04 huhtikuuta 2013

thursday

Ihan ensimmäisenä asiaan, joka tuntuu tällä hetkellä vaivaaman niin kovin monia. Ei, en julkaise blogissani typeriä kommentteja, jotka tulevat anonyymeiltä - enkä tule koskaan julkaisemaankaan. Rakentavaa ja asiallista palautetta, kun harvoin tulee anonyymeiltä. Myös selkeästi enemmistö on toivonut etten noita kommentteja julkaise ihan vain siksi, että blogini positiivinen ilmapiiri pysyisi yllä. Jos blogini tai minä en jollain tavalla miellytä sinua niin tee palvelus meille molemmille ja älä lue blogiani. Tällainen minä olen, tämä on minun blogini ja tällaisena tämä tulee pysymään. Eiköhän nykyään ole niin paljon blogeja, että jokaiselle varmasti löytyy jotain mieluisaa luettavaa. Tämä on viimeinen kerta, kun asiasta sanon ja blogin pitäjänä minulla on valtuus tehdä juuri niinkuin itse haluan ja julkaista tasan ne kommentit mitä haluan. Olen puhunut. 

Tänään olin koko iltapäivän työkoulutuksessa ja huomenna olisikin tiedossa vielä toinen koulutus, sitä ennen kuitenkin suuntaan kahdeksaksi tunniksi töihin.. Herätyskelloni soi siis huomenna ennen viittä (!!!!!) ja kotiin pääsen lepäämään ensimmäistä kertaa vasta illalla. Pitkä päivä on siis tiedossa, onneksi sitä jaksaa näin nuorena, haha. Huomisen jälkeen alkaa kuitenkin viikonloppu jolloin saan nukkua rauhassa pitkään ja ottaa muutaman päivän rennosti ennen ensi viikon kiireitä. 



Takki H&M, Housut DrDenim, Huivi H&M, Toppi H&M, Kengät Converse, Laukku LouisVuitton

Siskoni palasi myös matkaltaan eilen, joten sain muutamat tuliaiset häneltä. Rakastuin tuohon ihanaan neonpinkkiin treenitoppiin, vähän lisämotivaatiota treenailuun. Ja muutamat muut pikkujutut! Kiitos vielä <3.


Ja loppuun vielä track of the day!


Alvaro - Rock Music 

xoxo, Natalia

76 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon, että oot saanu töitä :) Aiotko kertoa täällä blogin puolella missä oot töissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olen töissä nyt hulluilla päivillä ja toisesta työstä kerron lisää, kunhan olen päässy paikassa kunnolla alkuun :)

      Poista
  2. Minun mielestäni on todellakin järkevä päätös jättää ilkeät kommentit julkaisematta, blogissasi kun on niin hyvä ilmapiiri! :) Itse en kyllä edes tajua miksi ketkään käyttävät aikaansa ilkeään kommentoitiin ja vieläpä anonyymisti... Tämä blogisi on ehdottomasti suosikkini, enkä voi ymmärtää miten tästä tai sinusta voi löytää jotakin pahaa sanottavaa, vaikutat aivan ihanalta iloiselta persoonalta blogisi perusteella! <3 Oikein ihanaa viikonloppua Natalia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aivan samaa mieltä :) Niin, eihän siinä tule kuin itsellekin negatiivinen fiilis, kun lukee toisen blogia mikä selvästikkin ärsyttää.. Todella ihana kuulla, että olet tykännyt blogistani ja saanut tuollaisen vaikutelman minusta :) Todella ihanasti sanottu, kiitos! Aurinkoista viikonloppua myös sinulle <3

      Poista
  3. Itsekin olen sitä mieltä että blogissa on paljon kivempi ilmapiiri kun ilkeitä ja asiattomia kommentteja ei julkaista :) Oot taas niin kaunis näissä kuvissa! Oikein ihanaa loppuviikkoa sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla :) Olen itse asiasta ihan samaa mieltä. Kiitos paljon ja oikein mukavaa viikonloppua myös sinne :))!

