03 huhtikuuta 2013

outfit inspiration for summer

Ihanaa, kun kevät on vihdoin alkanut tehdä tuloaan, eikä ole enään jäljellä kuin kaksi kuukautta kesäkuuhun - voiton puolella siis ollaan! Minulle alkukesän kohokohtia on se, kun pääsee vetäisemään shortsit ensimmäistä kertaa jalkaan. Ajattelinkin tehdä muutamat kollaasit siitä millaista tyyliä ajattelin itse suosia ensi kesänä ja samalla vähän kertoa jutuista jotka ovat itselläni tällä hetkellä "must have" - listallani. Ensi kesäni tyylissä kulmakivenä toimivat ehdottomasti nuo valkoiset Converset

Kollaasit on luotu Polyvorella

1.  Todella yksinkertainen mustavalkoinen asu johon nuo mustat niittishortsit tuovat kivasti eloa. Tuohon vain mustalaukku ollalle, hiukset ponnarille ja aurinkolasit päähän! Itselläni tuollaiset mustat niittishortsit keikkuvat "must have" -listani kärjessä.


Shorsit Runwaydreamz, Paita H&M, Koru boohoo.com

2.  Tänään itseasiassa sain postissa ensimmäisen collegepaitani (siitä lisää myöhemmin) ja kovasti himoittelisi hankkia vielä tuon kuvan kaltainen harmaa paita tuon uuden mustan seuraksi. Mielestäni perus farkkushortsit yhdistettynä kevyeeseen collegepaitaan vähän viilempänä kesäpäivänä näyttää superkivalta! Kuvassa näkyvä Marc Jacobsin kellokin himottelisi kovasti.

Paita Mango, Shortsit etsy.com, Kello Marc Jacobs

3. Ajattelin tehdä muutaman kollaasin, jotka ovat varustettu pidemmillä housuilla siltä varalta, jos ensi kesästä tulee yhtä huono kuin viime kesästä. Yksinkertainen ja tyylikäs asu kevyellä neuleella ja nätillä rannekorulla. Voisin hyvin kuvitella laittavani tämän päälle esimerksiksi jonain viileänä ja sataisena päivänä. 

Neule H&M, Huivi H&M, Koru H&M

4. Tavalliset farkut yhdistettynä ihanaan valkoiseen toppiin ja statement koruun on mielestäni aina varma ja toimiva yhdistelmä. Tuohon vain hiukset auki lainelle ja aurinkolasit nenälle! Asuun voisi sopia hyvin myös nätit sandaalit. Converset tekevät kuitenkin mielestäni asusta arkisemman. 

Toppi Miu Miu, Koru 2bstores.com

Mikä asuista oli sinun suosikkisi? Entä millaisia juttuja te olette ajatelleet suosia ensi kesän pukeutumisessa?

xoxo, Natalia

53 kommenttia:

  1. Toi viiminen ja toinen asukokonaisuus oli ehottomasti mun suosikkeja! (: vaikka ihania asuja noi kaikki oli! Pakko pitää vaan peukkuja pystyssä että tulevasta kesästä tulis lämmin ja shortsikelejä olis enemmän. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Viime kesänä, kun ei hirveästi niitä lämpimiä päiviä ollut :/ Toivotaan, että tästä kesästä tulisi oikein super lämmin :)

      Poista
  2. Suosikki on ehdottomasti tuo ensimmäinen! Nuo niittishortsit ovat upeat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen nyt ihan hurahtanut niittishortseihin :)

      Poista
  3. ei ne conssit nyt niin ihmeelliset ole. turhan mainstream

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://static.fjcdn.com/pictures/Super+hipster+on+mainstream_71633c_3651864.jpg

      Poista
  4. moikka! ei liity mitenkään postaukseen, mutta missä oot käyny laittamassa hiukses, kun eikö sulla ookkin teipit? :) osaisitko yhtään sanoa missä päin pk-seudulla laitettais oma ostamia teippipidennyksiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi kaverini laittaa minulle aina teipit päätän. Hän tosin tällä hetkellä laittaa niitä vain omille lähimmille kavereille ajanpuutten takia :/ En siis valitettavasti tiedä!

      Poista
  5. Ensimmäinen ja viimeinen!! IHANIA!

    VastaaPoista
  6. mun kollaaasit näyttää aikalailla samalta ;) noi polyvoren kollaasit auttaa kyllä huonona päivänä jolloin ei tiedä että mitä pukis päälle! mulla on valmiina joku 20 kollaasia sellasista vaatteista mitä omistan ja sit vaan valkkaan sieltä mieleisen ja laitan vaatteet päälle :D helpompaa kuin vaatteiden sovittelu ja repiminen kaapista kun tuntuu ettei mikään sovi yhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos hyvästä ideasta :D Voisin kokeillakin tuollaista itsekin !

