14 huhtikuuta 2013

hair care

Olin perjantaina aamupäivällä pyörimässä hulluilla päivillä ennen töitäni ja aika kivoja löytöjä sieltä teinkin niin itselleni kuin kotiimmekin. Ensimmäisenä ajattelinkin esitellä teille uudet hiustuotteeni. 

Olen aikaisemminkin blogissani kertonut suosivani shamppoissa sekä hoitoainessa Tigin tuotteita, koska ainakin omille hiuksilleni (sekä pidennyksille) ne ovat toimineet paremmin kuin hyvin ja tietenkin isona plussana tuotteiden super hyvät tuoksut. Olenkin nyt pidemmän aikaa käyttänyt hiuksilleni Tigin Urban Antidotes Level 2 Recovery:ä, mutta harmikseni kyseinen shamppoo ja hoitoaine oli ehtinyt hulluilta päiviltä jo loppua. Päädyin valitsemaan itselleni tuota samaa sarjaa olevan shamppoon ja hoitoainen, mutta vain Level 1:senä. Tuo Level 1 ei ole ihan niin hoitava kuin tuo 2, mutta sekin lupaa piristää, hoitaa ja kosteuttaa hiuksia. Kuulostaa siis hyvältä! Nyt muutaman kerran, kun olen noita käyttänyt niin mitään valittamista ei ole ollut eli olen ollut tyytyväinen valintaani. 



Toinen hiustuote, jonka tuolta hulluilta päiviltä ostin oli Paul Mitchellin Moisture Mist. Olen kyseistä tuotetta käyttänyt aikaisemminkin ja todennut sen todella hyväksi, mutta en ole sitä nyt vähään aikaan käyttänyt, sillä tuote oli päässyt unohtumaan minulta. Nyt kuitenkin hulluilla päivillä tarjouksessa oli iso 500 ml pullo niin ei tarvinnut montaa kertaa miettiä, että otanko sen vai en. Tuo Moisture Mist on syväkosteuttava suihke, joka antaa kosteutta hiuksille. Itse olen ainakin huomannut miten hiukseni ovat paljon kiiltävämmät ja pehmeämmät. 



Onko moni teistä käyttänyt kyseisiä tuotteita? Jos kyllä niin mitä olette tykänneet?


xoxo, Natalia

32 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitokset :) Tai oikeastaan kiitokset Jonathanin puolesta, koska hän on tuon tehnyt !

      Poista
  2. http://gossipsfinland.blogspot.fi/?m=1 oletko tietoinen? naamasi vilahtaa bannerissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli linkitetty jo muutamaan otteeseen edelliseen postaukseeni. Olen siis tietoinen asiasta !

      Poista
    2. joo hyvä että oot tietoinen. en olisi linkittänyt muuten mutta ajattelin että on varmasti ihan hyvä että tiedät asiasta.

      Poista
  3. ^ JOKU PIKKULIISAN JUORUBLOGI XDDDDDDDDD huutonaurua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni tuli ensimmäisenä mieleen, että joku yrittää matkia gossips.se:tä xD Niinkuin olen useasti täällä sanonutkin niin joillain ihmisillä vain on liikaa aikaa elämässään..

      Poista
    2. toi on iha vitun hyvä juttu mun mielestä :D Eikä mitään matkimista tai silleen? kuha toi tost lähtee ni hyvä tulee ;D

      Poista
    3. Mun mielestä toi juorublogin pitäminen vie ihan saman ajan/ vähemmän aikaa kun normaalin blogin pitäminen.. :) Ihmisethän lähettelee hänelle juoruja tms? joten en uskoisi että tossa menee yhtään sen enempää vapaa-aikaa kuin muillakaan blogin pitäjillä. Luulen että kuitenkin suurta osaa kiinnostaa blogimaailman juorut ja muut jutut joten mun mielestä ihan hyvä veto tolta blogin pitäjältä aloittaa blogi jolle on kysyntää ja lukijoita. Tosin onhan juoruilu ilkeää mutta lyön vaikka vetoa etten löydä yhtäkään tyttöä tästä maaimasta joka ei joskus olisi juoruillut..

      Poista
    4. Hyvin sanottu Annika :)

      Poista
    5. Nyt jengi on tekemäs jotai rikosilmotuksia:D hohhoh.Luuletteko tosiaan että poliiseilla riittää kiinnostusta ja resurssia tutkia jotain lissujen juorublogia? Ymmärrän et vituttaa enkä tiä miten reagoisin jos itestä ois tollanen, mut tollaset juorublogitha on yleisii maailmalla. Never heard of Perez Hilton? Eipä senkää ovelle poliisit kolkuttele. Teiät lasketaa julkisiksi henkilöiksi, joiden yksityisyydensuoja on matalampi kuin "normi"ihmisen.

      Poista
  4. Mitä haittaa siitä on, jos joku matkii ja tekee suomalaisen version? Onko ruotsalaisilla joku patentti tuohon vai? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään :D? Itselläni tuli vain ensimmäisenä mieleen gossips.se sivusto.

