10 toukokuuta 2013

new in

Nyt olisikin ostospostauksen vuoro. Päätin, että esittelen nyt tähän samaan postaukseen kaikki viime päivien ostokset. Osa ostoksista on siis alkuviikolta Prahasta ja osa eiliseltä Ostravasta. Olen valitettavasti joistain vaatteista ehtinyt kiskomaan jo hintalaput irti eli en ihan kaikkien vaatteiden hintoja muista - pahoittelut siitä! 



Aloiteaan vaikka uusista kengistä joihin olen aivan rakastunut. Osa teistä varmaan muistaakin postauksen, jossa kovasti haaveilin omista tennarikorkkareista ja nyt vihdoin olen sellaisten onnellinen omistaja. Kengät löysin Gate nimisestä liikkestä hintaan n.20€! 



Seuraavaksi Zaran ostoksiin. Zarasta löysin itselleni aivan ihanan hameen (hinta n.60€), paidan (hinta n.40€) sekä jakun (hinta n. 60€), jota olinkin jo aikaisemmin Suomessa katsellut.



Tally Weijlistä mukaan tarttui ihanat bikinit (n. 15€) sekä ihana persikan/korallin värinen toppi (n. 12€).



New Yorkerista löytyikin vaikka mitä. Olen jo pidemmän aikaa halunnut itselleni paitaa, jossa olisi jokin "boom!" "pow!" tai jokin vastaava teksti ja ilokseni sellaisen löysinkin - vieläpä n. 5 eurolla.  Mukaan lähti myös mustavalkoinen brittilippu toppi 4 eurolla. Nahakaliivi on myös kiikkunut jo jonkin aikaa "wanted" -listani kärjessä ja New Yorkerista löytyi myös sellainen, hintaan 40€. Ja näin kesäksi oli myös pakko ostaa nämä kaksi ihanaa mekkkoa (n. 15€). 




Lindexistä ostettu baarilaukku tuli myös tarpeeseen! 



Viimeisenä vielä farkut Bershkasta. Moni on varmaan huomannut, että suosin yleensä (aina) mustia housuja. Jotenkin ne ovat niin "tutut" ja turvalliset, sekä menevät tietenkin minkä tahansa kanssa. En muista edes milloin olisin viimeksi ostanut itselleni oikein kunnon farkut, haha.



Ajattelint nyt vielä tähän samaan laittaa vieläyhteityökumppaniltani SheInsidelta saamani vaatteet, jotka kävin noutamassa postista juuri ennen lentokentälle lähtöä!

Ensimmäisenä aivan ihana mekko, jonka löydätte SheInsiden sivuilta tästä.


 

Shortsit tästä.



Liivi tästä.



Paita tästä.



Huhhuh, kun tuli pitkä postaus. Mietin hetken, että olisiko pitänyt tehdä tämä kahdessa osassa, muttä päädyin kuitenkin mielummin siihen, että kaikki ostokset ja uudet vaatteet ovat nyt tässä yhteen pötköön. 

Mitä piditte ostoksistani?


xoxo, Natalia

79 kommenttia:

  1. Upeus♥ ihania vaatteita!! pitäkäähän hauskaa!:)

    VastaaPoista
  2. Oi toi korallitoppi on mun lemppari!!:)

    VastaaPoista
  3. Toi Zaran hame on ihana, haluisin tietää että minkälaiseen tai minkälaisiin paitoihin yhdistäisit sen? Ostin itse samantyylisen, mutten saa sitä sopimaan oikein minkään kanssa :(..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain todella yksinkertaisiin :) Ihan vaan johonkin valkoiseen paitaan/toppiin yms. Saa nähdä - en ole vielä oikein ehtinyt kokeilemaan mahdollisia yhdistelmiä :D

      Poista
  4. ihanii, sul on niin paljon täydellisii vaattei<3<3:)

    VastaaPoista
  5. ihanat farkut!! ♥ ootpas taas kauniina:)

