12 toukokuuta 2013

new in from Austria


Olen jo pidemmän aikaa etsinyt itselleni kelloa, mutta mistään ei ole tuntunut löytyvän minun mielestäni. Se, että kellon tulee olla hopea on ollut minulle alusta asti selvää. Eilen olessamme Parndorfissa Michael Korsin liikeessä löysin sieltä aivan älyttömän ihanan kellon ja kokeillessani sitä ranteeseeni olin aivan myyty. Aluksi kellon ostaminen Itävallasta mietitytti - entä, jos kelloon tulee vika ja se pitäisi tuoda korjaukseen tai jotain muuta. Onneksi kelloissa on kansainvälinen takuu eli voin viedä kelloni korjaukseen (jos sellainen tilanne sattuisi tulemaan) mihin tahansa Michael Korsin jälleenmyyjälle. Kellon malli on MK8036.



Toinen ostokseni oli Ralph Laurenilta. Olen jo pidemmän aikaa haaveillut heidän neuleistaan ja nyt päätin vihdoin kotiuttaa itselleni myös sellaisen. Pähkäilin hetken tummansinisen sekä valkoisen välillä, mutta päädyin kuitenkin valkoiseen. Mielestäni valkoinen oli raikkaampi ja menee varmasti ihan kaiken kanssa. 



Ja tähän loppuun vielä, hyvää äitinpäivää kaikille äideille !

xoxo, Natalia

67 kommenttia:

  1. Paljonko toi kello maksoi? :-)

    VastaaPoista
  2. ihanaa kun rankan lenkin jälkeen kummatkin lempibloggaajat (sä ja silja) on postannu! (: ja ihania ostoksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii miten ihanasti sanottu =) Kiva kuulla, kiitos <3

      Poista
  3. paljo maksoi molemmat? (:

    + ajeletsä sun käsikarvat? XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyi pitäiskö sit karvakäsil olla :-D

      Poista
    2. En ole koskaan ajellut käsikarvojani, koska ne ovat lyhyet ja ihan super huomaamattomat :P :D

      Poista
  4. Ihan super ihania!! Tommosen neuleen mäkin haluan :( Saanko udella, kuinka paljon suunnilleen oli normikaupan hintoja edullisempia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Kyllä hinnat olivat edullisempia. Alennukset vaihtelivat kaupoittain aina -50% -10% :)

      Poista
  5. pappa betalar ja siihe mallii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maksoin itse molemmat ostokseni :).

      Poista
    2. Voi että, mua kiukuttaa nää tällaset anot :D taitaa olla joku kateellinen ja itse rahaton siellä ruudun toisella puolen kirjoittelemassa! Murr.

      Poista
    3. Niin :D Ja mitä väliä sillä on kuka ostokseni on maksanut? Mitä sitten vaikka isäni oliskin maksanut nuo minulle? Eihän se keneltäkään muulta ole mitään pois.. :D

      Poista
    4. ^ olen samaa mieltä, ja vielä kun lomalla ja ulkomailla ollaan niin eikö tarkoitus olekin vähän törsätä ;)

      Poista
    5. No tollai leveesti elely tuon ikäsenä nyt vaan tuo vähä sellasen kermapersevaikutelman.

      Poista
    6. Jepjep ja eikös kaikki lukijat haluakki nähdä natalian ostoksia? :DD kaikki ihmiset elää eri tavalla

      Poista
    7. Mä en niinku tajua, mitä leveesti elelyä siinä on, jos hemmottelee itseään ostamalla kellon? Tai jotain muuta, mikä on nomraali budjetista poikkeava :D

      Poista
    8. kerran täällä eletään!
      mun mielestä on kiva nähdä mitä natalie on ostanut :) ei voi muutakuin ihailla vau mikä kello!
      kateelliset jauhaa... -.-

      Poista
    9. Mitä ihmeen leveesti elelyä? Natalia voinu esimerkiks vaikka säästää noita ostoksia varten, jotta vois itseään hemmotella. "Lähden silloin ja silloin sinne matkalle, alan siis säästämään jo alkuvuodesta, jotta voin ostaa sen haluamani kellon ja..." Toi ny oli vaan esimerkki mut siis miksei se muka vois mennä noin?? Ei se tarkota et jos joskus ostaa merkkituotteita, et sitä rahaa olis mielin määrin niin et vois vaikka perseensä pyyhkiä. Halooo???

      Poista
  6. Aivan super ihana kello ja neule (:! Piristit mun iltaa tällä postauksella!

    VastaaPoista
  7. kenen se range rover sun ig kuvassa oli:)? sun vanhempien?

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. ööö anonyymi 21.52??

      Poista
    2. Vitsi mua inhottaa tommonen... Esim. jossain postauksessa joku oli sanonut, että LV:n laukku ei olisi aito = feikki ja nyt sitten jos hän näyttää lukijoilleen ostoksia hän on leuhka... Ymmärtääkö kukaan mitä tarkoitan? Toivon vain, että tämä loppuisi, ettet lopettaisi blogiasi tai mitään, koska mä tykkään tosi paljon tästä sun blogista! :-)

      Poista
  9. Ihana kello!:) Saakohan noita suomesta....:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kello kiittää :) En kyllä nyt yhtään osaa sanoa.. En ainakaan itse ole kyseistä mallia nähnyt, mutta eipä siinä mitään menetä, jos käy kyselemässä esim. Stockalta :)!

