25 huhtikuuta 2013

new jewelry

Olenkin jo pidemmän aikaa kaipaillut itselleni jotain isoa ja näyttävää korua kaulaan piristämään yksinkertaisia asuja. Ja nyt viimeistään oli sellainen aika hankkia, sillä olen vähän suunnitellut mahdollista asuani vapuksi ja tuo asu vaatii ehdottomasti kaulaan jonkin näyttävän korun. Hetken etsintöjen jälkeen löysin H&M:stä aivan ihanan korun joka oli juuri sellainen millaista olinkin etsiskellyt. Hintaakaan tällä korulla ei ollut kuin 14,95€! 


Koru on siis väriltään tuollainen korallin pinkki. Ihanan kesäinen ja mielestäni tuo väri näyttää todella kivalta varsinkin ruskettunutta ihoa vasten! 

idkuva

Mielestäni tuo koru on todella kaunis ja tyttömäinen sekä sopii minun tyyliinii paremmin kuin hyvin. Olen suunnitellut vapuksi mustavalkoista asua tuon korun ympärille niin, että tuo koru toimisi asun väripilkkuna. Miltä kuulostaa? Ainoa kysymys oikeastaan onkin se, että laittaakko päälle pitkät housut vai shortsit? 


Mitä te piditte tuosta korusta? 

xoxo, Natalia

75 kommenttia:

  1. Oi miten hyvännäkönen ja ihanan värinen :)

    VastaaPoista
  2. Itseä ei oikein iske, mutta sopii sulle tosi hyvin!:)

    VastaaPoista
  3. kaunis oot! <3 millaisia vaatteita / kenkiä pidät tällä hetkellä eniten? :) kiitos jos vastaat! Postaus susta ja jonathanista olis tosi kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :-) Ihan tavallisia vaatteita. Sellaisia mitä nyt noissa päivän asu-postauksissakin on näkynyt. Mustia farkkuja, tennareita, nahkatakkia, neuleita.. =) Millaisen postauksen toivoisit, että tekisimme?

      Poista
  4. Ainakin kovasti Vapuksi lupailtiin +20 astetta, tai jopa enemmän ... Mut jääpä nähtäväks että millanen ilma oikeesti on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. +20 tai enemmän :O? En ole kyllä mistään lukenut, että ainakaan Helsinkiin olisi tuollaisia "helteitä" tulossa ! Mitä viimeeksi tarkistin niin vapuksi oli luvattu jotain +12-13 astetta.. :) Tosin en sitten tiedä mitä muualle Suomeen on lupailtu.

      Poista
    2. Mäkin kyllä luin että +20 tai enemmän ! :)

      Poista
    3. Jossain uutisessa tosiaan oli että just etelä suomeen vois tulla yli +20 mutta se oli tosiaan vain epävarma ennuste :)

      Poista
    4. Aijaa, enpä ollut tuollaisesta kuullutkaan :D No, toivotaan parasta =)!!!

      Poista
  5. ihana koru! :) Sopii hyvin ruskettunutta ihoa vasten

    VastaaPoista
  6. Ihanan pirteän värinen!! :) ne lupaili +13 astetta vapuksi niin ehkä pärjäisit shortseilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mietinkin, että shortseilla voisi pärjätä - ainakin päivällä ja baarissa! :) Ja olisi ihana pitkästä aikaa laittaa shortsit vaihteeksi jalkaan.. Yöllä sitten ei kuitenkaan ole ihan niin lämmin :D Hmm..

      Poista
    2. Joo ei oo pitään aikaa pystyny pitää :D ja mietin samaa - yöllä ei mikään paras valintajos joutuu hetken aikaa olla ulkona vaikka taksijonossa :P mut eihän siihen kuole.. voi vaan olla hiton kylmä :)

      Poista
  7. Mitää shortseilla jo ulos?! Eikai sielä niin lämmin vielä ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vappuna baariin shortseilla - eihän siinä ole mitään ihmeellistä :D Ihmisillä on ollut esim. Tivolissa läpi talven shortseja jalassa..