    VastaaPoista
  6. Oi että on I-H-A-N-I-A!! Jos mä voisin viedä noista jotain niin ottasin noi biksut ja ton POOW paidan. Aivan pettämätön maku sulla♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ! <3 Noi biksut oli kyllä ihan mieletön löytö! Toivottavasti nyt tulisi sellainen kesä, että niitä pääsisi vielä Suomessakin käyttämään :P :D

      Poista
  7. Aivan ihania vaatteita! :)

    VastaaPoista
  8. onks toi sheinsiden mekko kuinka pitkä? ja onko sopiva ylppäreihin?? tosi hieno=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekku tuli minulle johonkin noin puoleen reiteen :) En oikein osaa sanoa, että olisiko tuo sopiva ylpääreihin - itse en välttämättä tuollaista mekkoa valitsisi.. Mutta jos tuosta tykkää ja tuollaisen haluaa niin miksikäs ei? :)

      Poista
  9. noi bikinit!!..ihania kaikki<3

    VastaaPoista
  10. Rakastuin tuohon Tally Weijlin persikanväriseen toppiin, aivan upea! ja toi sheinsiden valkoinen mekko on jotenkin super söpö <3 Kaikenkaikkiaan ihania ostoksia oot tehnyt :)

    VastaaPoista
  11. Tosi kaunis toi 8.kuva :)

    VastaaPoista
  12. Ihana toi lippu toppi<3

    VastaaPoista
  13. Aivan ihania vaatteita ! :)

    VastaaPoista
  14. voi ihania noi kaikki vaatteet! :) eniten kyllä rakastuin noihin kenkiin, haluisin nii paljo tommoset kans, oon iha kade! :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olin jo pidemmän aikaa etsinyt tuollaisia kenkiä ja nyt vihdoin löysin :) Toivottavasti sinäkin löydät itsellesi mieluiset kengät <3

      Poista
  15. ää, oon kateellinen, oot upee! <3
    ihania ostoksia!! :)

    VastaaPoista
  16. Aivan ihania noi kaikki vaatteet, varsinkin mekot!! :)

    VastaaPoista
  17. Kivat biksut :) ootko leikannu hiukset?

    VastaaPoista
  18. Aivan ihania noi kaikki! :') <3

    VastaaPoista
  19. paljonko noi farkut makso?:) ihania vaatteita kaikki! ja oot ihan älyttömän kaunis <3

    VastaaPoista
  20. apua!! aivan ihania <3 niiiin sun tyyliä :) täytyypä mennä tsekkaan täällä Tallinnassa tallyweijl ja newyorker jos löytyisi samantapaisia ihanuuksia! ;) terv. copycat!!!
    ps. sä et taida tajutakkaan kuinka hyvä kroppa sulle muutes on!! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatteet kiittävät ! :) Vitsit olen kateellinen, kun pääset käymään esim Tally Weijlissä vaikka päivittäin :D Haha! No höpö höpö, kiitos kuitenkin murunen :)

      Poista
  21. topit,mekot, farkut ja pikkulaukku oli erityisesti mun mieleen :)

    VastaaPoista
  22. toi mustavalkonen mekko on aivan ihana!!!!!! ei hitsi mäki haluun tollasen!

    VastaaPoista
  23. Ihania vaatteita! Terkkuja roodokselta :)

    VastaaPoista
  24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  25. Aivan upeat biksut tosiaan! Ihanan raikkaan ja iloisen väriset! :) todella kauniita vaatteita olet löytänyt :)

    VastaaPoista
  26. Tosi ihania vaatteita! Tuleeko tohon muuten jotain muita maksuja kun tilaa tuolta tai jääkö ne tulliin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä saattavat jäädä tulliin, koska vaatteet tulevat EU:n ulkopuolelta. En nyt yhtään muista tarkkoja rajoja noihin summiin minkä jälkeen joutuu makselemaan ja mitä :/

      http://fybmp9vq.c4-suncomet.com/tulli/index.php

      Tuon tullilaskurin avulla pystyt laskemaan vähän suuntaa mahdollisille maksuille :)

      Poista
  27. Ihania ostoksia, varsinkin toi bleiseri ja leopardishortsit!<3 oot niin kaunis:)

    VastaaPoista
  28. Millä lisäät kuvat sun blogiin? ihan bloggerilla, vai jollain muulla? :)

