28 huhtikuuta 2013

28042013

Otetaan nyt uusi yritys tämän postauksen kanssa. Julkaisin tämän jo kerran aikaisemmin tänään, mutta en itse ollut yhtään tyytyväinen lopputulokseen ja siksi halusin väsätä tämän postauksen uudestaan alusta alkaen. Olen vähän sellainen, että jos jokin lopputulos ei minua miellytä (olipa kyse sitten äidinkielen aineesta tai tämän blogin postauksesta) niin minun on aina aloitettava ihan alusta koko juttu. 

Postauksen aiheena on siis nämä kauluspaita-neule yhdistelmät joita on viime aikoina näkynyt paljon niin blogeissa kuin weheartit:ssä. Tuo yhdistelmä on vähän sellainen, että se jakaa ihmisissä hyvin paljon mielipiteitä - osa tykkää ja toisten mielestä yhdistelmä on järkyttävä kirjastötäti-look. Itse kuulun ehdottomasti tuohon ensimmäiseen ryhmään ! Kävin viime viikolla hakemassa postista yhteistyökumppanini Oasapin* lähettämän paketin, joka sisälsi aivan ihanan ruskean neuleen. Päätin tänään testailla vähän tuota yhdistelmää minun päälleni ja tällaiselta näytti lopputulos. I like! 



Neule Oasap*, Kauluspaita H&M

Omasta mielestäni tuo ruskean ja vaalensinisen yhdistelmä toimii oikein nätisti. Voisin hyvin kuvitella laittavani tämän asun esimerkiksi kouluun tai johonkin vähän "virallisempaan" tilaisuuteen. Mitä mieltä te olette näistä kauluspaita-neule yhdistelmistä?

xoxo, Natalia
*mainoslinkkejä

57 kommenttia:

  1. Ruskea ja vaaleensininen on kyllä ihana yhdistelmä!

    Muhun toi lookki ainakin toimii, mutta se tosiaan jakaa kyllä mielipiteitä vahvastikin :D Musta se on erittäin siisti vaihtoehto just johonkin työpaikkajuttuihin tms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin :) Niiin! Tärkeintä on kuitenkin, että itse tykkää ja viihtyy vaatteissa :)

      Poista
  2. Rakastan näitä yhdistelmiä! <3 etin viel täydellistä neuletta, toivottavasti löytyy pian ! :)

    VastaaPoista
  3. LOVE IT! mun tulee käytettyä tosi usein kauluspaita ja neule komboa, musta ihan superkivan näköstä :) Toi vaaleensinisen ja ruskeen yhdistelmä näyttää kivalta ja raikkaalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Minustakin tuo yhdistelmä oli kivan raikas! Vielä kun löytyäisi tuollaisen samanlaisen neuleen tummansinisenä... :)

      Poista
  4. Ite tykkään tosi paljon tosta yhdistelmästä :) Ootko muuten laihtunut tässä kevään aikana, kuvista ainakin näyttäisi siltä? :) Oot kadehdittavan kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Ja en ole mitenkään erityisesti. Olen siellä salilla käynyt nyt ihan aktiivisesti nii varmaan jotain tuloksia on tullut :D

      Poista
  5. IHANA <3___<3 siis TODELLA ihana asu <3

    Ja siis.. mun on pakko sanoo tää, vaikka tää saattaaki kuulostaa oudolta, mut mun mielestä toi neule-kaulaspaita yhdistelmä on tosi seksikäs! :D siis ihan oikeesti, tulee mieleen koulutyttö/sihteeri-lookki, hihi! Sä todellakin tällä asulla näytit että aina ei tarvii näyttää hirveesti ihoa ollakseen tosi seksikäs ja tyylikäs ;) love it!!

    VastaaPoista
  6. aivan ihanan näkönen yhdistelmä! :) ja tietenkin kaunis sinä

    VastaaPoista
  7. miten oot saanu ton ekan kuvan muokattui tollee ? :)
    sulle sopii mielettömän hyvin toi kauluspaita-neule yhdistelmä ja muutenkin oot tosi kaunis! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. esim paint, sillä vaan flippaa kuvan jne :----)

      Poista
    2. Niinkuin anonyymi 12.10 sanoikin niin tuon saa tehtyä ihan millä muokkasohjelmalla ihan vaan esim. paintilla :D Siinä on vaan nuo kaksi kuvaa vierekkäin joista toinen on käännetty peilikuvaksi :) Kiitos paljon!

