30 toukokuuta 2013

new header

Mielestäni oli aika vaihtaa banneria näin alkukesän kunniaksi vähän raikkaampaan ja päivitetympään versioon. En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen! Ja taas kerran kiitokset menevät Jonathanille uudesta bannerista ♥. Kysymys kuuluukin, että mitä te pidätte? 

xoxo, Natalia

Psst. Teille jotka ihmettelette mihin edellinen postaukseni katosi niin en itse ollut tyytyväinen postauksen kuviin ja siksi arvoin pariin kertaa postauksen julkaisun kohdalla. Ja tuijotettua postausta lähemmäs tunnin, päädyin poistamaan sen. Pahoittelut! 

54 kommenttia:

  1. On tuo kyllä parempi, kuin se edellinen bannerisi. Mutta mikset jo vaihtaisi hieman erilaiseen? Mielestäni tuo on aika samallainen.:c (Minun mielipide.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja itse pidän tuon tyylisistä bannereista, siksi =).

      Poista
  2. kaunis banneri ja tykkään kovasti blogistasi! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva ja raikas uus banneri! Tykkään :)

    VastaaPoista
  4. Ihana banneri! Millä jonathan tekee noi? :) oot upea!

    VastaaPoista
  5. on kyllä aivan upea, taas kerran ;)

    VastaaPoista
  6. Todella kiva banneri! :) Näytät kauniilta!

    VastaaPoista
  7. ihana banneri, oot niin kaunis :)

    VastaaPoista
  8. Moi Natalia! Sulla on nätti uus banneri ja mun täytyy sanoo et sun blogi on muutenkin tosi inspiroiva :) Sä oot ikäiseksesi todella kypsä ja osaat ottaa kritiikkiä vastaan asiallisesti siitä provosoitumatta. Mahtavaa kesää! :)
    - Sanni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihana kuulla, että olet tykäänyt ja kiva, että olet saanut tuollaisen vaikutelman minusta tämän blogin kautta =) Kiitos mukavasta kommentista ja samoin sinulle !

      Poista
  9. Kiva muuten, mutta hiukset näyttää tönköiltä. Muuten kyllä kaunista kuvaa käytetty :)

    VastaaPoista
  10. Moikka Natalia :) En oo lukenut sun blogia johonkin muutamaan kuukauteen jotenki kaikkien blogien lukeminen on jäänyt tiedä sitten miksi mut nyt kun tänne eksyin ihan sattumalta nii halusin tulla 'moikkaamaan' sua. Mut joo tosiaan ihana tuo banneri oot niin kaunis nuori nainen ja muutenki vaikutat niin ihanalta ihmiseltä ja fiksulta. Toivon sulle kaikkea hyvää elämään ja mitä parasta kesää! Näin sut muuten jonkin aikaa sitten herttoniemen alepassa olit sun poikaystävän kanssa oisin niin halunnu moikkaa ja rupatella sulle mut en sitten uskaltanut, olit sillonkin niin nättinä liikenteessä, ens kerralla yritän rohkaistua vai katotko pahalla jos joku tuntematon tulee sulle juttelemaan ja kehumaan sun blogia :D? Olet ihana ja sun postaukset on aina ihanan iloisia niistä tulee hyvä fiilis toivottavasti joku kerta taas pääsen blogien lukemisen makuun varsinkin tän sun blogin :) hah tulipas pitkä kommentti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva, kun kommentoit :) Kiitos paljon ja ihana, että olet saanut tuollaisen vaikutelman tämän blogin kautta. Ja tottakai minua aina saa tulla moikkaamaan :) Ilahduttaa aina kovasti, kun joku tulee reippaasti juttelemaan! Kiitos vielä <3 Kiitos sinulle oikein ihanasta kommentista ja kaikkea hyvää sinulle, sekä mukavaa kesää :) Kommentisi piristi ihanasti iltaani !

      Poista
  11. Iihana banneri ! :-)
    ja vaikutat niin ihanalta ihmiseltä! (:
    Aurinkoista kesää Natalia! :)

    VastaaPoista
  12. En tykkää. En ymmärrä, miten sisällä pitkähiheisessa otettu kuva voi olla raikas. Et myöskään näytä yhtään itseltäsi tuossa kuvassa. En tiedä johtuuko kulmakarvasta vai mistä, mutta näytät hieman miehekkäältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärrä miten pitkähihasessa paidassa otettu kuva EI voi olla raikas??!! :D valoja nyt oikeesti ihmiset. mielestäni ihana banneri, taas kerran ! :)

      Poista
    2. Mun mielestä ainakin on raikas banneri etkä Natalia kyllä yhtään näytä mieheltä! :)

      Sulla on Natalia ihana blogi ja oot tosi nätti niin kuvissa kuin ihan livenäkin! Näin sut nimittäin joskus jo jokin aika sitten itiksen h&m :D
      Hyvää kesää!

      Poista
    3. Anonyyymi 16.03 Kiitos mielipiteestä!

      Anonyymi 17.15: Sama täällä..:D Voihan talvella toppavaatteissa otettu kuva olla raikas. Raikas ei tarkoita aina, että pitäisi olla toppi päällä ulkona auringossa otettu kuva. Ainakaan minun mielestäni, mutta mielipiteensä kullakin :) Kiva kuulla, että pidit!

      Anonyymi 17.16: Kiitos kiitos :) Kiva, että pidit. Ja aijaa :D Olisit ihmeessä tullut vaikka moikkaamaan! Kiitos ja samoin sinulle :)

      Poista
  13. Mikään ei näytä nii tyhmält ku kaks samaa kuvaa samas kuvas tollee , en tykkää

    VastaaPoista
  14. Todella hyvä ! Mutta miks sulla on tollainen jakaus tukassa? Näyttää mun mielestä tosi suttuselle ja lapsekkaalle kun noin tosi sivussa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mielipiteestäsi :) Kiva kuitenkin, että muuten pidit bannerista!

      Poista
  15. Aivan ihana toi uusi banneri, tosi raikas ja sun tyylinen! :)

    VastaaPoista
  16. Tooosi kiva uus banneri!!:)

    VastaaPoista
  17. Tosi ihana banneri ja sinä myös :))<3!

    VastaaPoista
  18. Tykkäsin vanhasta bannerista enemmän.

    VastaaPoista
  19. Ihana raikas uusi banneri, tykkään kovasti :)

    VastaaPoista
  20. Hullun kiva banneri !:) oot tosi nätti tossa

    VastaaPoista
  21. Oon lukenu sun blogia jo aika pitkään ja monet kerrat on jääny kommentoimatta jostain syystä. Oot niin kaunis tyttö ja tuun aina vaa paremmalle tuulelle ku luen sun postauksia. Keep your head up princess! Ihanaa kesää! :)

    VastaaPoista
  22. Ihana banneri ja muutenkin upea sinä :)

    VastaaPoista
  23. ois ollu hienompi kuva jos ois ollu vaan yks sinä, et toi toinen puoli ois ollu sit vaikka tyhjää mieluummin.. kaks samaa kuvaa vastakkain, näyttää vähän hmmm, tökerölle? mut oot kyllä ihan mielettömän kaunis ihminen! hyvää kesää sulle :)

    VastaaPoista
  24. peilikuva on jees, mutta aikaisemmin banneri oli hirmun upea!!!! Taustakuvana olisi parempi maisema kuin olohuoneen taustakuva :>

    VastaaPoista