      Poista
  4. Sun hiukset näyttää jotenki paljon terveemmän näkösiltä ja luonnollisilta kun ne on vähän tummemmat! Tosi kivat! Ja tuo asukin on yksinkertanen mut silti cool! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itse aivan samaa mieltä :) Minusta hiukseni näyttävät nyt myös paljon eloisammilta! Kiitos kovasti :)

      Poista
  5. kiva tommanen perus asu sulla ja nuo sun hiukset on kyllä nii ihanat!!!!:)

    VastaaPoista
  6. Hei mulla olis sellanen kysymys kun itellänikin on pidennykset hiusnauhasta laitettu teipillä, ja tuntuu että pysyy tosi huonosti! Onko sulla jotain vinkkejä että pysyis paremmin, paineletko niitä usein raudalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :O Itselläni on painettu vain silloin kiinnityksessä ne kerran raudalla kiinni, enkä ole sen jälkeen niitä painellut. Kai muistit olla pesemättä hiukset ainakin ensimmäiseen 24h kiinnityksen jälkeen :)? Tai oletko aikaisemmin käyttänyt kyseistä teippiä, että voisiko johtua teipistä? Minulla nimittäin nuo pidennykset pysyvät hyvin n. 2 kk =)

      Poista
  7. Iskee hirvee kateus ku oot niin uskomattoman nätti!<3 ihan oikein teet, ilkeet anot vaan katkeria. Älä välitä olet ihana <3

    VastaaPoista
  8. Mä oon kyllä tossa niiin samaa mieltä, välillä itekin mietin et miksi antaa ilkimyksille mahdollisuus yrittää pahoittaa mieltä ja saada se ihme tyydytys siitä että näkee oman kommenttinsa muka-niin-provosoimassa.. :D

    ihana asu <3 näytät niin keväiseltä!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin usein miettinyt tuota ihan samaa :) Voi kiitos murunen <3

      Poista
  9. Blogisi on kyllä tämän nuoren äidin ehdoton yön piristys! Kiitos ku jaksat kirjoitella<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla :) Kiitos itsellesi kivasta kommentista !

      Poista
  10. mä olen niin totaalisen täysin kateellinen tosta LV laukusta! aivan ihana, oon monta vuotta haaveillu kyseisestä laukusta, mut jonain päivänä vielä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww :D Itsekin haaveilen tuosta tooodella pitkään ennenkuin lopulta sain sen :)

      Poista
  11. Inhottavaa, kun Anonyymit yrittää pahoittaa mieltä :(

    Aivan ihana asu sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep.. Miten joku jaksaa tuhlata aikaansa ja energiaansa sellaiseen -.- En ymmärrä :D Kiitos <3

      Poista
  12. Oon samaa mieltä noista anokommenteista! Jos ei ole parempaa tekemistä kuin yrittää pahoittaa toisen mieltä sanomalla pahasti, ei voi olla itselläkään asiat kunnossa.. Maailman miljoonista blogeista löytyy varmasti jokaiselle luettavaa! :)

    Ihana asu kyllä! Ihanat noi sun hiuksetkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä. Jos jonkun mielestä olen ärsyttävä teini pissis ja vaateni ovat rumiani niin mitä ihmettä sitten kyseinen henkilö tekee blogissani :D Kiitos oikein paljon :)

      Poista
  13. toi louis vuitton on vaan niin liian täydellinen!! käy niin älyttömän monen asun kanssa ja tuo sellasta kivaa luksusta perus-outfittiiii!:) t kade:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan ehdottomasti lemppari laukkuni :) Ja niin tuo kyllä piristää kivasti ihan tavallistakin asua =)

      Poista
  14. Oon samaa mieltä, jokaisella blogin pitäjällä on täysi oikeus julkaista blogissaan ihan mitä vain. Puhut kyllä siis täysin asiaa! (:
    Sitten mää kysyisin vielä että mitä mallia tuo sun Louis Vuitton laukku on? (: Kun hankinnassa olis tulevaisuudessa Louis Vuittonin laukku mutta mallista oon vielä hiukan epävarma ja toi sun laukku on kyllä upee! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukkuni on Neverfull MM :) Itse olen tykännyt tuosta laukusta ihan älyttömästi <3 Suosittelen siis!

      Poista
  15. Onnea työpaikasta! :) on hyvä, että nuoret saa töitä. Mä koen olevani nuorena jopa parempi työntekijä kuin vanhemmat kollegat, ne valittaa uusista asioista ja eivät ole kovin joustavia. Mä oon vaan iloinen että mun duuni on päivätyötä ja vklt vapaat :) ja tietty kesäloma<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Niimpä ja näin nuorena sitä energiaa riittää ja on vaan iloinen siitä, että saa tehdä töitä!

      Poista
  16. järkevä päätös jättää julkaisematta epäasialliset kommentit! ei kukaan halua lukea niitä. sinä olet todellana ihana ja positiivinen ihminen, jatka samaa rataa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että pidit tuosta päätöksestäni :) Kiitos paljon ja ihanaa kevättä sinulle !