      Poista
  10. Mitä sun hamsteril kuuluu?:D<3

    VastaaPoista
  11. Ompa aika mummomainen neule, kukin tavallaan :)

    VastaaPoista
  12. Joo ei mun mummolla vaa tollast neuletta oo, mut OKEI:DDD

    VastaaPoista
  13. Ralph Laurenin neuleet on niin ihania:)toi valkonen on kiva kesäks rusketuksen kanssa!

    VastaaPoista
  14. Olen ihan kateudesta vihreänä tuon kellon takia! Todella kaunis, kuten myös omistajansa :)

    VastaaPoista
  15. Sä ja toi kello ootte tosi kuniita:) ja mul ois yks pyyntö et jos sä voisit laittaa piene ohjeen miten sitä purkki rusketusta kannattaa levittää et siitä tulee tasanen koska mun varmaankin pitää sellasta laitaa ku tulin sieltä Turkista ja mulla rupes heti lähtee palanu iho ja se alla oleva iho on vähän läikikäs niin aattelin kokeilla purkkirusketusta onko hyvä idea vai eikö?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Itseruskettavaa kannattaa levittää rauhallisesti ja huollisesti joka paikkaan - aivan samalla tavalla kuin vartalorasvaa levittäisi :) Ei minulla oikestaan ole mitään sen kummempia ohjeite ! En kyllä välttämättä lähtisi levittämään itseruskettavaa jo valmiiksi läikikkäälle iholle, sillä lopputulos saattaa olla vielä entistä läikykkäämpi :/

      Poista
    2. Ik:)siis mä tarkotin et sittenkun toi mun ruskettunu iho on lähteny ja on enään se ihan vähän ruskettunu iho jäljellä siis minkä päälle mä oon ruskettunu niin vasta sitten laittaisin se purkki rusketuksen, tarkotiksä sitä?:)

      Poista
  16. Hyi ku sä saat kateellist kommenttia täällä! Ja kyllä - nyt voi kyl puhua kateudesta tällasten tavaranhaukkujien kohalla...

    VastaaPoista
  17. mä nyt ostin sitä ja tätä ja tota... huhhuh toi sun shoppailu ! XDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin? Miten se sinun elämääsi vaikuttaa vaikka shoppailisin joka päivällä tuhansilla euroilla?? :D Eihän se ole sinulta mitään pois.

      Poista
  18. aivan sairaan makee neule! :) Niin tyylikäs! <3

    VastaaPoista
  19. Oliko tuo neule jostain alennuksesta vai normaali hintainen:)? Paljonko se maksoi? Olisi kiva tietää, koska mummani asuu Tsekeissä ja käyn hänen luonaan 2 kertaa vuodessa niin haluisin tietää vähän hintoja, että kannattaisko kesällä ostaa tuollainen sieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neule on siis osetettu Itävallasta Parndorfista - Ralph Laurenin outletista =) Neule oli muutan kympin halvempi mitä normaalisti !

      Poista
  20. Hei ootko käyny vähään aikaa nyt suomen cubuksella? :) oiskohan sielä vielä myynnissä noita aurinkolaseja mitkä sulla on sieltä hankittu, netissä näyttäis olevan mutta ajattelin jos oisit kaupassa vielä lähiaikoina oisit nähny kun ite en oo päässy käymään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole nyt vähään aikaan käynyt eli en nyt valitettavasti osaa yhtään sanoa :/ Luulisi kyllä, että noita aurinkolaseja olisi vielä :)

      Poista
  21. Ihana kello! Itsekkin oon ettiny kivaa kelloa jo vaikka kuinka kauan, mutta en oo löytäny!

    http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  22. Ihana kello! :) Ikävä sinun videopostauksiasi... kuulostaisiko mahdottomalta, jos vaikka kertoisit jostain päivästäsi videolla?
    Huippua lomaa <3

    -Roosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Ja voisin hyvin tehdä nyt videopostauksen joku päivä, kun en olekkaan nyt pitkään aikaan sellaista tehnyt =)! Kiitos kovasti ja mukavaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  23. onpa ihana kello! missä päin helsinkiä muuten asustelet? (siis kaupunginosaa tarkotan)

    ps.sun blogi on mun ykköslemppari ja odottelen aina innolla uusia postauksia (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kello kiittää :) En halua täällä netisä kertoa kaikille sen tarkemmin, että missä asun :D Tuntuisi vähän ahdistavalta! Kiva kuulla, että olet tykännyt blogistani =)) Kiitos kivasta kommentistasi!

      Poista
  24. En kyllä ymmärrä miksi ihmiset tulevat tänne laittamaan sellaisia kommentteja, joista paistaa läpi kateellisuus. Miten jollain voi olla aikaa kirjoitella ja kysellä noinkin turhia asioita, ja vielä noin rumasti suoraan tänne. Tällä siis viittaan noihin ylempiin anonyymi- kommentteihin.. Natalia on matkalla, jossa hän käy shoppailemassa (kuten luultavasti myös todella moni muu nainen kävisi), ja sen jälkeen esittelee ostoksensa blogissaan, ihan vaan sitä varten, että olisi jotain kivaa luettavaa. Kuitenkin sitten tullaan vinkumaan siitä, että ostoksien joukossa on MK:n kello tai Ralph Laurenin neule. Pitäisikö nämä kuvat sitten sensuoida? :D

    Oon lukenut sun blogia melkein alusta saakka, ja tykkään kovasti! Sulla on tosi kiva tyyli ja inspiroit mua paljon. :) Toivottavasti olet nauttinut matkastasi :)
    Niina

    VastaaPoista
  25. Saman näköinen kello kun mulla :) multa löytyy vaan rose kultaisena.. Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen kelloon!

    jenninvuodatus.blogspot.fi

    VastaaPoista