17 huhtikuuta 2013

garnier olia

Olin jokin aikaa sitten käymässä Lorealin studiolla tutustumassa uusiin Garnier Olia väreihin. Minut valittiin nimittän Indiedaysin Garnier Olia - kampanjaan mukaan. Studiolla meille kerrottiin tuosta uudesta hiusväristä sekä saimme hyviä vinkkejä kotona värjäilyyn.

Näin alkuun lyhyesti vähän siitä, että mitä nuo uudet Olia värit oikein ovat. 

Garnierin Olia värit ovat ensimmäisiä päivittäistavaramarkkinoilla olevia öljyjen tehostamia kestovärejä ilman ammoniakkia. Tuon öljykoostumuksen ansioista väri menee syvälle hiuskuituihin parantaen samalla hiustenlaatua. Hiusvärissä on siis 60 % luonnollisia kukkaisöljyjä, jotka tekevät hiuksista pehmeämmät sekä kiiltävät. Väri on myös todella hellävarainen hiuspohjalle (ei siis kirvele ollenkaan). Ja ehkä mikä minusta on näiden värien yksi parhaista ominaisuuksista niin hiusvärit eivät haise ollenkaan pahalle (itse saan monista hiusväreistä aivan älyttömän migreenin) vaan nämä lähinnä tuoksuvat ihanalle miedolle hoitoaineelle. Kuulostaa siis aika hyvälle, eikö?



Sain kotiin vietäväksi ison kasan värejä ja halusinkin heti päästä kokeilemaan niitä, joten järjestin kahdelle ihanalle kaverilleni värjäysillan jossa värjäsin heidän hiuksensa kyseisillä väreillä. 

Ensimmäisenä vuorossa oli kaverini Mikko, jonka omat hiukset olivat keskiruskeat ja hän halusi tummentaa hiuksiaan mustanruskeaan. Tuumasta toimeen siis. 



Mikon hiukset värjäsin sävyllä 3.0. 



Itse koen helpommaksi aina levittää hiusväriä jakaus jakaukselta, sillä näin varmasti hiusväriä tulee jokaiseen kohtaan ja väriä tulee muistaa levittää runsaasti hiuksiin niin ettei väri missään vaiheessa kuivahda. 



Ja sitten vielä ennen & jälkeen -kuvat Mikosta. 



Seuraavana oli vuorossa ihana kaverini Petra, jolla on tummanvaaleat/beiget hiukset ja nyt tyvikasvu piti saada häneltä peittoon. Värjäsimme hänen hiukset sävyllä 9.0. 



Lopputuloksesta tuli todella hyvä ja Petra oli itse myös todella tyytyväinen. 


Vielä ennen & jälkeen -kuvat Petran hiuksista tai lähinnä tuosta tyvestä joka värjättiin. Ja ei, hänen hiustensa tyvi ei ole vihreä vaikka kuvassa se siltä vähän näyttääkin :D. 



Kannattaa ihmeessä käydä vielä lukemassa värjäyskoulun vinkkejä täältä!

Onko moni teistä kokeillut vielä noita Garnierin Olia hiusvärejä? Jos kyllä niin mitä piditte? 


xoxo, Natalia

52 kommenttia:

  1. tuleeks noitten kotivärien mukana tommonen virhee suoja, ettei pääse vaatteille menee väriä? ja kuinka kauan suunnilleen pitää antaa vaikuttaa päässä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tule ! Ja riippuu tietenkin ihan väristä, että millainen vaikutusaika on :) Paketissa tulee kyllä todella selkeät ohjeet mukana, jossa kerrotaan miten pitkään värin tulee antaa vaikuttaa =)

      Poista
  2. Mulla on nyt toi hiusväri päässä ja kyllä KIRVELEE!! Se, ettei tässä ole ammoniakkia ei tarkoita että se HOITAISI HIUKSIA TÄMÄ VÄRI KUTEN SANOIT :D pahin mikä hiusvärissä on, on se HAPOTE. Mut on tää varmasti parempi ku perushiusväri:) maksoki joku 150kruunua, ku normaalit n 90kruunua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai teit allergiatestin ettet vain ole allerginen värille? Värin ei nimittäin todellakaan pitäisi kirvellä päässä. Ja kirjoitin " Tuon öljykoostumuksen ansioista väri menee syvälle hiuskuituihin ja parantaen samalla hiustenlaatua.". Lisää tietoa tuosta voit lukea täältä: http://showroom.indiedays.com/loreal-olia/ :)

      Poista
    2. Anonyymi on kyllä ihan oikeassa, että pelkkä ammoniakin poistaminen tuotteesta ei tee siitä hyvää. Marketin värit sisältää vielä resorsinolia, PPD:tä, ammoniakkia/tai sen johdannaisia, parabeeneja sekä nonoksynolia mutta se hapate on yleensä hiuspohjalle ja tukalle tappavin. Riippuen tietysti jos on yliherkkyyttä tiettyjä ainesosia kohtaan kuten nykyään PPD joka siis kerääntyy elimistöön ja aiheuttaa vakavia juttuja.

