09 toukokuuta 2013

good morning everyone

Miten teidän torstaipäivänne on sujunut? Oma aamuni lähti paremmin kuin hyvin käyntiin. Valmistimme nimittäin meille yhdessä herkullisen brunssin, jonka nautimme ulkona terassilla auringon paisteessa. Oli ihana nauttia hyvä aamupala aivan kaikessa rauhassa. 


Lana Del Rey - Summertime Sadness (Cedric Gervais Remix)

idkuva

Nyt kiiruhdan suihkuun, koska olemme kohta lähdössä käymään Ostravassa. Ostospostaus siirtyy valitetavasti huomiselle, sillä en ole vielä ehtinyt kaikkia ostoksiani kuvailemaan ja tänään saavume kotiin sen verran myöhään. Pimeällä on aivan toivonta saada kivoja ja hyviä kuvia vaatteista. Toivottavasti ymmärrätte !


xoxo, Natalia

55 kommenttia:

  1. Oi näyttää aivan mahtavalle! =) Voi että jaksaispa sitä itekkin laittaa joskus noin kivan aamiaisen. (:

    http://polishedxpink.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ! Kelpaisi kyllä vähän useammin syödä tällaisia aamupaloja :)

      Poista
  2. OI että tuo aamupala näyttää herkulliselta <3

    VastaaPoista
  3. Oii näyttääpäs herkulliselta! :)

    http://sannamarian.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Niin ihanan näköinen aamiainen ja noi maisemat ovat kyllä aivan täydelliset! <3 Ihan kateeksi käy..<3 Luin postauksesi jossa esittelit Prahaa ja päätin että sinne Tsekkeihin on kyllä aivan pakko päästä! Olen yleensä innostunut vain rantalomakohteista, mutta noin kauniiseen kaupunkiin on aivan pakko päästä käymään! :)
    Luin edellisen postauksen kommentteja, joissa kyseltiin miksi teillä siellä Tsekeissä on talo. Itse olen aina saanut kuulla tuota samaa koska perheellämme on asunto ulkomailla. Aina siitä on kyselty, tai nimitelty pikku prinsessaksi kun sellainen on... Mielestäni siinä ei ole mitään outoa, että perheellä on ikäänkuin toinen koti jossain muualla kun täällä Suomessa? Olen saanut käsityksen että sellainen on nykyään yleistä, koska useimmathan meistä sitä maisemanvaihdosta sun muuta kaipaavat.:) Mutta kuitenkin, vietä oikein mukava loma siellä!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että postaukseni sai sinnut innostumaan käymään Prahassa :) Itse pidän kaupungista kovasti! Niiimpä. Itsekään en näe asiassa mitään kovin erikoista, sillä myös monilla kavereistani on asunto ulkomailla (ja heidän perheensä ovat aivan normaalituloisia).Niinkuin sanoit niin monet kaipaavat maisenmanvaihdosta ja tahtovat muutenkin matkustella =) Kiitos oikein paljon !

      Poista
  5. VAU mikä terassi ja maisema!! :)

    VastaaPoista
  6. Moi! Kiva blogi! Törmäsin itse näihin uusiin (?) ''blogossips'' ja gossip finland tai joku vastaava, sivustoihin. Silmiin psiti merkintöjä sinustakin. Mitä mieltä olet tällaisista sivuista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen lähinnä hämmästynyt ja ehkä jopa vähän otettu siitä, että minun asiani koetaan noin mielenkiintoisiksi ja, että ne herättävät noin paljon keskustelua :D En ole sivuista mitään erityistä mieltä, enkä itse jaksa lukea niitä ! Minulle on tärkeintä, että perheeni ja hyvät ystäväni tietävät millainen todellisuudessa olen :)

      Poista
  7. Perfect place♥ Tonne mä vielä eksyn! :D

    VastaaPoista
  8. mistä noi mansikat on ostettu?:D

    VastaaPoista
  9. Mist toi koiran puruluu on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi elämä... Jotkut eivät näköjään voi käsittää että ystävillä voi olla inside juttuja keskenään... Kaikkea ei tarvitse ottaa niin henk.koht.

