18 kesäkuuta 2013

i love spain


Loppuun vielä vähän huonompia uutisia. Koneeni päätti tänään sanoa itsensä irti eli tämä taitaa jäädä viimeiseksi postaukseksi täältä Espanjasta. Palaamme Suomeen siis 24.6 maanantaina, jolloin saan vietyä koneeni sitten huoltoon! Lisää lomakuvia julkaisen Suomesta. Päivittelen kuitenkin Instagramiani (nataliaoona) ihan normaaliin tahtiin eli sieltä voitte vähän seurailla kuulumisiani. 

xoxo, Natalia

14 kommenttia:

  1. Voi hitsi! Toivottavasti ei tule kalliiksi....
    Instaa seurailen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmh.. :/ Harmikseni näyttää siltä, että kone todella vetelee viimeisiään..

      Poista
  2. voi eii, toivottavasti koneesi saadaan kuntoon! :( ihania kuvia jälleen kerran <3 nauttikaa kunnolla lomasta, terveiset kylmästä ja sateisesta suomesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit :) Valitettavasti taitaa tämä kone lähteä tulevina päivinä vaihtoon :/..

      Poista
  3. Niin ihania maisemia! Kumpa sitä vaan pääsis itekkin lämpöseen tai saapuispa toi auringon valo tänne suomeenkin joskus... :-D Harmi että sulla ei toimi tietokone, olis ollut niin kivaa seurailla teidän reissua blogista mutta pitääkin ruveta tsekkailemaan instagramia :-)

    VastaaPoista
  4. Vastaan nyt teille kaikille näin yhteisesti joita järkytti niin kauheasti, että peppuni vähän näkyy tuolta shortseista. Täällä Espanjassa on yli +30 astetta ja on aivan normaalia mennä pikku shortseissa rannalle.. Itsekään en Suomessa kyseisiä shortseja käyttäisi.

    VastaaPoista
  5. En ymmärrä, tommosia shortseja näkyy suomessa joka toisella teinillä vaik täällä ei oo lähipäivinä ollu hellesäät.. Musta noissa ei oo kuumassa espanjassa mitään ihmeellistä :) harmi sun kone :/ Ja ihanaa loppulomaa teille kaikille :)

    VastaaPoista
  6. eikääää mitä sun koneelle kävi?? :(

    VastaaPoista
  7. Arvasin että noista shortseista tulee sanomista mutta mun mielestä noi on ihan ok shortsit rantalomalle.

    VastaaPoista
  8. ihana blogi!:)

    http://sintunsalaisuuksia.blogspot.fi/ lukijaks?:))

    VastaaPoista
  9. Hauskaa ko ihmiset valittaa että peppu näkyy tuolta shortseista vähän, mutt jos kävelisit bikinit päällä ja peppu näkyisi vielä enemmen niiin siihen ei mitään sanota vaan se on normaalia:D sama ko se ainainen jos jonkun rintsikat näkyy jossain kuvassa se on hirveän halvannäköstä, mut ne bikinin yläosat saakin näkyä ko on niin paljon peittävämmät;) XD

    VastaaPoista
  10. Miten sait tän postauksen tehtyä jos kone meni rikki? :D

    VastaaPoista