24 huhtikuuta 2013

wednesday's outfit

Miten teidän keskiviikkonne on sujunut? Itse vietin tänään iltapäiväni koulussa opiskellen ruotsia ja matikkaa.. Vähän harmitti istua sisällä, kun ulkona oli niin kaunis ilma! Onneksi hyviä säitä on luvattu lisää ja mikä parasta niin vappusää näyttää täällä Helsingissä erittäin aurinkoiselta ja lämpimältä. Vappu on ehdottomasti yksi lempijuhlistani ja siksi olenkin niin innoissani! Meidän vappusuunnitelmiin tuli kuitenkin muutoksia, sillä Kaapelitehtaalla järjestettävä LIV-festivaali peruuntui joten tilalle piti nopeasti keksiä jotain uutta. Suuntana onkin tänä vappuna Vanha Ylioppilastalo ja siellä järjestettävä Summer Heat Warm Up Wappu! Millaisia vappusuunnitelmia teillä on?

Mitään sen erikoisempia suunnitelmia minulla ei oikeastaan ole tälle päivälle. Kouluhommia pitäisi tehdä, sillä niitä onkin ehtinyt kertyä taas jo ihan mukava kasa. Huomenna on tiedossa taas koulua sekä suuntaan kahville ihanan ystäväni Noran kanssa vaihtamaan kuulumisia ja suunnittelemaan lisää vappua. Viikonloppu meneekin töissä sekä muutenkin rauhallisissa merkeissä. Sellaista on siis tiedossa minulla nyt loppuviikosta. Yritin myös itseasiassa eilen kuvata teille videopostausta, mutta se ei oikein onnistunut toivotulla tavalla..Hehe! En oikein keksi aiheita, josta voisin teille videolla höpötellä. Onko teillä siis ehdotuksia? Mistä toivoisitte minun tekevän seuraavan videopostaukseni? 

Nyt kuitenkin siihen päivän asuun! 


Aurinkolasit, Huivi, Takki, Kengät H&M, Paita GinaTricot, Housut Cubus, Laukku Tiger Of Sweden

Mitä piditte asustani?

xoxo, Natalia

66 kommenttia:

  1. Ihanat farkut, just täydellisen väriset!!!:)<3 tee esim. joku päivän meikki video, tai kuvaa teiän taloa!!:) olis tosi kiinnostavaa nähä se:d<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkut kiittävät :) Meillä on juuri tiedossa isoja muutoksia mm. olohuoneeseemme niin kuvailen asuntoamme sen jälkeen, kun olemme saanet sisutustamme uusittua! Blogistani löytyy kuitenkin postauksia kodistamme, jos kurkkaat tuonne home-tagin alle! Kiitos ideoista :)

      Poista
    2. Ota silleen ennen ja jälkeen kuvat, jos siis huomattava muutos tulee!(:
      Toi asu on muuten upee, ja oot tosi kaunis!(:

      Poista
  2. Videopostaus viikonlopun illastasi! :)
    Ja ihana asu ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Viikonloppu iltani eivät ole kovinkaan mielenkiintoisia - katsomme usein jotain leffaa yms. En oikein tiedä miten saisin siitä tehtyä videon :D Kiitos kuitenkin ideasta :>

      Poista
  3. tai sit sun poikaystävän kaa joku yhteinen postaus?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millaisen postauksen toivoisitte, että tekisimme Jonathanin kanssa :)?

      Poista
    2. joku videopostaus, ne edelliset oli niin huikeita! :)

      Poista
    3. Kiva kuulla, että pidit niistä :) Onko ideoita, mistä voisimme höpötellä videolla Jonathanin kanssa?

      Poista
    4. haha jos oot youtubessa nähnyt videoita kun poikaystävä meikkaa oman tyttöystävänsä, niin semmoset ainaki on tosi hauskoja :D oisko tässä haaste jonathanille ;) ?