      Poista
    2. haha :D Tarkoitin viestini suurella sarkasmilla ja huumorilla, ei vissiin välittynyt ku en laittanu perään mitään hymiötä :) mä olen siis tämä koiran puruluu-viestin lähettänyt anonyymi.. :D
      Musta nää Siljan ja Natalian heittämät läpät on just osuvia, uppoo meikäläiseen ainakin :)

      Poista
    3. Niin, tekstistä on aina vähän vaikea sanoa, että millä tyylillä se on kirjoitettu :D Tai ei ymmärrä samalla tavalla kuin puheessa, että mikä on tarkoitettu vitsiksi ja mikä ei. Kiva, että osasit ottaa nuo huumorilla :) Tarkoituksenamme ei todellakaan ollut loukata ketään. Mielelläni olen aina vastaillut kaikkiin kysymyksiin - sehän on osa tätä blogaillua :)

      Poista
  10. Ooooh! ♥ Siis aivan ihanan näköstä siellä. Ja ihana brunssi!

    VastaaPoista
  11. Voisitko ottaa teijän kodista kuvan ulkoapäin koska ois kiva nähä millanen se on koska vaikuttaa aika hienolta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhempani eivät halua, että laitan erikoisemmin kuvia talostamme tänne nettiin kaikkien nähtäville. Ja tietenkin haluan kunnioittaa tuota heidän toivettaan :)

      Poista
  12. mistä toi koira on ostettu?

    VastaaPoista
  13. ei hemmetti siellä gossip blogissa on hyviä juttuja! susta ja jonatHanista...:`D

    VastaaPoista
  14. Ei ymmärretä!!!! Kerrot sitte mitä ostit ja mistä! : )))))))

    VastaaPoista
  15. Oih ihana aamupala, oispa itelki aikaa tehä joskus tollanen ! :) Haluisin itsekkin joskus käydä Tsekissä, vaikuttaa todella kivalta paikalta ! Oma koirani westie on sieltä, niin mietin onko siellä paljon terrierejä sinusta ? :) Hyvää lomanloppua Natalie:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisipa itsellänikin useammin aikaa tehdä tuollaisia aamupaloja :) En ole ainakaan kiinnittänyt huomiota siihen, että täällä olisi paljon terriereitä :D Ja nimeni on NataliA, ei natalieE.. Kiitos kuitenkin ja hyvää loppuviikkoa sinulle!

      Poista
    2. Ja joonatan on JONATHAN :D voi herrajumala miten tarkkaa ootko natalie vai natalia !!

      Poista
    3. Mitä ihmettä :D Kai sinäkin korjaisit, jos joku sanoisi nimesi väärin? Tuskin sinäkään tykkäsit, jos vaikka nimesi olisi Anna ja sanoisin sinua Anniksi?

      Poista
    4. Hah joo olen siis tuo eka anonyymi :D taisi joku blackout tulla mulla on nimen kanssa :D sori siitä :)

      Poista
    5. Natalialla on oikeus korjata toi nimensä koska itekin menin yhessä vaiheessa sekaisin kumpi on natalia ja kumpi natalie. Viitaten tähän toiseen bloggaajaan :) en tajua miten kaikki jaksaa vinetä joka asiasta :D

      Poista
    6. Juu, ei se mitään :) Niin.. Luulisi, että kuka tahansa korjaisi, jos joku kirjoittaisi toisen nimen väärin :D

      Poista
    7. Jos ei osaa kirjottaa nimeä Jonathan tai Natalia oikein niin on kyl aika surullista. niin juntteja suomalaiset...

      Poista
  16. mistä toi vesimeloni on ostettu ?

    VastaaPoista
  17. Mistä toi kaneli ja sokeri on ostettu? Entä mistä oot noi tosi kivan näköset kinkut ja juustot ostanu tuohon pöytään?

    VastaaPoista
  18. Oii ihana brunssi! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana postaus!<3 kiva seurailla sun ostoksia ja matkakuulumisia! Nauti vielä lomasta! :) haha mitä ihmettä noi anojen kommentit, toi 20.57 ja sen alhaalla oleva? :D nauroin....

      Poista
    2. Kiva kuulla, että pidit :) Kiitos kovasti ! Ja oikein mukavaa viikonalkua sinulle <3

      Poista
  19. Mistä toi ananas on ostettu? Ahaha noei anteeks :( must toi teijän läppä oli iha huippu!! Ja ihanan näkönen aamupala♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että osasit ottaa asian huumorilla. Koko juttu oli ihan vitsi eikä sen olut tarkoitusena loukata ketään.. Kiitos :)

      Poista
  20. mitä sä oot mieltä noistaa blogossips blogeista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole oikein mitään erityistä mieltä. Olen itse todella yllättänyt siitä miten monia minun asiani kiinnostavat :D