      Poista
  8. Itseni päällä tuollainen yhdistelmä näyttää hirveeltä, mutta muiden päällä paljon paremmalta niinkuin esimerkiksi sinun :)!

    VastaaPoista
  9. voisitko linkata sun weheartitin, kun haluaisin seurata sua siellä? :) jos edes omistat weheartitissa tunnuksia haha :D

    VastaaPoista
  10. Mä tykkään! Ja sulle sopii. :-)

    VastaaPoista
  11. Hei! Tämä ei koske postausta, mutta olen 17vuotias ja lähdössä tsekkeihin kesäkuussa. Onko alkoholin myynti prahassa 18 vuotiaille vai 16? Kiitos vastauksesta, bile lomaa odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ite muistelisin että siellä oli se k18 !

      Poista
    2. Miten vaikeeta on katsoa kyseinen tieto Googlesta? Onko ihmiset oikeesti näin avuttomia :-D

      Poista
    3. Googlessa voi hyvinkin liikkuu vaikka vääräkin tietoa, anonyymi 16.20 :) mun mielestä ei oo mitään pahaa kysyä bloggaajalta, joka tietää paljon tietystä asiasta.. eihän se sulta oo mitenkään pois jos joku kysyy täällä sitä asiaa, vai onko?:) ja natalia aivan ihana asu, näyttää super hyvältä sun päällä!

      Poista
    4. Tsekeissä ikäraja on 18 vuotta :) Tosin olen samaa mieltä, että tämän tiedon olisit todella helposti löytänyt googlesta :D Mutta eipä siinä mitään..

      Poista
  12. Sopii superhyvin, tykkään! Ite käytän aina neule+kauluspaita-comboa, jos on esim. koulusta jotain yritysvierailuja, toi on semmonen semi-virallinen ja siisti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä, että tuo on kivan siisti sekä vähän virallisempi yhdistelmä =)

      Poista
  13. Ihana asu! Sopii mun mielestä sun tyyliin joka on naisellinen ja klassinen ja tuo kauluspaita villapaita yhdistelmä on todella siisti ja aikuismainen! Nappi valinta!;) oot kaunis ja ihana blogi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Ja ihana kuulla, että olet tykännyt :)

      Poista
  14. Ihana ja raikkaan näköinen asu!:)

    VastaaPoista
  15. toi on mun mielestä just tosi kivan näkönen yhistelmä! :)
    ja mullakin on sama toi lopputulos juttu haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla :) Ja kiva etten ole ainut jolla on tuollainen tapa, että on pakko aloittaa kokonaan alusta :D

      Poista
  16. toi on tosi kivan näköinen yhdistelmä, itsekkin tykkään tosi paljon tuosta yhdistelmästä!(:
    oot muuten tosi nätti!(:

    VastaaPoista
  17. Itse en tykkää neule-kauluspaita yhdistelmästä. Tulee mieleen nörtit ja tossun alla olevat hyssykkä miehet. :D

    VastaaPoista
  18. Tää näyttää niin hyvältä!!:) jos tummansinistä neuletta etsit niin Benettonilla on ainakin ihania ja hieman laadukkaampia kuin esim hm!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :) Pitääpä käydä kurkkaamassa!

      Poista
  19. Ihana yhistelmä:). Onko sun mielestä Natalia oranssit konwerssit hienot? ja kun mun perhe lähetään perjantaina illemmalla helsingin lentokentältä Turkkiin niin olisiksä siel et jos mä vaikka nään sua siellä??:) p.s en osannu kirjottaa ehkä noitten kenkien nimee:)).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en välttämättä osaisi käyttää oransseja Converseja :) Mutta kyllähän ne voivat jonkun päällä näyttää kivalta! En valitettavasti ole perjantaina töissä :/ Hyvää matkaa kuitenkin teille !

      Poista
    2. Kiitos Natalia:). Sä muuten oot tosi kaunis. ja oliko siellä hm noita kauluspaidan kokoja xs ku haluaisin ostaa samallaisen jos sua ei haitaa ja vielä sopisko sun mkelestä se sun turkoosi hieno mekko niin kevät juhlaan ku mulla ehkä se tulee sinne:))??

      Poista
    3. Kiitos :) Ja kyllä varmasti H&M:stä löytyy noita kauluspaitoja ihan kaikissa kooissa. Kyllä mielestäni sopisi hyvin :)

      Poista
    4. Kiva kuulla:) ja hyvä et se sopii ni mä uskallan ottaa sen kevätjuhlaan:)))))))))))))))))

      Poista
  20. Ooott ihanin !!!<33

    VastaaPoista