    VastaaPoista
  29. Ihania ostoksia!! Pakko kysyä että minkälaosia nuo tally weijlin koot on kun mietin jos olisin sieltä bikinit tilannut niin onko "normaalia" pienempiä kokoja tai miten:-)? Toivottavasti ymmärsit ton kysymyksen, en jotenkin selvemmin osannut kysyä:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin minun mielestäni koot ovat ihan "normaaleja" :)

      Poista
  30. Ihania vaatteita! <3

    VastaaPoista
  31. Sun iho on todella kauniin ja puhtoisen näköinen, sekä meikki on mielestäni juuri sellainen mikä sulle sopii; kuulas ja kaunis! Olet oikea kaunotar :)
    Sulla ei taida olla itseruskettavaa? Itsekin sitä käytän, joten en sano pahalla, mutta silloin naamasta tulee silti ns sotkuisemman näköinen. Jospa nyt kesällä saisi sitä oikeaa brunaa pintaan! Ihanaa lomaa Natalia!

    - Henna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon :) Niimpä, ihanaa kun tulee kesä ja pääsee ottamaan aurinkoa! Toivottavasti vain tästä kesästä tulisi parempi kuin viime kesästä :) Kiitos ja mukavaa viikonloppua sinulle !

      Poista
  32. voi herranjestas ku on ihania vaatteita sulla:) muutenki oot tollanen luonnonkaunis, oikein kateeks käy!

    VastaaPoista
  33. Ihania vaatteita! Oliko tuo tally weijil ihan prahan keskustassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omat Tally Weijil ostokseni tein Ostravasta! En siis osaa nyt osaa sanoa yhtään Prahan liikkeestä :/

      Poista
    2. Prahasta löytyy iso ostoskeskus uuden kaupungin ja vanhan kaupungin rajoilla mistä löytyy kaikenlaisia liikkeitä , kuten Tally Weijl :) En nyt muista kauppakeskuksen nimeä, mutta helposti löytyy kun keskustaa kiertelee!

      Poista
    3. Heh muistinkin heti kommentin lähettäessäni kauppakeskuksen nimen :D Eli Palladium!

      Poista
  34. tosi makeet noi kengät!!, ite oon yrittäny löytää tollasii tennarikorkkarei mut ei vaan oo löytyny sellasii ''nää on nyt ne'' :(
    tosi ihania ostoksia taas ja mukavaa loman jatkoa vaan :)

    VastaaPoista
  35. voi vitsit! oon kierrelly new yorkerissa pariinkin otteeseen tässä parin viikon aikana mutta en sieltä ole mitään mieleistä löytänyt.. Nyt kun näin osan katsomistani vaatteista sun päällä niin.. MUST HAVE!! :D ps. oot ihana!

    VastaaPoista
  36. Hui miten kaunis olet tossa persikkatoppi -kuvassa! O_o

    http://www.millasusanna.blogspot.com

    VastaaPoista
  37. taidat jättää julkasematta kaikki ilkeet/hirveet/negatiiviset ano kommentit kokonaan? vähän ihmetyttää että kaikki täällä sua haluaisivat kehua :) julkaiseehan siljakin negatiivisest kommentit et eiköhä sulleki niitä sellasia tule, just saying

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En koe mitään tarvetta julkaista blogissani kommentteja, jotka ovat pelkkää vittuilua anonyymeiltä ! Asialliset palautteet julkaisen tietenkin - tosin ihmisillä tuntuu nykypäivänä olevan vaikeuksia eroittaa vittuilu ja asiallinen kritiikki toisistaan.. Ja tietenkin kaikki kommentit jotka on omalla nimellä kirjoitettuja julkaisen, olivatpa ne millaisia tahansa :)

      Poista
    2. kiitos vastauksesta :) ymmärrän kyllä täysin ettei halua niitä turhia lapsellisia ano kommenteja julkaista missä ei oo päätä eikä häntää edes ja jossa haukutaan ihan turhasta :)

      Poista
  38. Kivoja vaatteita :)

    Pistää vain miettimään kuinka kerleät käyttää näitä kaikkia :D

    VastaaPoista