      Poista
    5. Itse en näe mitään hauskaa noissa videoissa :D En ymmärrä mitä erikoista siinä olisi katsoa, kun Jonathan levittää minulle meikivoidetta ja sutii aurinkopuuteria xD En usko, että tällaista videota tullaan minun blogissani näkemään valitettavasti! Kiitos kuitenkin ideasta =)

      Poista
    6. Sellanen olis kiva et pelaat jonathanin kanssa jtn peliä ( jos teillä on Wii niin esim sillä!:) )

      Poista
    7. Ihana idea muuten, mutta emme pelaa mitään tuollaisia pelejä emmekä omista esim. Wii:tä :/

      Poista
  4. Moikka :) tää ei ihan tähän postaukseen liity, mutta oon ajatellu hankkia teippipidennykset ja mietin että mistä sais hankittua hyvät, mutta kohtuuhintaiset teipit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse käytän Rapunzel Of Swedenin pidennyksiä ja olen ollut tyytyväinen niihin. Hinta-laatusuhde on ainakin kohdillaan :) Minulla on myös ollut Dimoran (liike Helsingissä) hiuksia ja ne ovat olleet kyllä superhyviä, mutta puolet kalliimpia kuin nuo Rapunzelin!

      Poista
  5. Lempi kevät vaatteet ois kiva videolla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuollainen vaatteiden esittelyvideot on parhaimpia! ja että minkä kans niitä yhdistelis ja miksi juuri tykkää niistä! yks lempivideoistani on se missä esittelet lempivaatteesi, ne on vain jotenkin niin kivoja! :) sellainen päivitetty versio esim!!

      Poista
    2. Ajattelin, että voisin tehdä videon jossa näytän vaihtoehdot asuista jotka olen ehkä ajatellut laittaa vappuna :) Kiitos ideoista ja kiva kuulla, että olet tykännyt !

      Poista
  6. Tee sellanen pävä Natalian kanssa tyyppinen et kuvaat pitkin päivää videoit ja sit yhistelet ne vaik koneella tai jos sul on iPhone ni iMoviella on tosi helppoo:)? Kiva asu !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollainen video on todella hankala tehdä niin, että siitä tulisi kiva. Itse en nimittäin kehtaa kuvailla videoita missään julkisilla paikoilla ja aika tylsä, jos kaikki videot ovat tyyliin kotoa ja kerron mitä aijon tehdä seuraavaksi :/ Olen nimittäin kerran tehnyt tuollaisen ja se oli yllättävän haastavaa :D Kiitos kuitenkin ideastasi!

      Poista
  7. Rusketutko muutes kuinka hyvin auringossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tavallisesti :) En mitenkään erikoisen hyvin, mutta en mitenkään huonostikaan :D

      Poista
  8. Tykkään sun blogista tosi paljon ja sä oot tosi kaunis!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että olet tykännyt :) Kiitos paljon <3

      Poista
  9. En tiedä ootko tehnyt jo tällaisen, mutta esittele sun lempi-/luottovaatteet? Tai vaatekaapin esittely :) tai joku missä neuvot reseptejä lempiruokiisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatekaapista olen tehnytkin jo postauksen :) Kiitos hyvistä ideoista !

      Poista
  10. Hei tiedätkö minkä takia toi festivaali peruuntu ? En löytänyt siitä mitään tietoa, mutta Tiketissä törmäsin vain tekstiin "peruttu".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapahtuman fb-sivulta löytyy seuraava teksti:

      "LIV-festivaali ja Axwellin esiintyminen Helsingissä 30.4 Vappuna peruuntuu järjestäjän tuotannollisista ja logistisista syistä johtuen. Korvaavaa päivää peruuntuneen konsertin tilalle ei valitettavasti ole tulossa, Axwellin voi nähdä kesällä Summer Sound Festivaaleilla seuraavan kerran. Peruuntuneen tapahtuman liput on voi palauttaa niiden ostopaikkaan Tikettiin, josta ne hyvitetään.

      LIV pahoittelee tapahtunutta."

      Poista
  11. Olis tosi kiva jos tekisit jonkun videon! :) ihan mistä vaan aiheesta, vaikka esittelisit sun lemppari vaatteita tai jotain! tai sit vaan höpöttelisit niitänäitä :-D ja semmosiaki ois kiva kattoo mis on Jonathanki!! Sun videot on niiin kivoja ja niitä on tosi kiva kattoo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että olet tykännyt videoistani :) Voisin hyvin tehdä tuollaisen jossa höpöttelen ja esittelen muutaman vaatteen, jotka ovat kovassa käytössä tällä hetkellä ! Kiitos ideasta =)

