06 huhtikuuta 2013

IN & OUT

Muutama teistä olikin jo toivonut uutta in & out -postausta ja siitä onkin aikaa, kun olen viimeeksi tällaisen tehnyt. Ja niinkuin aina niin muistutan tähän alkuun, että nämä ovat vain minun mielipiteitäni.



Tennarikorkkarit
Ihan suoraan sanottuna, kun aluksi näin näitä kenkiä kaupoissa mietin, että onpas rumat kengät ja kuka tuollaisia nyt haluaisi käyttää. On se kuitenkin jännä miten mielipide voi vaihtua, koska nykyään olen ihan rakastunut tennarikorkkareihin. Varmaa johtuu myös siitä, että olen nähnyt monien yhdistelevän noita todella nätisti tavallisiin asuihin ja onhan se totta, että moni tavara saattaa kaupan hyllyllä näyttää oudolta, mutta päällä juttu näyttääkin todella kivalta. En millään malttaisi odottaa, että pääsen kotiuttamaan itselleni tällaiset kengät. 


Kuvan kengät löydät täältä

Isot aurinkolasit
Pilotti aurinkolasien lisäksi mielestäni isot aurinkolasit ovat aivan älyttömän kivannäköisiä. Mielestäni tähän sopii hyvin "the bigger the better" lausahdus. Ostinkin itseasiassa tänään itselleni Cubuksesta yhdet jätti aurinkolasit, jotka tulevat näkyvään varmasti täällä blogin puolella pian. Isot aurinkolasit ovat siis ainakin itselleni super in! 


Kuva täältä

Highlights
Olen nyt omien raitojeni myötä tykästynyt raidoitettuihin hiuksiin. Mielestäni raidat tuovat mihin tahansa hiusväriin eloa. Olivatpa raidat sitten haaleita tai tummia. Jos kaipaatte siis hiuksiinne pientä vaihtelua niin suosittelen raitojen kokeilemista! 


Kuvat täältä & täältä



Raitahousut 
Raidathan ovat tänä keväänä todella muodissa, mutta nämä raitahousut ovat mielestäni jotain aivan järkyttävää enkä ole nähnyt vielä kenenkään yhdistävän niitä niin, että ne omaa silmääni miellyttäisivät. Toinen asia mikä noissa raitahousuissa on niin mielestäni ne tekevät jaloista helposti paljon paksummat näköiset kuin mitä ne todellisuudessa ovat. 
Kuva täältä

Läpinäkyvat laukut
Näillekin laukuille on varmasti olemassa jokin hienompi nimitys olemassa, mutta en nyt (valitettavasti) sitä tiedä. Omasta mielestäni on aivan kamalan näköistä, että laukusta näkyy läpi ja vieläpä, jos laukku on sotkuinen sisältä eli sieltä löytyy jos jonkinmoista krääsää. Ja kyllä olen nähnyt tällaista.. Tämä on siis ehdoton out minulle. 
Laukku täältä.


Löytyykö listaltani samoja juttuja kuin teidän listaltanne? Mitkä ovat teidän mielestänne tällä hetkellä IN ja mitkä OUT?


xoxo, Natalia

69 kommenttia:

  1. Itse oon samaa mieltä! Aivan järkyttäviä yhdistelmiä näkyy noiden raitahousujen kanssa, ja sitten näillä ihku daa teineillä on noi läpinäkyvät laukut täynnä mitä krääsää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Tuo läpinäkyvä laukku voisi olla ihan okei, jos sieltä sisältä näkyisi vaikka saman tyylinen nätti meikkipussi ja lompakko.. Enpä tosin ole tuollaista ikinä kellään nähnyt muuta kuin kuvissa :D Ehdoton not siis!

      Poista
  2. häh onko oikeesti tollasia läpinäkyviä laukkuja olemassa! en ole ikinä nähnyt tai kuullutkaan..tosi mauton omasta mielestäni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on! Longchampilla ainakin oli yhdessä vaiheessa tuollainen läpinäkyvä malli myynnissä ja mitä muuten noita netistä selailin niin Guessilläkin oli ja monilla muilla.. Olen aivan samaa mieltä kanssasi!

