16 huhtikuuta 2013

monday & new top!

Nyt on sitten tästäkin maanantaista selvitty. Heräsin aamulla ennen viittä ja olinkin jo vähän ennen kuutta lentokentällä reippaana valmiina töihin muutaman tunnin yöunilla. Ensimmäinen työpäiväni sujui kuitenkin paremmin kuin hyvin ja kerron varmasti tuosta uudesta työstäni teille lisää vähän myöhemmin. Töiden jälkeen kiiruhdin kotiin vaihtamaan vaatteeni ja siitä sitten iltapäiväksi vielä koululle opiskelemaan. Oli kyllä raskas päivä, mutta onneksi huomenna minulla on vain koulua ja vieläpä todella lyhyt päivä. Jess! 

Testailin nyt illalla uutta toppiani, jonka sain yhteistyökumppaniltani SheInsidelta enkä millään malttaisi odottaa, että pääsen ulkoiluttamaan sitä. Ehkäpä laitan tämän vappuna päälle, saa nähdä! Todella hassua ajatella, että vappuun on oikeasti enää muutama viikko ja ulkona on vielä kasoittan lunta eikä lämpömittarikaan ole vielä kovin korkealle kivunnut. Onko teillä jo vappusuunnitelmat selvillä? Me olemme ajatelleet suunnata kaapelitehtalle LIV-festivaaleille (tapahtuman löydät facebookista tästä). En millään malttaisi odottaa! 



Toppi täältä, Koru Guess

Mitä te pidätte tuosta topista? Entä miten teidän viikkonne on lähtenyt käyntiin?

Sunlounger & Rockin J - Finca (Pedro Del Mar & DoubleV Remix)


Hyvää yötä! 

74 kommenttia:

  1. oi oi missä oot töissä siellä lentokentällä? oon lähdössä tällä viikolla ulkomaille ja musta olis mahtavaa käväistä moikkaamassa lempparibloggaajaa jos satut olemaan sillon duunissa :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En halua vielä täällä blogin puolella paljastaa, sillä kerron enemmän työstä sitten myöhemmin :) Voit laittaa minulle vaikka Natalia Oonan fb-sivulle inbox viestin niin voin siellä sinulle erikseen kertoa, jos haluat tietää =)

      Poista
  2. Mäkin olen luultavasti tulossa Kaapelitehtaalle viettämään vappua! :)
    Ihana tuo toppi! Todella kaunis tuo viimeinen kuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau super hieno paita!!:)

      Poista
    2. Okejj, no ehkä törmätään sitten siellä :) Ja kiitos kiitos!

      Poista
  3. ompas ihana toppi! katoin tuolta nettisivuilta että se on one size. Oon suunnilleen samaa kokoa kuin sinä, oliko toi toppi sopiva ihan kaikkialta vai onko jostain kohtaa löysä/liian kireä tms? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselleni tuo oli juuri sopiva :) Ei jäänyt mistään löysäksi tai mitään!

      Poista
  4. Makee toppi! Tuntuu että kaikki vaatteet ja kengät näyttävät hyvältä jos ne on koristeltu niiteillä ;D Btw on hyvä että kaikki vaatteet sopii sulle niin voi itse hakea pukeutumisvinkkejä täältä ! :) Kiitos siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha itselläni taitaa olla myös vähän samanlainen nittikuume päällä :D Ihana kuulla, kiitos =)

      Poista
  5. oijoijoi ihanan näkönen toppi!

    VastaaPoista
  6. Ootko ottanut ripsenpidennykset kokonaan pois? :o mut oot niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen :) Kyllästyin siihen, että näytin aina ihan samalta :D Kiitos paljon !

      Poista
  7. Aivan ihana toppi <3!! Itse vietän vappuni yövuorossa :(.