      Oon hieman onnellinen, että pikku hiljaa marketin väreissäkin on muutosta parempaan, onhan tää jo huomattava muutos :) Haluaisinkin tietää, onko tuossa sitten ammoniakin johdannaisia?

      Poista
    3. En valitettavasi osaa sanoa ja suosittelenkin sinua lähettämään kysymykses tänne :) :

      i http://www.olia.fi/kysy-muilta-naisilta

      Poista
    4. Jos väri kirvelee silloin kun aine on päässä, on kyseessä ihoärsytys (iho ärtyy) eikä allergien reaktio.

      Poista
  3. apua kui hyvin toi tyvikasvu värjäänty:o!! oliks teil iha ohjeitte mukane vaikutusaika?:-)
    mul tulee aina joku kultanen vaik oma väri on aika vaalee:o pakko saada tota :3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli ihan ohjeiden mukainen vaikutusaika :) Suosittelen kokeilemaan!

      Poista
  4. Mä värjäsin kanssa yks päivä tolla Garnier Olialla äitini hiukset. Yleensä äiti on tosi kriittinen hiusvärien suhteen, koska on aina käynyt kampaajalla ja yleensä kaikki kaupan värit on kutittaneet hänen päänahkaansa, mutta tähän hän oli tyytyväinen! :-) Ei todellakaan haissut millekkään ja oli ihan hyvä levittääkkin :)

    VastaaPoista
  5. oon blondi ja värjäsin aiemmin kotona hiuksia yleensä vessassa ovi kiinni ettei se ammoniakin haju levinny joka puolelle taloo, ja välillä sinne vessaan kyllä meinas tukehtua.. :D nyt värjäsin viimeks tyven piiloon olian värillä ja ei kirvelly, lisäks miun mielestä se väri tuoksu ihan jollekii hedelmille! pelkkää hyvää siis itelläni sanottavana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän niin hyvin mistä puhut :D Kiva kuulla, että sinulla on hyviä kokemuksia tuosta Oliasta !

      Poista
  6. Aion lähipäivinä testata tätä väriä kaverin päähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro sitten ihmeessä, että mitä pidit =)

      Poista
    2. Oli oikeestaan ihan yllättävän hyvä väri :) ei kirvellyt, ei haissut pahalta ja hiukset tuntui hyviltä värjäyksen jälkeen.

      Poista
  7. millä hapeteella värjäsit hiukset? Tai mitä hapetetta noissa väreissä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasi tiedä mikä hapete noissa väreissä on :/ Kannattaa kurkata nämä sivut, sieltä varmasti löytyy lisää tietoa!

      http://www.olia.fi/kysy-muilta-naisilta
      http://showroom.indiedays.com/loreal-olia/

      Poista
  8. ihanaa kun olet palannut tauolta!!!!!! Tämä on lempiblogini koska kirjoitat niin usein :)

    VastaaPoista
  9. oks toi jätkä sinkku? :D
    vaikuttaa aika kuumalta nimittäin sen aikasemmanki postauksen perusteella missä esiintyi...

    VastaaPoista
  10. Värjäsin lähestulkoon valkoiset hiukseni tuolla Olian dark blonde sävyllä kun kaipasin hieman tummempaa blondia. Sävystä tuli ihanan tumman blondi, hiekan sävyinen ja vivahteikas. Ei olisi uskonut että kotivärillä olisi värjätty. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo väri kuulostaa todella kivalta :) Kiva kuulla, että värjäyksesi onnistui hyvin !

      Poista
  11. oon katellu näit olia värejä jo kauan ja miettinyt, et onkohan nää sitte nii hyviä.. mut näköjään toimii! :) vois itekkin kokeilla. kiitti hyvästä postauksesta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ihmeessä kokeilla =) Monilla muillakin vaikuttaisi olevan todella hyviä kokemuksia noista väreistä ! Ja itsekin voin lämpimästi suositella Oliaa :)

      Poista
  12. Tuommosta kaulasuojusta ei ilmeisesti noissa paketeis tuu mukana? :D

    VastaaPoista
  13. Tuleeko blondista tolla värillä kellertävä vai enemmän valkoiseen taittava sävy ?:) ja riittääkö tossa teho hyvään loppu tulokseen vaaleissa sävyissä kun on niitä "myrkkyjä" jätetty pois ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin nuo Petran hiukset vaalenivat todella hyvin eikä sävy jääny juuri ollenkaan lämpimäksi :) Ja väri jaksoi hyvin vaalentaa tuon tyven !

