06 huhtikuuta 2013

lazy friday evening ♪

Hei kaikki! Toivottavasti teidän viikonloppunne on lähtenyt hyvin käyntiin. Niinkuin eilen kerroin niin minulla oli tänään aivan super pitkä päivä töitä ja jouduin heräämään aamulla ennen kello viittä. En tietenkään saanut unta, koska paniikissa laskeskelin vain tunteja ja minuutteja siihen, että kohta jouduin herämään ja stressaannuin vain koko ajan siitä enemmän, että nyt pitäisi jo nukkua.. Käykö teille koskaan samalla tavalla? Yöuneni jäivät siis aivan olemattomiksi ja kun vihdoin illalla raahauduin kotiin niin painuin suoraan kuumaan suihkuun ja päikkäreille. Muuten olen nauttinut rauhallisesta koti-illasta löhöillen sängyllä, telkkaria katsellen sekä tietenkin herkutellen. Aivan ihana viettää raskaan päivän jälkeen ilta tekemättä yhtään mitään. 

Moni on tuon track of the day -idean jälkeen kysellyt muiden lempibiisieni sekä soittolistojeni perään niin ajattelin nyt näin viikonlopun kunniaksi laittaa teille tähän muutaman suosikkibiisini. ♪ ♥. 


Dns Project vs. W&W feat. Ana Criado - Another Three o'clock (Digital Constructive Mashup)

Fisherman & Hawkins - Apache (Orginal Mix)

Hardwell feat. Ambra Shepherd - Apollo (Dash Berlin 4AM mix)

Super8 & Tab feat. Anton Sonin - Black Is The New Yellow

Ja tällaisissa tunnelmissa iltamme on siis sujunut. 


Paita SheInside (tästä)


Hyvää yötä, Natalia! 

49 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia, oot nätti :)

    minttusblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Mulla on käyny monesti noi:). Mulla on huomenna Voimistelu kisat niin mullakin voi jäähä unet pieniks :) Tsemppii töihin ja sun vaatteet on tosi hienoja ja oot tosi kaunis:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja oikein paljon tsemppiä sinulle kisoihin :)

      Poista
    2. Kiitos Natalia:))

      Poista
  3. Mulle käy aina tollein kun on jotain uutta ja jännittävää tapahtumassa, johon pitää herätä aikasin. Esim. viimiseen yo-kokeeseen nukuin pari tuntia koska jännitti niin paljon osaanko yhtään mitään ja oli paineita. Ihanaa väsyneenä tehdä yo-koetta... Maailman ärsyttävin asia mitä tiedän!!!!! Raivostun ja turhaudun jos en saa unta eikä siinä mielentilassa nyt ainakaan saa nukuttua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli aivana sama tilanne myös ylppäreissä.. Todella ärsyttävää :D Alkaa juuri turhauttamaan ja silloin ei ainakaan uni tule!

      Poista
  4. mulla käy noin iha hiton usein varsinkin viikonlopun tai pidemmän loman jälkeen kun täytyis taas olla maanantaina heräämässä 4:45....:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 4.45 hui miten aikaisin :D !! Itse tuon kerran siihen pystyin, mutta en tiedä pystyisinkö jatkuvasti noin aikaisin heräämään.. Kai sitä kuitenkin tottuisi siihenkin :)

      Poista
    2. eikä totu!!!! :D tai ainakaan mä en vielä yli puolen vuoden jälkeen ole... huomenna taas edessä.. EI ! :D

      Poista
    3. Voi ei :D Tsemppiä sinulle heräämiseen!

      Poista
  5. Toi paita on sika ihana! Oon ihaillu tota weheartit.ssa! Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itsekin olen aikaisemmin juuri weheartit.ssa tuota ihaillut :D Nyt vihdoin myös itselläni on sellainen <3 Eikä tuolla ole hintaakaan kuin 21€ ;)

      Poista
  6. ihana postaus <3 ni rento!! ja toi fuck paita on niiiiin siisti, asenne mimmi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit :) Haha minusta tuo paita on aivan ihana <3

      Poista
  7. ää mulle käy kans aina noin ku on aikanen herätys ja pitäs aamulla olla jossain!! stressaannun siitä ku aattelen et ei hitto kello on jo noin paljon ja mulla on enää nii nii vähän aikaa nukkua ja sit vaa pyörin ja hyörin sängyssä vaikka kuinka kauan ja heräilen pitkin yötä... se on niiin ärsyttävää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni käy myös aina noin.. Todella turhauttavaa :D

      Poista
  8. Mist noi sun lökärit on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ovatko nuo ihan suht hyvälaatuiset vaikka h&m:stä onkin ja onko nuo ihan naisten puolelta ostettu? :o ja paljonko maksoi:)

      Poista
  9. Mullekii käy aina noin et en saa unta ku stressaannun ku lasken et enää ton verran tuntei ja minuuttei heräämisee ja pitäis oikeesti jo nukkuu et jaksaa herätä ja ettei ois ihan lagi aamul!! :D Mut hei ihanan rento postaus!:)<3 Ja just pitkän ja rankan päivän jälkee tollaset illat on ihan parhait!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että pidit <3 Niin on ! Ihana ottaa lämmin suihku, laittaa rennot vaatteet päälle ja syödä jotain hyvää :)