    VastaaPoista
  8. Ääää ihan superkivan näkönen!! :)

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana toi toppi! Oot jälleen kerran niin kauniina :)

    VastaaPoista
  10. Ooiii miten ihana toppi!! <3 ja onnea uuden työpaikan johdosta!! Pisteet siitä, että jaksat lukion ohella tehdä töitä, edes viikonloppuisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos :) Teen kyllä töitä ihan myös arkisinkin.. :)

      Poista
    2. Ai teet, no siitä vielä suuremmat pisteet!! En olisi ite mitenkään jaksanut! Mulla lukio vei ihan kaikki mehut musta, että koulun jälkeen ei olisi mitenkään voinut kuvitellakkaan työn tekoa! Läksyt vaan nopeesti ja sit rentoutumaan :D

      Poista
  11. Aivan ihana toppi! :) Sopii tosi hyvin =)

    VastaaPoista
  12. oi ompa ihana toppi! ite oon kans tulos LIV-festivalille :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toppi kiittää :) Aijaa, nähdään siis siellä =)!

      Poista
  13. Ihana toppi!:)Sopii sulle niin hyvin!:)

    VastaaPoista
  14. en tykkää yhtään, en tajua miten tuo voi olla sulle reivitoppi ;D

    VastaaPoista
  15. Toivottavasti et ole tax-free myyjä. Meinaan tein sitä duunii vielä tossa viime vuoden puolella, mutta työnantaja rupes kusettaan ja siitä eteenpäin koko homma oli ihan päin helvettiä. Ettivät vaan porsaanreikiä sopparista. Myymäläpääliköllä ei ollut mitään munaa puolustaa meitä työntekiköitä. Mä toivon niin sikana, että et työskentele tälle lafkalle. Oisit edes Stockalla duunissa, ne on tosi ihanii työntekijöitään kohtaan (ainaki kaupungilla, lentokentästä ei ole kokemusta)

    Joka tapauksessa, jos työstä tykkäät ja kaikki tessin mukaiset asiat on kunnossa, niin toivotan sulle paljon onnea!

    -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tax-free myyjä tai edes missään tax-free:ssä töissä :)

      Poista
  16. Vau, ihana paita ja sopii sulle tosi hyvin! :-) Ootan innolla että kerrot enemmän työstäsi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)) Hihii, odotan vain, että työt lähtevät ensin kunnolla käyntiin ennenkuin kerron lisää =)

      Poista
  17. oi miten ihana toppi, sopii sulle tosi hyvin!!! :)

    VastaaPoista
  18. Oiii vitsit toi toppi on ihana!!! Ihan täydellinen<3

    VastaaPoista
  19. Moikka! Pakko tulla sanoo et löysin sun blogin ehkä viikko sitten, ja tässä viikon aikana luin sen kokonaan läpi uusimmasta vanhimpaan postaukseen.
    Oot hurjan kaunis ja tosi mukavan sekä järkevän oloinen tyyppi, sekä sun postaukset on kivoja ja monipuolisia, jään ehdottomasti seuraamaan :)
    Mukavaa kevättä sulle!

    Ps. Sitä vielä piti kysyy et sanooks ihmiset Jonathanin nimen koskaan väärin? Mulla on myös suomenruotsalainen poikaystävä nimeltään Jonas, ja se on ärsyttävää kun jotkut mun kaverit esim. kutsuu häntä toistamiseen Joonakseksi... Hassu kysymys mut tuli vaa mielee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäsit :) Ja kiitos oikein paljon. Mukava, että sait minusta tuollaisen kuvan tämän blogin kautta ! Ihana kysymys :D Yleensä kyllä kaikki sanovat Jonathanin nimen ihan oikein - paitsi täällä blogissa.. Useimmitin ihmiset kirjoittavat täällä blogissa Jonathanin Joonatanina :D Ja kyllähän se nyt on vähän ärsyttävää, kyseessä ei kuitenkaan ole mitään super vaikea nimi jonka kirjoittaminen olisi erityisen hankalaa xD

      Poista
  20. Miksi osa sun videoista on laitettu yksityisiksi, esim. meikkipostaus ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni videot eivät olleet kovin hyviä ja todella huonolaatuisia. Uusi on kyllä tulossa vanhojen tilalle :)