      Poista
  14. tä ei oo mikää vittuilukommentti mut värjäsittekö petran hiukset 9.0 sävyllä niinkuin kirjotit vai paketissa lukevalla 8.0 sävyllä? kiinnostaa vaan kun niin nätit tulivat :)

    VastaaPoista
  15. Hei! Mulla tuli just eilen kun värjäsin tolla 8.0:lla niin tummanharmaat hiukset... :D Tosin luultavasti johtuu siitä että käytän aina sillointällöin hopeashampoota, että sitä hopeaa väriä on vissiin jäänyt vielä tonne päähän... Mutta pidin tosta muuten, koska se ei tosissaan haissut yhtään! Ja se oli helppo levittää. :) Ja sulla on muuten todella kiva blogi, aina postauksia erilaisista ja aiheellisista asioista, tätä on kiva lukea! - Jenna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värinhän lopputulokseen vaikuttaa se, että millainen väri sinulla on siinä alla :) Kiva kuulla, että väri vaikutti muuten hyvältä! Ja kiitos - ihana, että olet tykännyt =)

      Poista
  16. Tää ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mut onko videopostauksia tulossa lähiaikoina?:) ei oo vähään aikaan tullu ja sun videot on aina niin kivoja ku oot nii pirtee ja ilosen olonen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin hyvin taas kuvata jonkun videon teille tässä jokin päivä :) Oikein kiva kuulla, kiitos!

      Poista
  17. voisitko tehdä yo-mekkopostauksen? :)

    VastaaPoista
  18. Ei liity postaukseen, mutta onko sinulla tatuointeja? Tai Jonathanilla? :) Mitä mieltä olet tatuoinneista? Onko kavereillasi tatuointeja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kummallakaan ei ole, mutta kumpikin meistä kyllä haluaisi tatuoinnin jossain vaiheessa. Tatuoinnit ovat mielestäni kivoja, kunhan niitä ei ole liikaa eivätkä ne ole kovin näkyvissä pakoissa. Ja kyllä muutamalla kaverillani on :)

      Poista
  19. Hei Natalia! Kiitos ensinnäkin ihanasta blogistasi. Tämä ei liity postaukseen mutta ehdotuksena, voisitko kirjoitella jotakin Prahasta? Se on varmaan tuttu jos kerta Tsekeissä on tullut käytyä, vai?:) Olen lähdössä sinne lemmenlomalle (heh) kuukauden päästä ja kaikki vinkit on tervetulleita !! Kiitos jo etukäteen jos viitsit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että olet tykännyt :) Olen lähdössä Tsekkeihin 6.5 - 16.5 niin sinä aikana postailen Tsekeistä (ja myös Prahasta) postauksia ja vinkkejä yms :)

      Poista
  20. Työn puolestani sain värin kokeiluun jo 1,5 kk sitten ja täytyy sanoa että haalistuu nopeasti. Kehite oli kyllä hyvän riittoisa. Ammoniakkihan tosiaan avaa hiusta jotta väri pääsee imeytymään, öljyn takia väri ei niin syvälle pääse. MUTTA vaikka tuotetta mainostetaan, ettei siinä ammoniakkia ole, ON tuotteessa ammoniakkijohdannaista, joka jopa altistaa enemmän allergisille reaktioille. En tiedä tuliko tämä jo näissä kommenteissa selville, mutta siis vähän höpö höpöä, vaikka itsekin näitä töissä mainospuheen avulla hyvin myyn! :D

    VastaaPoista
  21. Ihana blogi sulla! Tämäkään kysymys ei liity postaukseesi mitenkään, mutta mietin että miten ne sun kevään yo-kirjoitukset menivät? Itse en ainakaan löytänyt niistä mainintaa postauksissasi.. Muistelin vain että olisit jotain aineita nyt kirjoittanut ja olisi hauska kuulla esim, alustavat pisteesi tai muuten vaan tunnelmat kirjoitusten jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein kiva, että olet tykännyt :) Kirjoitukseni menivät hyvin ja tavoitteisiin päästiin, kiitos kysymästä !

      Poista
  22. Voisitko tehdä jonkun höpöttely videon taas pitkästä aikaa? :) ja tosi kiva blogi sul :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin hyvin tällä viikolla vaikka tehdä :) Kiva kuulla, kiitos !

      Poista
  23. Tulipas tästä hauska postaus natte!:) toi mun tyvi on tosissaa iha vihree näköne mitä hittoo..:D eikä muuten ooo kulunu tää väri pesussa musta pahemmin pois, niiku monel väril on tapana liukuu pesuis pikkuhiljaa viemäristä alas... Ens kertaa noill värjäämist ootelles ;) -petra

    VastaaPoista