      Poista
  12. käytätkö aina tollasii kenkii ilman sukkii? alkaaks sulla ikinä haisee tai hikoo varpaat niissä haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän oikeastaan aina sukkia tuollaisten kenkien kanssa :D Ihan H&M:ssäkin myydään sellaisia ballerinoihin tarkoitettuja pikkusukkia :)

      Poista
  13. Vastaukset
    1. Blogissani ei ikinä tulla näkemään tämän kummallisempia asuja. Tyylini on erittäin "perus" :)

      Poista
  14. Tee postaus sitte sun vapusta! :) ois kiva saada vapun jälkeen kuvia asusta ja alotteluista sun muista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti teen :) Yritän ottaa teille mahdollisimman paljon kuvia! Ja ajattelin myös ennen vappua postata "valmisteluista" sun muista :)

      Poista
  15. ihan sika kiva asu! :) onks siit kauan ku oot ostanu ton nahkatakin? ite oon yrittäny ettii sopivaa, mut mistää ei tahdo löytyy :( mietin jos noit ois viel H&Ml!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Olen ostanut takin viime syksynä, jos nyt oikein muistan! :/ Toivottavasti löydät itsellesi kivan takin!

      Poista
  16. huomasin et sul on ponnari rantees, onksulki sellane tapa et ilman ponnarii ei voi lähtee mihinkää ? :D itel pitää ainaki aina olla ponnari rantees, jos tuntuuki silt et haluu heittää hiukset ponnarille, haha !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni yleensä tuo ponnari aina unohtuu tuohon ranteeseen :D Minulla on kuitenkin aina pakko olla ponnareita mukana, mutta säilytän niitä yleensä laukussa :)

      Poista
  17. Ponnari ranteessa on erittäin juntin näköistä ;-) ^

    VastaaPoista
  18. Haha nä on ihan parhaita mitä vastaat noille anonyymeille, potut pottuina! Rakastan tätä blogia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aika perus YM vastauksii natalialt :)) ei voi mitää, life's a bitch !
      välil tuntuu ettei sua ees kiinnosta sun lukijat..

      Poista
    2. Niin älä, minuahan ei kiinnosta lukijani yhtään... Muuten vaan käytän päivästäni vaikka kuinka paljon aikaa siihen, että vastaan jokaiseen kommenttiin :D

      Poista
    3. Se on muute hienoo et vastaat:) monet ei vastaile juuri mihinkää vaik sais vähemmän kommenttei ku sä saat!

      Poista
  19. Joku video, missä valmistat jotain sun lempiherkkuu ois kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin ois, tai teet jonku lemppari ruuan :)

      Poista
    2. Todella hyvä idea :) Nyt vaan enää pitäisi keksiä mistä ruuasta/herkusta tekisin.. :D Hehheh!

      Poista
  20. Voi kuinka mahtavalta tyypiltä vaikutat! :-) Nyt vasta aloin seuraan tätä sun blogia ja tuli tosi kiva olo lukiessa :-)

    VastaaPoista
  21. Minusta kivoja postausaiheita olisi joku missä kertoisit kaikista käytössä olevistasi laukuista? Tai koruista? Tai kengistäsi? Tai vaatekaappisi kulmakivistä joiden päälle asusi rakennat?
    Sinulla on todella ihana blogi ja itse olet todella kaunis! :) Ja erityisen rakastunut olen hiuksiisi :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon hyvistä ideoista :) Ihana kuulla, että olet tykännyt blogistani ja kiitos kovasti !

      Poista
  22. Oii miten ihana asu :))!

    psst.. Koska oon lukenu sun blogin kokonaan niin törmäsin vanhoihin "on my playlist"-postauksiin, niin löysin yhen aivan tajuttoman ihanan biisin, en tiiä muistatko tätä biisiä jonka oot linkannu kauan aikaa sitten; http://www.youtube.com/watch?v=JJ2lvK1MxSY&list=FLFtOQVRwZ_XTtDi3Fn52KxA&index=6
    Oli vaan pakko sanoa et koukutuin tohon kappaleeseen heti :D Että kiitos vaan ihanasta biisivinkistä vaik siitä onkin jo aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos :)

      Ja voi kyllä muistan tuon biisin - tuo on mielestäni aivan älyttömän hyvä <3 Kuuntelen tuota itsekin vielä :) Ihana kuulla, että löysit tuon biisin blogini kautta ja pidit siitä :)

      Poista
  23. Ihanaa kevättä ihanalle!:)

    VastaaPoista