      Poista
  21. oiii super ihana toppi ja sinä ♥♥ Ja oot ihan hullun kaunis, ja jotenkin "raikkaamman" näköinen ilman niitä ripsienpidennyksiä! Itsekin olen vasta ottanut pois ja voin sanoa, että se on niiiin ihanaa laittaa kunnon silmämeikit vaikka baariin ja sitten meikata kevyemmin arkena :) Se on totta, että siihen kyllästyy, kun näyttää aina vain samalta - jopa herätessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Olen ihan samaa mieltä. Ihana saada vähän vaihtelua :D

      Poista
  22. hi im Jonathan from spotify. xdd ei mulla muuta..... ei vaan hieno blogi ja upee likka, lukijaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukemaan :) Kiitos ja kiva kuulla, että pidit!

      Poista
  23. Asia ei nyt liity tähän postaukseen, mutta mun mielestä on melko hienoa ja hauskaa miten esim. sinä ja silja suhtauduitte tähän "juorublogiin". Ainakin sain käsityksen muutamista päivityksistä/kommenteista että huumorilla vaan eteenpäin ettekä liiemmin kolhineet itsetuntoanne :D sitten kun on näitä jotka ovat jokaisesta huhusta vetämässä kunnianloukkaussyytteitä ja uhkaamassa lukijoita poliiseilla xD jos joku haluaa kaivaa tietoon toisen asuinpaikan yms, niin en usko että tarvitsee montaa tuntia netistä etsiä :D Propsit teille kun osaatte suhtautua asiaan ulkopuolisen silmissä hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omasta mielestäni tuo juttu on mennyt vähän liioitteluksi - noita ihan samoja asioitahan on jo aikaisemmin puitu esim. demi.fi:ssä, vauva.fi:ssä, suomi24 ja sun muilla sivustoilla mitä nyt noita onkaan :D Mielestäni Janna kirjoitti Siljan (LifeOfSiljan) fb-statukseen aivan älyttömän hyvän kommentin. Kopion Jannan kommentin tähän, koska mielestäni Janna on kirjoittanut asian todella hyvin ja olen aivan samaa mieltä hänen kanssaan.

      "noit asioit puidaa miljoonas muuski mestas eikä vaa tos blogissa. ja sikshän tosta nokkiin otettiin kun asiat lähellä totuutta, täysin hatusta revityistä jutuista ei jaksais korvaansa lotkauttaa. kunhan tietää ite miten asiat on. jos kirjotta julkista blogia ja muutenki asioitaan netissä jakaa ni niistä myös keskustellaan, ja ton blogin poistaminen ei sitä tosiasiaa kuitenkaan poista siinä samalla. ja en ymmärrä mistä se kunnianloukkaussyyte, koska kaikki jututhan oli blogeista kopioituja ja niiden pohjalta kirjotettuja, mitä bloggaajat ite sinne on antanu itestään kaikkien nähtäväksi. ei ton ilmiantaminen poista sitä ettei natalien työpaikkaa enää leviteltäisi, yhtä hyvin sitä on siellä demissä voitu levitellä. ton kirjottajan löytyminen tai blogin ilmiantaminen yms. ei poista tota ongelmaa, ainoo mitä sille asialle voidaan tehä, on bloggareiden käsissä. kuitenkaan minkään muun kun teidän kertoman ja julkaseman perusteella ei tonne oltu kirjoteltu. olisitte miettiny ennenkun pistätte blogiin kuvia jossa silmät lautasen kokosina tai facebookkiin työpaikkaanne, jos se on niin salainen."