      Poista
  21. Olisi niin ihana nähdä koko talo ulkoa, kun se näyttää tuossa viimeisessä kuvassa upealta vaikka näkyykin ihan pikkuinen pala :D ymmärrän toki vanhempiesi pyyntöä! olisi ihana päästä joskus käymään tsekeissä nuo maisemat kun ovat niin erilaisia kun täällä suomessa, pidähän hauska loma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti käymään, jos vähääkään kiinnostaa :) Tsekit on vielä sen verran pieni maa, että autolla pääsee helposti kiertelemään ympäriinsä ! Maisemat ovat todella erilaisia mitä Suomessa =) Kiitos paljon ja mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  22. nam näyttää herkulliselta!

    hei muistanko väärin (= sekotanko johonkin toiseen) vai oliko sulla joskus joku hauska video blogissas missä sun poikaystävä oli "pääosassa"? :D sellasia lisää, olis huikeeta haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä taidat olla sekoittanut minut johonkin toiseen. Itselläni ei nyt tule ainakaan mieleen, että olisin tuollaista videota tehnyt :D

      Poista
    2. uinolla on ainakin jotain ton tyylisiä ollu, et sen poikaystää tekee n joka kk yhen postauksen :D

      Poista
  23. ihanan näköistä!<3:) mut jos siellä kerran on niin lämmin, niin kui sul on noin kuumat vaatteet?:) outo kysymys mut ihmettelin vaanxD..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Eihän minulla tässä postauksessa näkynyt mitään vaatteita :D?

      Poista
    2. ei mut aattelin tota edellistä..:)

      Poista
  24. Eksyin tänne juurikin ton juorublogin kautta (sen vakavemmin otettavan) ja lähtökohtana ei siis ollu kovin mairitteleva kuva susta ihmisenä :D ja täytyy vielä käydä kattoon se video missä poikaystäväs kuulemma kommentoi kiusattuja tosi törkeesti... MUTTA, muhun teki tosi ison vaikutuksen tämän postauksen lopussa noi kaksi pientä sanaa; "toivottavasti ymmärrätte". Se kerto että sulta löytyy vielä tässä hommassa sitä jonkinlaista nöyryyttä lukijoita kohtaan :) mennyt viime aikoina niin maku esim mungolifestä jossa kaikkeen kritiikkiin tulee vastauksena annalta "mun blogi, mä päätän sisällön, lähe meneen jos et hyväksy tätä" -tyylillä ja asialliset tärkeitä asioita arvostelevat viestit ei pääse ikinä julkasuun asti.
    Ps. Ihanat maisemat tuolta terassilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kurja kuulla, että olit noiden juorublogien peruusteella saanut tuolaisen kuvan minusta. Tuntuu kamalalta, että ihmiset tuomitsevat minut muiden kirjoitusten tai kuulemansa perusteella - tai edes tämän blogin. Tämä blogikin on vain 1/10 osa elämästäni. Bloginikaan ei kerro todellisuutta siitä millainen olen "oikeassa elämässä". Välillä tuntuu, että jotkut ihmisistä unohtavat sen, että me bloggaajatkin olemme vain ihmisiä ja teemme samalla tavalla virheitä kuin muutkin. Me olemme vain välillä suurennuslasin alla ja kaikkiin pieneen juttuihinkin tartutaan. Samalla tavalla kuitenkin meitä (ainakin minua) satuttaa lukea juttuja minusta, jotka eivät todellakaan pidä paikkansa.

      Tiedän, että olen välillä vastaillut näsäviisaasti joihinkin kommentteihin, MUTTA kommentit joihin olen vastannut viisastellen takaisin ovat olleet todella törkeitä/vittuilevia/typeriä. Tässäkin asiassa vedettiin vain nuo minun vastailuni esille, eikä muistettu ottaa esille sitä, mitä kommentoija oli alunperin minulle kirjoittanut.

      Itse pidän myös todella tarkkaa linjaa siitä mitä julkaisen täällä. Tietenkin kaikki asialliset kommentit julkaisen aina (hyvin usein vain tuntuu, että ihmiset ovat nykypäivänä unohtaneet sen, mitä tarkoittaa asiallinen). Ja tietenkin olen siinä samaa mieltä, että jos minun vaatetyylini, kirjoitustyylini tai muuten vain minä ihmisenä en miellytä niin sitten ei kannata tätä blogia lukea. Tällainen minä olen ja muuksi en pysty muuttumaan :)

      Hui, tulipas pitkä :D

      Poista