      Poista
  3. Mun mielestä nyt IN luonnolliset hiukset/luonnollisen värinen tukka. Alkaa olemaan jo vähän vanha ja tylsä juttu sellanen feikki värikypärä.

    VastaaPoista
  4. Haha mulla kans ihan samat noi in ja out :D Huh huh varsinkin toi läpinäkyvä laukku.. :D

    VastaaPoista
  5. Hyi, juu nuo läpinäkyvät laukut ja raitahousut ovat kauheita mielestäni! Lisäksi itse en tykkää edelleenkään noista korkkaritennareista.

    Sen sijaan raidat ovat minulla itsellänikin, ja tykkään sinun hiuksistasi paljon. Todella onnistuneet! :) ja minusta on myös hauskaa, että tuollaiset jättiaurinkolasit tekevät taas paluuta :D pitänee kaivaa 7luokalla hankitut (aka 7vuotta vanhat) aurinkolasit jostain kaapin perältä. Nehän ovat taas muotia :P

    Kiva kun teit taas tällasen postuksen. On aina kiva katella, miten omat mieltymykset kohtaa näiden kanssa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään en aluksi oikein tykännyt noista korkkaritennareista, mutta nykyään olen ihan rakastunut niihin :D Ehkä se johtui siitä, että näin monia asuja joihin nuo kengät oli nätisti yhdistetty :) Ja niimpä, itsellänikin oli noita jätti aurinkolaseja joskus yläasteella ja nyt olen uudestaan innostunut niistä :)

      Kiitos paljon ja oikein kiva kuulla, että pidit postauksesta =)

      Poista
  6. Tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista
  7. Olen näistä täysin samaa mieltä! Itse kotiutin jo viime kesänä nuo isot aurinkolasit ja en voisi tyytyväisempi olla! :) Ne ovat mielestäni todella tyylikkäät ja kivan näköiset! Myös hiusten raidoittamisesta olen aivan samaa mieltä, ne tuovat niin mukavaa vaihtelua ja elävyyttä hiuksiin! Itselleni raidoittaminen on ollut todella hyvä vaihtoehto hieman vaalentaa omaa hiusten sävyäni! :) Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin ostin viime kesänä jo ensimmäiset isot aurinkolasit (pitkästä aikaa), mutta niistä ehti irrota jo toinen sanka eli uusille oli tarvetta :) Oikein kiva kuulla! Kiitos paljon ja oikein ihanaa kevättä myös sinulle <3

      Poista
  8. Mulla on ihan samat! :-D Nuo raitaiset housut on niin kauhea näky ja odotan kans, että vastaan tulisi täydelliset tennarikorkkarit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :) Itse pidän kovasti noista Zaran tennarikorkkareista (jotka olivat tässä postauksessa), mutta vähän mietityttää tuo 99,95€ hinta :D

      Poista
  9. Oot niin täydellinen ku voi vaan olla ja oletko vielä töissä tuolla ziperal liikkeessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpön höpön, en ole ! Kiitos kuitenkin :) Ja en ole, koska Ziperall-liike oli vain pop up store, joka tuli Kamppiin vain joulukuun ajaksi =)

      Poista
  10. Noista tennarikoroista en oikee välitä, vaikkakin oon alkanu olee vähän suvaitsevampo ainaki sellasia sirompia malleja kohtaan, mutta sellaset vähän paksummat tennarikorot oon huomannu että saa jalat näyttämään todi tönköiltä ja isommilta. Raitahousuista en taas osaa sanoa oikeen mielipidettä, että tykkäänkö vai en, totuud on kuitenki että ne isontas ja etten ite sellasia päälle vetäis, mutta jollekki tosi laihalle ne vois sopii. Läpinäkyviin kasseihin en oo toistaseks törmänny, luojan kiitos, näyttää nimittäin ihan kamalalta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellänikin kesti hetki tottua noihin tennarikorkoihin ja nyt sitten olen ihan rakastunut niiihin :)! Itse näin juuri yksi päivä keskustassa tytön, joka kantoi olallaan tuollaista läpinäkyvää laukkua ja näky oli kyllä kukana tyylikkäästä, koska laukku oli täynnä rojua :D Kiitos kommentistasi!