      Poista
  7. Ihania! Tykkään eniten 2 ja 3 vaihtoehdoista. Toivottavasti ei tarvisi kesällä paljon pitkiä housuja pitää..... -Santtu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Toivottavasti tulisi kunnon lämmin kesä :)

      Poista
  8. toka ja kolmas oli parhaat :) mut jokaises oli samat kengät näköjää xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se oli vähän niinkuin pointti näissä, että kaikissa on nuo valkoiset Converset :)

      Poista
  9. Mä ostin eilen mustat niittishortsit H&M'stä ja oon nyt superrakastunut niihin!<3 Ne makso vaan 25e. Oon ollu ne päällä koko päivän kotona.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana :D Pitääkin siis käydä kurkkaamassa H&M:ssä noita shortseja! Kiitos vinkistä :)

      Poista
    2. hm.com/fi/product/09958

      Tossa vielä linkki niihin. Jos tykkäät noista niin kannataa todellankin käydä tsekkaamassa!:)

      Poista
    3. Voi miten kiltti olit, kun vielä vaivauduit linkittämään nuo :) Kiitos! Ainakin noin kuvissa näyttävät todella kivoilta =)

      Poista
    4. Oleppa hyvä.=)

      Poista
  10. Kaikki oli ihania:).Sä oot tosi kaunis ja mä katon aina sun video postauksia.Minkä toi värin nimi on mikä sulla on kun oon aina halunnu tollasen väriset hiukset vaikka oon vasta 12v?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Ihana kuulla! Mitään hiusvärejä ei suositella käytettäväksi alle 16-vuotiaana varsinkaan kotona, koska päänahkasi on vielä sen verran herkkä, että niistä saattaa tulla pahakin reaktio. Tuo suositus on tullut ihan EU:lta :) Ehdi kyllä värjäilemään hiuksiasi sitten vanhempana =)

      Poista
  11. Minun päivän asuni on juuri samanlainen kun tuo 3!!! Mikä sattuma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva sattuma :D Ihana asut sinulla ollut siis tänään ;)

      Poista
  12. Toi 3. Oli mun suosikki!!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin se on aivan ihana :) Tuollaisen neuleen haluaisin kovasti itselleni!

      Poista
  13. ootko tietoinen siitä, ettei sun blogi oo päivittynyt bloggeriin muutamaan viikkoon? ainakaan mulla eikä mun kaverilla oo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :o Valitettavasti en tiedä mistä tuo vika johtuu :/ Enkä oikeastaan tiedä mitä asialle voisin tehdä :( Kannattaa siirtyä seuraamaan vaikka Bloglovin kautta, jos ei ala toimimaan :)

      Poista
    2. Juu teen niin! Kiitos vastauksesta, kivaa kevättä sulle! :)

      Poista
  14. Mielestäni sulla on tosi kiva blogi ja kivat postaukset ja oot myös hurjan nätti! Mutta kommentteja lukiessa kyllä susta saa melko tylyn kuvan ja vastaat usein ihan normaaleihin kysymyksiinkin tosi "nenäkkäästi" vaikket kuitenkaan muuten yhtään sellaiselta vaikuta:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein kiva kuulla, että olet tykännyt ja kiitos paljon :) Olisi kiva kuulla, että mihin olen mielestäsi vastannut tylysti tai nenäkkäästi :O?

      Poista
  15. Kiitos Natalia tästä postauksesta, tän tyylistä mä pyytelinkin sulta muutama päivä sitten. Oli tosi kiva ja arvaa vaan tuliko vaan kovempi ikävä kesää näistä asuista..tulis jo lämmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään :) Kiva, jos pidit! Sama täällä. Kumpa saisi vetäistä jo shortsit jalkaan =)

      Poista
  16. tiedätkö yhtää että mistähän nettikaupasta vois löytyy farkkutakki nahkahihoilla? oon koittanu ettiä vaikka mistä mutta ei oo osunu kohalle:/

    VastaaPoista
  17. Apua! Siis 2 kk enää :D en oo ees ajatellu :D ihanat noi niittishortsit :) hei "voiko" valkoisia pitempivartisia converseja käyttää kesälläkin :D vai onko ne liian tuhdin näköiset? Ku ärsyttää jos sukat näkyy jos on liian lyhyet varret. Tarkoitan siis, että käytätkö sä? :) tietty korkkarit, baltsut saa enempi käyttöaikaa, ainakun mahdollista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 2 kk ei kuulosta edes pitkältä ajalta :)! Kyllä se kesä sieltä vielä tulee.. Itse en jotenkin osaa käyttää pitkävartisia Converseja shortsien kanssa, vaikka näkeehän niitä monilla jalassa :) Pitkien housujen kanssa tottakai! Käytän yleensä kesäisin kengissä aina "ballerinasukkia" niin sukat eivät näy kengistä :)

      Poista
  18. Ihan mahtavia kollaaseja, itse diggailen ihan saman tyylisistä jutuista. :)

    VastaaPoista
  19. Ensimmäisen ja viimeisen kollaasin asukokonaisuudet on ehdottomasti munkin mieleen! :-) Pastellivärit, valkonen ja kaikenlaiset niittihommat on mun suosiossa keväällä. Yksinkertasia mutta kuitenkin niissä on sitä jotain.. Ja converset tulee mullakin olemaan kyllä aika ahkerassa käytössä kesän ajan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta :) Converset on kyllä ihan super ihanat kengät !

      Poista
  20. Nuo kaikki kollaasit on tosi kivoja ja semmosia joita itsekin voisin kesällä käyttää! :)

    VastaaPoista
  21. Sinää oot kaunis:)

    VastaaPoista
  22. Sulla on niin ihana tyyli! :) Mut ajattelitko kulkea koko kesän samoissa Consseissa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maalaisjärkeä saa käyttää.. :D

      Poista
    2. Noh, pisti vaan silmään kun joka kollaasissa samat.. :D

      Poista
  23. aivan ihania vaatteita! :-)
    -Henna

    VastaaPoista
  24. Toi sivu on ihan super!! Täältä löysin ja oon nyt ihan hurahtanu tohon... Varsinki ku siin pystyy tekee myös sisustukseen liittyviä kollaaseja :)

    VastaaPoista