      Poista
    2. Olen samaa mieltä juuri tämän kanssa! (kirjoitin siis tuon aiemman kommentin). Ei bloggaaja voi olettaa että jokaista asiaa jota hän ei suoranaisesti blogissaan jaa, niin varjellaan kun pyhää salaisuutta.. Ja itsekkin aiemmin totesit että sinunkin nimen ym on helppo bongata facebookista vaikka et täällä sitä haluaisi kertoa. Ja huom totesit vain että asia on näin sille ei mitään voi :D ehkäpä niiden poliisienkin vain kannattaisi antaa hoitaa oikeat vakavat rikokset :)

      Poista
  24. ihana toppi!!! täytynee tilata ehkä itsekkin.. ps. tuli näin mieleen vain että kun tuola lukee että tuo on: ''White Sleeveless Rivet High Low Dress'' niin eikö tuo kumminkin ole enemmän toppi kuin mekko (dress) ? ainakin sellainen kuva käsittyy kuvista:) pps. onko tuon materiaali venyvää?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://tinypic.com/view.php?pic=21al0qv&s=6
      Tuossa näkyy tuon helman pituus eli kyllä mielestäni on ihan toppi eikä mekko :D Ja kyllä tuo kangas on joustavaa :)

      Poista
  25. aivan ihana toppi!! se istuu sulle tosi hyvin ja näyttää todella upeelta !:) tänään oli uusinta koe, ja toivottavasti nyt pääsen läpi :D hyvää viikkoo sulle :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Ihanaa ja toivottavasti myös aurinkoista viikkoa myös sinulle <3

      Poista
  26. Vautsi ihana toppi! :) Näyttää hyvältä sulla. Onko sulta muuten blondatessa katkennut hiuksia tosta etuhiusten vierestä? :( Näyttää tosi lyhyiltä siinä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kasvatan sivuotsistani pois ja blondatessa osa noista etuhiuksista oli mennyt huonoon kuntoon niin kampaajani joutui leikkaamaan niitä :(

      Poista
  27. Nätti toppi kaunokainen :) Hei olikos se tuolta SheInsideltä kun tilasi niin saattaa jäädä tulliin? Kun itse haluaisin tilata tuolta, mutta asun Nokialla eikä täällä taida mitään tulleja olla, ainakaan kovin lähellä(?). Niin osaisitko sanoa että jääkö ne aina Helsinkiin (jos jää) vai mitenköhän se menee? :D Sori tuli kauheen pitkästi kysyttyä yksinkertanen asia :D Yritin netistä etsiä mutta en löytänyt, blondi kun oon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toppi kiittää :D Kyllä saattaa jäädä tulliin, koska vaatteet ja paketit tulevat Kiinasta. Jos pakettisi jää tulliin niin saat siitä kotiin kirjeen ja voit tehdä tulliselvityksen netissä, jonka jälkeen paketti jatkaa matkaansa tullista sinulle :) Paikan päälle ei siis tarvitse mennä!

      Poista
  28. On kyllä makee paita! :) Noi niitit tuo kivan lisän muuten yksinkertaiseen peplum-toppiin :)

    VastaaPoista
  29. Aivan ihana tuo toppi :) sopii sulle todella hyvin!

    VastaaPoista
  30. katoin, et miten näytät jotenki erilaiselle, mut sulla ei oo enää ripsipidennyksiä :)? ps. ihana toppi!

    VastaaPoista
  31. Ai vitsit, itsekin olen kentällä töissä! Täytyy pongatakin sua sieltä joku päivä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaaa :) Tule ihmeessä moikkaamaan, jos satut näkemään minut siellä!

      Poista
  32. Oot tosi kaunis ilman noita ripsenpidennyksiä, jotenkin paljon freesimpi :). Vaikka kaunis tietty niilläkin, mutta ne sai mielestäni aikaan hieman sellaiset "roikkuvan" tai laiskan näköiset silmät, tai siis raskaan näköiset, sitä sanaa taisin hakea :D. Ja silmäsi näyttävät näin suuremmiltakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Onhan se mukava kuulla, että näytän kivemmalta "luonnollisempana" =)

      Poista
  33. Moi! :) Osaisitko sanoa onko tuo toppi liian iso xs koolle? Tuo olisi nimittäin ihana ja tekisi mieli tilata, mutta mietityttää onko se minulle liian iso.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itse käytän yleensä xs-s kokoisia vaatteita ja minulle tuo ainakin oli sopiva :) Vähän hankala sanoa, kun en yhtään tiedä minkä pituinen olet yms :/

      Poista