      Poista
  10. Kaikkien näitten ja muiden postauksien perusteella teidän asunto näyttää tosi kivalta! Asutteko Jonathanin kanssa kahdestaan ? :) yleensä kukaan ei tykkää tehä asuntopostausta kun on aika henk. kohtanen mut ainakin sun sisustustyyli näyttää tosi hyvältä! Ja mahtaakohan tuolla seinällä olla ikean seepra taulu? Oon tässä pari kuukautta käyny ikeassa katteleen sitä, vois olla korkee aika kotiuttaa se meillekkin. Kiva postaus ja sun kotiasus on kyllä ihan täydellinen! Hyvää kevättä vielä kaunokainen :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä asumme :) Olen tehnyt muutamankin asunto-postauksen, jotka löytyvät tuolta "home"-tagin alta ! Tosin sisutus on vähän muuttunut noista kuvista ja ajattelin tehdä uuden postauksen sitten, kun olen saanut sistusprojektini valmiiksi tässä kevään aikana :) Ja kyllä tuo taulu on Ikeasta, juuri se seepra taulu ! Kiitos paljon ja oikein hyvää kevättä myös sinne =)

      Poista
  11. oot kaunis ja ihanat vaatteet :) ja ihanan väriset nuo kollarit, mistähän ne mahtaa olla ? :)

    VastaaPoista
  12. Tuttu juttu. Sitä pyörii vain sängyssä ajatellen, että jos nukahdan nyt ehdin nukkua viisi tuntia jne. Lopputuloksena on kaksi tuntia katkonaista unta D:

    VastaaPoista
  13. oot ihana <3 minnamariaa.blogspot.fi videopostaus

    VastaaPoista
  14. Tää kysymys ei liity mitenkään tähän postaukseen mut osaatko kertoo miten sait tuon instagram jutun tuonne sivuun? oon yrittänyt itse kovasti saada sitä mun blogiin mut en vaan osaa :((

    VastaaPoista
  15. Haha, voi ei! Tuo kuulostaa niin tutulta toi, että paniikissa laskee, kuinka kauan saa nukkua. Sitten tulee sellainen fiilis, että apua, pitäisi nukkua jo. Sydän alkaa lyömään hullun lailla ja adrenaliini syöksyy vereen. :D

    VastaaPoista
  16. tämä ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään :D , mutta minkä kokoset sun converset ovat ? :) oot tosi kaunis ja sulla on niin ihania vaatteita + noi sun hiukset ♥ c;
    -vilma

    VastaaPoista
  17. Kauan tuolta sheinsideltä kästää tulla? ja tuleeko tullikuluja? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tuotteen "alapuolella" on se ships in 24h niin silloin ei kestä kuin muutaman viikon max :) Jos taas ei niin silloin menee n. 3-4 viikkoa! Saattaa myös tulla tullimaksuja, koska tuotteet eivät tule Euroopan sisältä. Tullin sivuilta löydät tarkemmat tiedoista maksuista =) Sekä googlettamalla löytyy myös tullilaskuri, jolla pystyt laskemaan suuntaa antavan summan mahdollisille maksuille :)

      Poista
  18. ei nyt kyllä liity postaukseesi millään tavalla, mutta kun aina vastaat jokaiseen kommenttiin (jota arvostan todella paljon) niin ajattelin sitten sulta tulla kysymään että ku sullahan on iphone(?) nääin ainaki muistaisin :D niin käytätkö blogger -apsia? en pääse kirjautumaan sisään kun äskön tein tiltin ja se valittaa että BLOGIA EI LÖYDY .... hä :D ei mulla blogia oo mut pitääkö tehä sit joku muu juttu et voin vaa seurailla?? ku google tilin oon tehny ja sen kautta käytän bloggerin lukulistaa ja haluisin kännykälläkin sitä käyttää ku en oikee koneella niin paljon oo. niin jos osaisit auttaa jotenkin tai jollain ollut samoja ongelmia? :/

    oot natalia tosi kaunis ja hyvää kevään jatkoa!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että arvostat sitä, että vastailen kaikkiin kommentteihin :) Ja kyllä minulla on Iphone ja myöskin tuo Blogger appi (en tosin kyllä sitä ikinä käytä :D). Tuo Blogger appi on tarkoitettu bloggaamiseen eli vain blogistekstien kirjoittamiseen, niiden muokkailuun yms. ei siis blogien seuraluun. Tai näin ainakin itse olen ymmärtänyt :D. Suosittelen käyttämään vaikka bloglovinia blogien seurailuun (itse myös käytän sitä), sillä se on todella yksinkertainen ja hyvä. Siitä on myös saatavilla appi, jolla voi helposti puhelimella selailla blogien uusia päivityksiä =)

      Kiitos paljon ja samoin sinulle :)

      Poista
    2. ihanaa kun vastasit jo näin nopsaa meenki heti kattoo!! kiitos vinkustä!! <3

      Poista
  19. mistä kattelet tota 90210 sarjaa vai onko sulla ihan bokseina? (: itse en oikein netistä löytänyt mistä vois katella.

    VastaaPoista
  20. Tosi hyvää musiikkia kuuntelet! Meni samantien pari biisiä soittolistalle.. :-)

    http://millasusanna.blogspot.com.es/

    VastaaPoista
  21. Kuoritko sun naamaa? Jos kuorit, niin montako kertaa viikossa ja millä aineella? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorin kyllä ja käytän Dermahealin Exfoliating Scrub Cleanseria :) Kuorin yleensä kasvot noin kerran viikossa!

      Poista