      Poista
  17. Klisee, mut haters make u famous ;) varmaan sullaki oli eilen ponnaripäivä xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ;) Ja haha oltiin luettu toistemme ajatukset, kun molemmilla oli ponnarit xD

      Poista
  18. Oikeasti oot ihan hullun ihana ihminen ainakin blogisi perusteella. En ymmärrä miten joillaki voi olla jotain pahaa sanottavaa ja vieläpä anonyymisti, säälittävää. Kommentoisivat edes omalla naamalla. Tykkään sun blogistasi maailman eniten ja tää on ollut jo kauan mun ykkönen! Ihanaa, kun jaksat postailla niin usein ja vieläpä kivoista aiheista. Ja se on ihanaa kun jaksat laittaa niin usein päivän asuista kuvia. Jatka samaan malliin, kivaa kevättä sinulle Natalia! :)

    Ps. Ilkeistä anoista pääsisit eroon sillä, että estäisit anonyymit kommentoijat. Toisaalta taas, sitten minä & muut kaltaiseni, joilla ei ole googletilejä, eivät pääsisi kommentoimaan sinun ihania postauksiasi! Hmm, vaikeaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti :) Todella mukava kuulla, että olet pitänyt blogistani ja saanut minusta tuollaisen kuvan tämän blogin kautta ! En kuitenkaan halua ottaa tuota anonyymi kommentointia pois, koska ainakin 80& teistä anonyymeistä on aivan ihania <3 Kiitos kommentistasi ja oikein mukavaa kevättä myös sinulle :)

      Poista
  19. Oot super nätti! Oon samaa mieltä, ei tarvii tommosia haukkumiskommentteja julkasta ja edes millään tavalla noteerata. Keskity positiivisiin kommentteihin ja asioihin ja älä välitä joidenkin anonyymien kommenteista jotka tulee tänne haukkumaan. Kateellisia löytyy aina, niistä ei pääse missään eikä koskaan eroon. :)oot upee nainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ja kiitos myös ihanasta kommentista <3

      Poista
  20. ihanan näkönen olet ja noi hiukset on vaa jotai niiin ♥
    mutta onko noi sun dr. denimit haalistunut tai löystyny? ja onko ne plentyt vai kissyt? ja ylipäätään mitä olet tykännyt? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiios paljon :) Ja kyllä nuo Dr. Denimit ovat vähän jo haalistuneet - pesussa aina irtoaa vähän väriä.. Nuo ovat kyllä ehdottomasti kuitenkin sen arvoiset. Maailman mukavammit housut :)! En nyt ole ihan varma kummat omani ovat, kuitenkin ne matalavyötäröiset eli olisivatkohan ne kissyt.. :D

      Poista
  21. Ite en tavallaan suosittele anojen ottamista pois, kunhan ei vaan ota itteensä niit kommenttei, eikä niihin oo pakko vastata nii who cares sellasist:)
    Mieti vaa niit positiivisii kommenttei!
    Tosi hieno toi LV laukku, mistä ostit ja paljonko maksoi? Oon samaa mieltä näitten kaikkien kommenttien kanssa et tavallaan arkinen asu mut tosi hieno & kalliin näköne :)!<3 rakastuin vaatteisiin.
    Muutenkin oot todella kaunis !

    www.ainomirtti.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En myöskään itse halua ottaa tuota anonyymi kommentointia pois, koska aika iso lukijoistani on anonyymejä ja kuitenkin ainakin 80% pronsettia kommenteista on mukavia ja asiallisia :)

      Ostin sen Helsingin Louis Vuittonin liikkestä tai sain sen oikeastaan syntymäpäivälahjaksi :) Silloin, kun ostin sen niin maksoin siitä 560€, mutta mitä viimeksi olen noita hintoja Vuittonin sivuilta selannut niin tuon laukun hinta on noussut 80 eurolla.. Kiitos paljon :))

      Poista
  22. Asiaa! En ymmärrä miks anot valittaa jos niiden ilkeitä kommentteja ei julkasta, eiks tarkotus oo kuitenkin et SÄ saat sen kommentin.. Kai ne tietää et sua ei kiinnosta muitten mielipiteet :) Ihana blogi sulla ja oot taas niin kauniina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO NIIMPÄ :) Eikö tärkeintä ole, että minä olen palautteen vastaanottanut ja lukenut vaikken sitä julkaisisikaan. Jotenkin noilla anonyymeillä on kova tarve saada se kommentti tänne kaikkien esille ja luettavaksi. Kiitos kovasti ja ihana kuulla, että olet tykännyt=)