      Poista
  8. Tosi hieno! Näyttää varmasti mahtavalle mustavalkoisen asun kanssa =) Ja joku hopeakin sopisi sekaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koru kiittää :) Totta, hopea voisi sopia sekaan oikein hyvin! Kiitos ideasta :)

      Poista
  9. Tyylikäs koru ja sopii just ruskettuneelle iholle tosi hyvin :-) Musta toi sopis sekä shortsien että pitkien housujenki kanssa! Mäkin luin että jonnekkin Etelä-Suomen alueelle ois luvattu vapuksi n. +20 astetta, kumpa se tuliskin toteutumaan!!! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aijaa :O No hyvä vaan, että on luvattu lämmintä :D Itseltäni on tuollainen ennuste mennyt ihan ohi!

      Poista
  10. Minusta aivan järkyttävä tuo koru :\

    VastaaPoista
  11. tulee mieleen kala tosta korusta, tai noi näyttää iha suomuilta :-D mutta söpö c:

    VastaaPoista
  12. http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/58581-vappusaa-20-degc-tai-yli-mahdollinen-etela-suomessa

    tuosta mä ainakin luin tosta ennusteesta mistä monet sanoi noissa ylemmissä kommenteissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Ojala korostaa, että ennuste on vielä todella epävarma. " :P Olen todella skeptinen tuon +20 asteen suhteen :D

      Poista
  13. Tää on mun mielestä niin huvittavaa :D kun me suomalaiset laitetaan jo shortsiy jalkaan heti ko lämpömittari näyttää yli +10!! Ei siinä mitään, laitan ne myös itsekkin! Kun taas viime syyslomalla olin italiassa ja siellä sattu olee +26 helteet ja italialaiset menee kaupungilla toppatakki ja kaulaliina kaulassa!! :D vähä eri kulttuurit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiin :D En kyllä vielä ulos missään nimessä laittaisi shortseja, mutta baariin voisin jo ihan hyvin laittaa! Niinkuin kirjoitin tuossa aikaisemmin niin ihmisillähän on ympäri vuoden shortsit jalassa baarissa :)

      Poista
    2. Iiihana koru vois käyä itekki hakee tollasen=)
      Tosta shortsi jutusta - todellakin tyypeillä näkee talvella baareissa shortseja, joten miksei nyt jo melkein kesällä vois käyttää? Sama juttu mekoissa...

      Poista
  14. Musta toi on ihan älyttömän ruma :d mielipiteensä kaikilla

    VastaaPoista
  15. ihan sika kiva toi koru! :) näyttää tosi hyvälle ruskeeta ihoo vasten!!

    VastaaPoista
  16. Koru on kiva, mua vaan ärsyttää toi sun kirjotustyyli.. Kirjakieli... Kun et oikeesti puhu niin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. natalia yrittää selvästi vetää jotai roolii :D ''kiltti ja sivistynyt''

      Poista
    2. Tuntuisi hölmöltä kirjoittaa blogia tyyylillä "Siis joo olin tänää moikkaa mun frendii stadis ja sit tulin vaa dösäl kotii" ... Itse tykkään lukea blogeja, jotka on kirjoitettu kirjakielellä niin siksi tahdon myös kirjoittaa omaa blogiani kirjakielellä. Paljon selkeämpää :) Jos kirjoitustyylini ärsyttää niin miksi sitten luet blogiani :D?

      Poista
  17. Hieno toi koru ihanan värinen=)

    VastaaPoista
  18. Housut jalkaan! Ei siellä niiin kuuma ole vielä, tai voihan sitä aina laittaa laukkuun shortsit mukaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en nyt välttämättä ottaisi baariin laukkuun shortseja mukaan ja alkaisi niitä siellä vaihtamaan :D Onhan ihmisillä shortsit jalassa tai hame päällä baarissa läpi talven.. Ei siinä mitään ihmeellistä ole :)