      Poista
  11. Näitä sun in/out postauksii on aina kiva lukee!:)

    VastaaPoista
  12. Mun mielestä toi läpinäkyvä laukku näyttää ehkä vähän halppikseltakin.
    Hyyyiii!!

    VastaaPoista
  13. Oon ihan samaa mieltä sun kanssas! Mun mielestä varsinkin noi raitahousut on ihan kamalia, jos niitä ei osaa yhdistää oikein. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D Ja minusta nuo raitahousut leventävät jalkoja aivan älyttömästi!

      Poista
  14. voitko tehä näitä in &out , versus ja ruokapostauksia useammin? :) nää on nii kivoja ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet tykännyt :) Ja tietenkin voin tehdä - minun vain aina täytyy keksiä, että mistä aiheista tai ruuasta tekisin. Jos sinulla on jotain ehdotuksia, mistä toivoisit minun tekevän esim. versus postauksen niin kerro ihmeessä :)

      Poista
    2. versus vaikka talvi vs kesä tai kaupunki- vs rantalomat :) tää on ihan paras blogi, kirjottelet usein,
      vaihtelevii postauksii, hyvii kuvii ja vastailet kivasti kommentteihin :3 oot kans tosi kaunis varsinki noil raidoilla :) !

      Poista
  15. out, out, in, out, out

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi ollu kiva kuulla, että mitkä jutut ovat sinun mielestäsi sitten tänä keväänä in ! :)

      Poista
    2. Aijaa :D Kiva kuulla, että haluat kuulla mitkä ovat mielestäni nyt keväällä in! :) Oisko vaikka bleiserit ja kauniisti laskeutuvat väljät housut. Ahh, can't wait..

      Poista
    3. Minustakin bleiserit ovat in tai mielestäni ne ovat sellainen vaate, että ne ovat aina in :)

      Poista
  16. Sama täällä :D Pitäisi aina miettiä, että mitä sinne laukkuun kehtaa ottaa mukaan ja mitä ei xD

    VastaaPoista
  17. Jeee! :) olen odottanut kauan tätä, ja olen melko sama mieltää sinun kanssa. Noi tennarikorkkarit oisivat jees, mutta en usko käyttäväni noilla koulussa tai jossain. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse taas voisin juuri hyvin kuvitella käyttäväni noita juuri koulussa ja arkipäivinä :D !

      Poista
  18. Näitä in out postauksia on erityisen kiva lukee :) oot nii kekseliäs

    VastaaPoista
  19. mää en kanskaa oikee tajua nuita läpinäkyviä laukkuja :D kiva ku sinne on unohtunu jotain tamppooneja tai eiliseltä yökylä reissulta likaset pikkuhousut ja sit kaikki näkee ne.. :D hohhoijaa, tulee vaa mielee joku laukkujen oma Seiska-lehti, mitä enemmän paljastuksia, sen parempi

    VastaaPoista
  20. muuten oon aika samaa mieltä paitsi noista kengistä ja ainaki mun mielestä noi isot lasit on niin out :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :) Minusta taas juuri isot aurinkolasit ovat super in ! :D

      Poista
  21. Mä en tuu varmaan ikinä lämpee noille tennarikoroille, kamalaa... Paitsi niin olen sanonut monesta muustakin muotivillityksestä ja hetken päästä ne ovat löytyneet iteltänikin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin sanoin myös joskus noin noista tennarkoroista :D Ja tässä sitä ollaan haaveilemassa sellaisista ! :D

      Poista
  22. Mulla on noi kaikki ihan sama. Oon katsonut raitahousuja pitkään jo, että en voisi ikinä pitää tollaisia. Tennarikorkkareiden kanssa käynyt aika samalla tavalla kun sulla ja monella muulla, haluaisin sellaiset tosi paljon, mutta äiti ei oikee lämpee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin nuo raitahousut eivät kolahda minuunkaan sitten yhtään :D Eikä, no toivottavasti jokin päivä saat sellaiset itsellesi :) Itse kovasti yritän etsiskellä sellaisia tennarikorkkareita, jotka olisivat minulle "ne oikeat" :D

      Poista
  23. Mulla kävi samalla tavalla noitten tennarikorkkareitten kanssa :D Tykkään sun blogista ihan hirveesti ja oon lukenut jo kauan ,mutta nyt vasta liityn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään aika monilla on käynyt noiden kanssa samalla tavalla :D Nuo kengät ovat vähän sellaiset, että juuri kaupassa ne saattavat näyttää järkyttäviltä, mutta sitten päällä ne näyttävätkin todella kivalta =) Todella ihana kuulla, että olet tykännyt blogistani!