      Poista
  23. Voisitko tehdä joskus postauksen missä on anonyymien kommentteja? siis en tarkoita mitään ilkeitä, haukkumisia, negatiivisiä tms, vaan lähinnä hauskoja ja huvittavia :D vai saatko koskaan semmoisia kommentteja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tehdä, mutta en yleensä klikkailen tietyt kommentit suoraan roskikseen niin en ole tajunnut niitä säästää, että voisin nitä täällä blogissa julkaista :D Viimeksi juuri joku anonyymi tuli analysoimaan minun ja Jonathanin suhdetta. Hänen mielestään minulla ja Jonathanilla oli pakko olla riitaa, koska kuvat eivät olleet Jonathanin ottamia vaan jalustalla otettuja :'D Vähäisen nauratti se, että joku ei ymmärrä sitä, että ei Jonathankaan ole täällä kotona 24/7 ottamassa minusta kuvia juuri silloin, kun minä niitä haluan otttaa postausta varten xD

      Poista
    2. Voi ei.. :D kyllä joidenkin ajatusmaailma on outo..

      Poista
  24. Mielestäni on todella hyvä idea jättää ilkeät kommentit julkaisematta. Yleensä kateus on niiden takana eikä niistä sen takia kannata ottaa itseensä. Sinua ei voi olla ihailematta, olet niin itsevarma ja kaunis. Sinulla on myös hyviä mielipiteitä, mikä tekee sinusta vielä ihailtavamman. Pusuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla :) Itse en usko, että aina on kyse kateudesta - luultavasti jollain on vain liikaa aikaa ja sitten hän käyttää sitä roikkumalla muiden blogeissa ja kirjoittelemalla ihme kommentteja :D .. Voi miten ihanasti sanottu, kiitos todella paljon :)

      Poista
  25. Vaikka sulla on vaan ihan normi vaatteet, saat ne näyttämään niin kivalta!:) Oon ihan samaa mieltä ilkeiden kommenttien julkaisusta! Ihanaa viikonloppua sulle ja Jonathanille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein kovasti :) Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua myös sinulle <3

      Poista
  26. Sulla on ihan mielettömän kiva blogi! Mielelläni tätä lueskelen:) ja kaikki negatiiviset kommentit ovat yleensä merkki kateudesta! Ja kun olet noin kaunis nii niit varmaa tulee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihana kuulla, että olet tykännyt :) Aww kiitos :>

      Poista
  27. löysin vasta sun blogin, enkä sisältöön ole vielä ehtinyt paljoa tutustua, mutta tosi kivalta vaikuttaa! Olet todella kaunis, ihanat kasvonpiirteet jaja niin, että on tosi kiva lukea näitä kommentteja, kun olet niin useaan käynyt vastaamassa kunnolla ja pitkästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella mukava kuulla ja kiitos oikein kovasti :)) Kiitos ihanasta kommentista!

      Poista
  28. Oletpas taas ollut kauniina! Ja typeriä noi anonyymit :( Hei mutta saanko udella, millä ohjelmalla oot tehnyt ton sun bannerin? :) Se on tosi hieno ja kaipaisin vinkkejä ku oon vasta alottanut virtuaalitallin xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) Jonathan on tehnyt tuon bannerin Photoshopilla !

      Poista
  29. oot niin ihana ! <3

    VastaaPoista
  30. Niin oikee asenne. Jos on pelkkää negatiivista sanottavaa niin miksi sitten lukea ollenkaan? :)

    Oot niin kauniina taas!
    Hei ja ajattelin kysyä kun itekkin oon käyny kattomassa noita dr.denim-farkkuja, niin minkä kokoset nuo sun on? Onko ne venyny paljon käytössä? Ois kiva jos vastaisit :)

    Hyvää viikonloppua sulle ja Jonathanille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) Omani ovat koko XS ja ne ovat olleet hyvin sopivat minulle. Tietenkin ne löystyvät ihan vähän käytössä, mutta ei mielestäni todellakaan mitenkään paljoa. Parhaat ja mukavammat housut mitä olen ikinä omistanut :D Suosittelen!

      Kiitos oikein paljon ja samoin sinulle =)

      Poista
  31. Ihan mielettömän hyvä teksti - hyvin sanottu! Keep it going girl <3

    VastaaPoista
  32. Susta saa ihan älyttömän hienoja kuvia (:
    secret-things-anna.blogspot.fi

    VastaaPoista
  33. Moikka. Onks sulla Nata spotifyy:)? sul on ehdottomasti paras musiikki maku.