      Poista
  5. Kiitos blogistasi, löysin tämän muutama vk sitten ja on kyllä joka pv tullut lueskeltua, tack Ü Muutama kysymys, eli kosteuttaako mielestäsi tuo moisture mist tarpeeksi myös pidennyksiä. Itselläni kun helposti lähtee etenkin pidennysten latvat kuivumaan, mitään vinkkejä sen suhteen? Entäpä ripsien pidennykset, kuinka kauan ovat pysyneet itselläsi hyvinä ja ovatko pahasti kuluttaneet omia ripsiäsi (olen itse laittamassa pidennyksiä ja mietityttää :D). Entä ovatko hankalat nukkuessa, aamuisin ihan vinksinvonksin? Mukavaa viikkoa ja kiitos jos jaksat vastailla Ü

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mielestäni tuo Moisture Mist kosteuttaa hyvin myös pidennyksiäkin :) Kuivuneita latvoja ei oikein pysty pelastamaan millään tai niitä ei voi saada hyväkuntoisiksi muuta kuin leikkaamalla tai käyttämällä tuotteita jotka saavat sen kuivuneen latvan näyttämään ulkoisesti paremmalta (esim. super skinny serumi). Olipas hankalasti selitetty :D Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin! Jos et ole vielä kokeillut Paul Mitchell super skinny serumia pidennyksille niin suosittelen kokeilemaan :) Se saa hiukset näyttämään kiiltäviltä sekä pehmoisilta, mutta ei varsinaisesti hoida hiuksia.

      Itselläni oli ripsien pidennykset ehkä 3 kk? En nyt muista tarkkkaan, mutta nyt olen luopunut niistä. Itseäni alkoi ärsyttämään se, että näytin oikeastaan ihan aina samalle - olinpa sitten juuri herännyt tai ulos lähdössä. Ja kyllähän se omia ripsiä kuluttaa ihan samalla tavalla kuin mitkä tahansa pidennykset. Oikein laitettuna ja hoidettuna kuitenkin hyvin vähän :) Ei ole hankala nukkua, mutta ovat kyllä aamulla ihan vinksinvonksin :D

      Kiva, että olet tykännyt blogistani ja toivottavasti vastauksistani oli apua :)

      Poista
    2. Oho, en ollut yhtään huomannut, ettet käytä enää ripsipidennyksiä :o Sulla näkyy olevan luonnostaan mukavan pituiset ripset :)

      Poista
    3. Heippa! Kävitkö poistmassa ripsienpydennykset vai annoitko vaan olla? Onko sulla vielä jäljellä yksittäisiä? Ronja:)

      Poista
    4. Poistin ne viime viikolla eli en vielä ole kovin kauaa ole ehtinyt olla ilman :) Ja poistin ne ihan itse öljylapuilla (jotka on tarkoitettu silmämeikin poistoon), sillä nuo ripset irtoavat öljypohjaisilla aineilla erittäin helposti ! Ei ole siis enään mitään yksittäisiä jäljellä :)

      Poista
  6. mulla on ollu jo kauan käytössä tuo hoitosuihke, tykkään!! :)
    ootko muuten menossa tänä vuonna weekend festivalille? esiintymäs mm. armin, dimitri vegas & like mike, calvin harris, ingrosso.. :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole menossa :) Olen menossa vain Summer Sound Festivaleille!

      Poista
  7. mitä tuo tigi pakkaus maksoi?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. huomaako selkeän eron tigin ja markettishampoon välillä ?

      Poista
    2. Riippuu vähän, että mistä markettishamppoosta puhutaan :) Yleisesti kuitenkin Tigi on ollut omille hiuksilleni erittäin hyvä!

      Poista
    3. ainakin Tampereella noi hullareiden tigipullot oli niitä jättikokoja vähän pienemmät ja makso sen 40 e kun ihan normi kampaamoista saa tolla neljälläkympillä ihan niitä kunnon jättikokoja. Meinasin itekkin ostaa mut sit totesin et toihan on iha huijausta :D

      Poista
  8. Hei pienenä vinkkinä jos joskus oot käymässä pohjosessa päin niin kannattaa kävästä Kärkkäisellä! Ihan vaan sen takia että sieltä saa noita tigin jättikoossa olevia shampoo + hoitoaine -settejä yhteishintaan 30e :) eikä siis ole mikään tarjous vaan normi hinta! ja Osiksen 500ml lakkakin 13e / pullo :o tää opiskelijatypy ostelee nykyään hiustuotteensa aina sieltä ;)

    t. Caro

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Pitääpä pitää mielessä, jos joskus sinne päin olen tulossa :)

      Poista
  9. Postaa pliis enemmän, sun blogii on niin kiva lukee :)Oot niin ihanan energinen ja positiivinen !! Jos mä oisin poika ni olisit just mun naismakuuu :DD kuulostaa ehkä vähä hassulta mutta kuulostakoot :) Go natalia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on ollut nyt aivan _älytön_ kiire töiden ja koulun kanssa + kaiken tämän lisäksi olen vielä kipeänä :D Yritän postailla niin paljon nyt kuin ehdin. Viimeistään nyt keskiviikon jälkeen kiireiden pitäisi helpottaa :) Haha ihana :3

      Poista
  10. Itse olen käyttänyt monet vuodet Tigin hiustuotteita. Shampoot ja hoitoaineet on aina ihanantuoksuisia ja hiuksia hoitavia. Myös Tigin hiuslakat on tosi hyviä!

    VastaaPoista