      Poista
  24. Kiva postaus. Ite tykkään melkein kaikista noista, mutta ei itellä. Esim. Raitahousut jollain Miranda Kerrillä oli niin ihanat, mutta kun omat jalkani niihin pujotin, jalkani näytti hirveen paksuilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, itse en ole nähnyt kuvaa housuista Miranda Kerrin päällä :) Mukava että pidit postauksestani!

      Poista
  25. Näää postaukset on niin huippuja!!:) ajattelin että voisitko tehä näitä joka kuun alussa niin että listaat aina viime kuun IN ja OUT jutut !!:) ois nii best XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit :) Voisin hyvin tehdäkin aina jokaisen kuukauden alussa tällaisen - pitää vain yrittää muistaa sitten ensi kuun alussa :D Kiitos ideasta!

      Poista
  26. olipa osuva postaus! :D Olen juurikin samoilla linjoilla sun kans!

    VastaaPoista
  27. Näin h&m:lläkin tollasia järkyttäviä läpinäkyviä laukkuja :D

    VastaaPoista
  28. Hah, karmeet nuo raitahousut! :D kenen tahansa hoikat koivetkin näyttäis noissa tyhmiltä, sattuu silmiin tuo mustavalkoisuus sitä paitsi.
    Mitäs mieltä olet niistä kengistä, joita nyt myydään joissa on tasapaksu n. 5 cm paksu pohja.. Siis yhtä paksu pohja koko kengän pituudelta :D ällöt! Tulee mieleen joku green day bändin pojat tms..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en yhtään oikein tykkää niistä tasapohjaisista kengistä, joissa on paksu pohja :D Muutaman kerran olen tosin nähnyt ne esim. weheartitissä jonkun tytön päällä jolloin ne ovat näyttäneet oikein kivoilta! Itse en kuitenkaan pystyisi sellaisia käyttämään, koska mielestäni ne eivät sopisi minulle sitten alkuunkaan :D

      Poista
  29. noi IN jutut on kyllä kaikki todellaki IN! :D Tollaset tennarikorkkarit ois niin ihanat <3 ja itseltänikin löytyy isot aurinkolasit sekä raidoitetut hiukset ;D eli enää noi kengät puuttuu :D

    VastaaPoista
  30. Aivan samaa mieltä! Hhahahaah voin kuvitella kuinka joku voisi yhdistää raitahousut ja tuon laukun... Yök omasta mielestä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitahousut ja läpinäkyvälaukku yhdessä.. SUPER NOT :D

      Poista
  31. Hyi, miten joku kehtaa käyttää läpinäkyvää laukkua? :D Itsekkin tykkään tosi paljon raidoitetuista hiuksista sekä isoista aurinkolaseista, mutten kuitenkaan liian isoista. En ole itse oikein lämmennyt korollisille tennareille enkä raitahousuille, mutta joillakin harvoilla ihmisillä ne näyttävät oikeasti aika hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse mietin ihan samaa :D Itse en ole nähnyt vielä kenenkään päällä noita raitahousuja niin, että olisin tykännyt :)

      Poista
  32. Sama juttu, raitahousut ja läpinäkyvät laukut on aika out! :D Ite ostin Japanista joku 4-5 v sitten läpinäkyvän laukun, mut se on semmonen ihan hieno että siinä on valkosta krokotiili kuosia alapuolella ja sivuilla ja sisällä semmonen kultanen pussukka jonka sisälle kaikki kamat menee, niin ei näy kaikki läpi :D Mut tommonen josta näkyy kaikki niin joo ei kiitos..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sinun laukkusi kuulostaa kivalta :) Sellainen josta näkyy kokonaan kaikki läpi on kyllä ainakin itsellenin totaalinen not :D

      Poista