    -petra M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei valitettavasti ole :/ Tuolta "Music" - tagin alta löytyy jonkin verran lempibiisejäni, ellet sitten tietenkin ole niitä jo kuunnellut :)

      Poista
  34. Moikka! Miten oot pessyt nuo sun dr.denimit? Vähän jännittää pestä kun on kuullut juttuja haalistumisesta!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan pesukoneessa housuissa olevien ohjeiden mukaan :D Eli väärinpäin, erikseen, neljässäkympissä ja ei huuhteluainetta xD

      Poista
  35. toi on ihan oikee asenne ettet julkase sellasia typeriä kommentteja täällä. se innostais vaan lisää niitä kommentoijia :/

    vaikutat tän blogin perusteella tosi ihanalta ihmiseltä ja oot ihan huippukauniskin :) ja tykkään tästä blogista tosi paljon! jos saa toivoo jotain niin lisää videopostauksia yhdessä jonathanin kanssa, ne oli musta tosi kivoja ja olitte molemmat niin kivan luonnollisia videolla yms :D ja toinen toive olis joku postaus teistä, vähän niinku teidän tarina vaikka + jotain söpöjä yhteiskuvia (sellasia ei oo varmaan koskaan täällä ollukkaan). ootte niin söpö pari haha :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että olet saanut minusta tuollaisen kuvan tämän blogin perusteella ja muutenkin tykännyt blogistani ! Kiitos oikein paljon :) Ja tietenkin saa aina toivoa! Voimme hyvin tehdä joku päivä yhdessä videon (jos Jonathan siis vain suostuu :D), mutta olisi kiva, jos meillä olisi jokin aihe mistä voisimme vaikka höpötellä. Olisko sinulle mitään ehdotuksia :)? Kiitos hyvistä ideoista <3

      Poista
  36. Hei sun blogi on aivan ihana! :-) Tätä lukee mielellään ja on yks mun lemppari, vaikkakin löysin tän vasta joku aika sitten. Mulla on blogi ollut jonkun aikaa ja rakastan sitä, että saan kirjottaa sinne kaikesta mitä mieleen juolahtaa, kuvata ostoksia jne ihan perusjutskaa. Tuntuu niin ärsyttävältä saada anonyymeiltä kommentteja enkä mäkään oo julkassu niitä, koska tiiän kuinka anonyymit (tai yks anonyymi monella kommentillaan) haluu, että ne julkastaan ja kaikki näkee että kui moni musta aattelis pahasti.. en osaa selittää, mutta kuitenkin, ihan tahalleen jätän julkasematta koska rakentavaa palautetta ei oo yksikään. Mulla on blondit hiukset ja meikkaan miten haluan ja heti kun on vähän vahvemmat meikit niin tuli kommenttia "eiks vähempi meikki riitä" yms.. onneks täytyy vaan jättää ne huomioimatta koska blogi on jokasen omanlainen enkä vaan vieläkään tajua miks ihmiset lukee ja kommentoi blogeja joista ei tykkää? :D kateellisiahan ne on kun jaksaa roikkua ja tsekkailla postauksia! mut ihanaa kevättä sulle ja sait musta uuden lukijan, onneks löysin tän blogin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että olet tykännyt blogistani :)

      Tiedän niiiin hyvin mitä tarkoitat. Mielestäni on paljon parempi jättää tuollaiset julkaisematta ja jättää ne muutenkin omaan arvoonsa. Itselläni nuo kommentit ovat vähentyneet aika paljon, koska pidän todella tiukkaa linjaa siitä mitä julkaisen ja mitä en. Tietenkin, jos joku ihan omalla nimellään kirjoittaa niin silloin julkaisen aina - olipa kommentti millainen tahansa, koska hän on kuitenkin reippaasti tullut ihan itsenään kirjoittamaan ja myös osoittanut sen, että on valmis "seisomaan sanojensa takana". Juuri eilen joku lähetti kommentin, jossa kertoi että lopettaa blogini lukemisen, koska blogini on kuulemanna nykyään täyttä roskaa - poistin tietenkin kommentin ja seuraavaksi hän tuli valittamaan, että miksei hänen kommentiaan julkaistu ja haukkui minua valehteliaksi ja noloksi sen takia, että en julkaissut hänen "asialliasta palautettaan" - mikäköhän osa tuosta kommentista oli sitä asiallista palautetta :D Anonyymeillä on vain jokin kova tarve saada se kommentti tänne muiden esille ja luettavaksi. Ja itsekin saan välillä noita kommentteja lähinnä siitä, että muistutan tuksua tai jotain vastaavaa, koska olen blondi, minulla on pidennykset sekä käytän itseruskettavaa.. Hohhoijaa :D Ja mitä olen itsekin huomennut niin nuo jotka lähettelevät noita kommentteja ovat juuri niitä jotka saattavat roikkua blogissa monia tunteja päivässä...

      Tervetuloa lukemaan ja oikein mukavaa kevättä sinulle :)

      Poista