      Poista
  19. ihanan värinen tuo koru! :)
    Oon jo pitkään sun blogia seuraillut ja kommentoinut mutta en oo koskaa tajunnu et jos sua sattumoisin kiinnostaisi niin käy toki lukasemassa mun ja kaverini blogia http://thedreamweareliving.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  20. mistä oot ostanu tuon jewelry puulaatikon ? paljon maksoi ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ostanut tuon ainakin kolme vuotta sitten niin en nyt tarkkaan muista.. Olisko ollut tyyliin Kodin Ykkösestä :)

      Poista
  21. iso ja näyttävä koru, mut kivan värinen :)

    VastaaPoista
  22. Hitto kun en pääse lukemaan tota summer heat warm up bileistä kun en oo facebookissa :( saako lippuja ostettua jostain etukäteen? :)

    sori että vaivaan sua mutta kun säkin olet sinne menossa niin varmaan tiedät :) ps. vilauta sun vappu-asua meille vähän etukäteen sitten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakaan en löytänyt tuolta tapahatuman fb-sivuilta mistään kohtaa jossa olisi lukenut, että lippuja saisi ostettua etukäteen :/ En siis usko, että saa! Ovella maksetaan sisään 6€ + narikka :) Ja kyllä laitan kuvia etukäteen, jos nyt vain saan päätettyä, että mitä oikein laitan ! Haha :D

      Poista
  23. aivan ihana koru!! :)

    VastaaPoista
  24. Kaunis koru :) Sitäkin enemmän ihastuin tuohon sun korurasiaan, samantyylisen metsästys on ollut käynnissä koko alkuvuoden mutta sitä täydellistä ei ole osunut kohdalle! Haluaisinkin vähän udella että mistähän olet omasi mahtanut löytää? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ostanut tuon omani kauan aikaa sitten.. Ainakin kolme vuotta sitten :D Ja taisi olla Kodin Ykkönen josta tuon ostin :) Toivottavasti löydät itsellesi kivan korurasian jostain !

      Poista
  25. täydellinen koru! :) oon etsiskelly jotain ton tyyppistä jo jonku aikaa :)
    ei liity tähän postaukseen mut taisit käydä forumin fazer cafessa jäälatella viimeviikolla? :D olit ihan tajuttoman kaunis sillee livenä! :)
    t. fazerin työntekijä + sun lukija alusta asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koru kiittää :) Ja joo kyllä kävin! Voi kiitos oikein paljon <3 :)

      Poista
  26. Heii bongasin sut ihan sattumalta työskentelemässä lentokentällä! :) Arvelinkin että teet jotain sellaista duunia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaaa :)) Olisit ihmeessä tullut vaikka moikkaamaan!

      Poista
  27. Olis ihanaa jos tekisit enemmän ruokaresepti postauksia:) mitä muuten sun lemmikille kuuluu?
    Oot upea!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän tehdä niitä aina, kun siihen on mahdollisuus! On vaan vähän hankalaa keksiä, jotain hyviä reseptejä mitä voisin tänne jakaa - sellaisia, jotka eivät ole aivan "perusruokia" :) Ja Bublelle kuuluu oikein hyvää! Kiitos kysymästä :) Voi kiitos <3

      Poista
    2. mut ois kans kiva jos normin asupostauksen loppuu laittaisit vaikka päivän ruoista kuvia tms niiku instagramiin päivitellään niitä :D

      Poista
  28. Apua, en tiedä lähettikö tää mun kommentin äsken kun ei tullu mitään ilmoitusta, pahoittelen jos tulee uudelleen :( mutta siis ois ihanaa jos tekisit enemmän ruokaresepti postauksia:) mitä sun lemmikille kuuluu? Oot upea<3

    VastaaPoista
  29. olis kiva jos tekisit postauksia silleen että vähän yhdistelisit juttuja :) esim. vaatejutut vois olla enemmän yhdessä, olisi ehkä selkeämpää lukea yksi iso postaus kuin 3 pientä joissa esitellään yksi asu/päivän asu samana päivänä! Tämä on vain ehdotus :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksesta, mutta itse pidän enemmän tällaisesta postailu-tyylistä :)

      Poista
  30. Aivan ihana toi koru,pidän♥

    VastaaPoista