sopineet minulle alkuukaan :D Niin kyllä on =) !

      Poista
  28. sun siskos oil tnä mun kaa samas lentokoneees malaga-helsinki! :D ootte molemmat tosi kauniita :)

    VastaaPoista
  29. Siis noi hiukset kyl nois kuvis näyttää mun mielestä ihanilta!!!mut sulla on niin sirot ja kauniit piirteet et sulle sopii mikä vaa:)mut toivottavasti saat takas vaaleiks:)hei sellanen kysymys,et onks sul ikinö ollu clip on pidennyksii ku mul oli viime kesänä sinetit mut ne pasko mun hiukset ja ny mulla on ihan kamalat mun omat enkö uskalla ottaa ny teippejä tai sinettejä vähää aikaa nii kelasin ,et kannattaako mun kokeilla väliaikasesti noit clip on pidennyksii?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanasti sanottu :)) On ollut clip onit, mutta en tykännyt niistä yhtään :( Ne tuntee koko ajan, kun ne ovat päässä ja eivät tunnu yhtään ns. omilta hiuksilta.. Ja clip onit kuluttaa myös yllättävän paljon hiuksia, koska yksi sellainen hiusosio painaa aika paljon ja jos niitä käyttää päivittäin niin ne kiskovat omia hiuksia :/.

      Poista
    2. Okei :/joo mun kannattaa varmaa sit venaa
      Vähä aikaa ja ottaa sit teipit :)onks sul ny teipit vai mitkö?sori ku kyselen koko aika

      Poista
    3. On teipit :) Tuolta Hair -tagin alta löytyy lisää tietoa teipeistä!

      Poista
  30. Osaatko neuvoa miten instagram kuvaan saa tollasen valkosen taustan kuten sun uusimmassa kuvassa esim? :) niin ja sun hiukset näyttää aina hyvältä mutta koko blondi paras <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pic Collagella saa ainakin tehtyä =) Kiitokset, mutta olen myös samaa mieltä, että kyllä ne blondit on se minun juttuni :D

      Poista
  31. Paljonko saatte toimeentulotukea kuussa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 0€ . Miksi töissä käyvät ihmiset saisivat toimeentulotukea :D?

      Poista
    2. Asiaton kysymys tänne. Eikö tälläiset ole jokaisen henkilökohtaisia asioita. Ihmiset hyvät älkää esittäkö henkilökohtaisia kysymyksiä blogin pitäjille. Et varmaan kysy kasvotustenkaan keneltäkään moista kysymystä.

      Poista
  32. Missä olette töissä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se asia ei tänne blogiin kuulu ! Toivottavasti ymmärrät :)

      Poista
  33. Musta on ihan ymmärrettävää, ettet halua kertoa työpaikkaas. Vaikka mä nyt haluisinki tulla käymään siellä paikassa ns. "vahingossa" että pääsis morjenstamaan :D kiva banneri muuten, olisin kyllä halunnu että olisit tehnyt sieltä Espanjan kuvista bannerin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että ymmärrät :) Haha ihana :-D! Ei tuntuisi kovin kivalta paljastaa täällä blogissa, jossa kuitenkin vierailee yli 10 000 ihmistä päivittäin, että missä olen töissä. Mukava kuulla, että pidit :) Harkitsin aluksi niitä Espanjan kuvia, mutta minulla on lähes kaikissa kuvissa bikinit tai jotkut pikkushortsit jalassa ja en kuitenkaan tuohon banneriin ihan sellaista kuvaa halunnut :D

      Poista
  34. onks sun nimi niiku Natalia-Oona et se on sun etunimi vai onks Oona toinen nimi ? :) tyhmä minä

    VastaaPoista
  35. Onko toi PM hiusten kosteuttaja kovin kallista ja muistatko mitä se maksoi suunilleen(:?

    Ja tuo kuva jossai hymyilet hampailla on älyttömän kaunis,vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua en nyt yhtään muista :D Sanoisin, että noin 20-25€ =) Kiitos oikein paljon !

      Poista
  36. Mun mielestä ne sun blondit hiukset oli niin ihanat ja sopii sulle niin hyvin ! Ja oot muutenki todella kaunis ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin ja nyt onneksi hiukseni ovat taas vaaleat =) Kiitos kovasti :>

      Poista
  37. Oliko noi sun pidennykset 50cm, ja oliko rapunzel of swedeniltä ?:) tilasin ite ne quick and easy teipit ni siks kyselen. Näyttää nii kivalta noi sun hiukset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on :) Ja itsellänikin on nyt juuri nuo quick and easyt ja olen tykännyt niistä aivan älyttömästi ! Kiitokset =)

      Poista
  38. Oii, kaunis Nata! :)
    Sulle käy noi blondit, ku voi puuroon :D <3

    Ja heei, osaatko kertoo miten instagramissa saa käytettyy noita puhelimen hymiöitä? Ja noita muita kuvia? Tyhmä kun on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos :) Tänään saatiin raidoitettua hiukset takaisin vaaleiksi ja on kyllä heti paljon kotoisampi olo :D ! En tiedä mikä puhelin sinulla on, mutta ainakin minulla noita hymiöitä voi käyttää ihan samanlailla kuin viesteissä eli ihan sieltä näppäimistöstä :) Instagramissahan voi valita sieltä "kamerannrullalta" kuvan jonka haluaa lisätä !

      Poista
  39. Onko se isosmilen arvonban voittaja julkistettu jo?

    VastaaPoista
  40. Rohkea ja hieno muotiblogi :) Meni pari tuntia tosi nopeasti kun luin kaikki sun postaukset läpi. Sait minusta uuden lukijan :)

    VastaaPoista
  41. Moikka :) sulla oli se blogikirppis täällä, mihin se katosi?
    Oot älyttömän kaunis ja upeet hiukset! ♥

    VastaaPoista
  42. mistä oot ostanu ton harjan ja muistatko hintaa? ite on kans ollu must have listalla, mutten oo koskaa saanu aikaseks ostaa... :/ ittellä on tosi huonokunotoset hiukset ja joka toine on kakshaaranen nii luuletko et noi shamppoot ja hoitoaineet vois auttaa niihin? ja hinta suunnilleen?

    VastaaPoista
  43. postausehdotus: kerro lempidrinkeistäsi, esim. jos teet omia 'sekoituksia' tai muuta:)

    VastaaPoista
  44. Aivan ihanan väriset hiukset! Sopii sulle todella hyvin :)

    VastaaPoista
  45. Mistä oot ostanut Paul Mitchellin tuotteita? :))

    VastaaPoista
  46. Hei toi vaaleenruskee väri on tosi kivan värinen ja ite haluisin kokeilla blondiin kyllästyneenä jotain uutta ja just tollabeb vaalee ois tosi ihana, voiautki kertoo millä hiusvärillä värjäsit noi sillon? :-) koska usein tulee aivan liian tummat kun yrittää säilyttää edes jotwbiin vähän vaaleampaa sävyä... :/

    VastaaPoista