02 huhtikuuta 2013

1000

Ihan rehellisesti sanottuna silloin, kun aloitin tämän blogin pitämisen en ikinä olisi voinut kuvitella, että näin vähän yli vuoden kirjoittelun jälkeen minulla olisi 1000 rekisteröitynyttä lukijaa pelkästään bloggerin kautta! Ihan mieletöntä. Muistan vielä niin hyvin, kun iloitsin täällä blogissa sadatta lukijaani. Ja unohtamatta tietenkin teitä muita monia tuhansia, jotka seuraatte blogiani jotain muuta kautta päivittäin. Kiitos kaikille teille ihanille lukijoille ja vielä suurempi kiitos kaikille ihanista kommenteista joita olen tässä matkan varrella saanut ♥. Olen ihan super iloinen siitä, että päätin ja uskalsin tämän blogin aloittaa, sillä tästä on tullut iso osa päiviäni ja todella tärkeä harrastus minulle. Nautin aivan suunnattomasti tämän blogin pitämisestä.  

Kysymys kuuluukin, minkä postauksen toivoisitte minun toteuttavan 1000-lukijan kunniaksi?



xoxo, Natalia

106 kommenttia:

  1. Oot aivan uskomattoman kaunis! :)

    VastaaPoista
  2. Olisko enemmän fiiliksistä, että millanen olo oli kun tein blogin, ekan postauksen ja miltä se tuntui etenkin nähdä ne ensimmäiset lukijat. Vähän alku fiilistelyä :).

    ps. Rakastan tota nahkatakkia! Aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeks teit!! Tabletin autocorrect :(

      Poista
    2. Haha ei se mitään ajattelinkin, että tarkoitit varmasti "teit" :D Todella hyvä idea, kiitos! :)

      Poista
  3. Oi vitsi noi sun hiukset on nii upeat! Ja oot niin kaunis! :)

    VastaaPoista
  4. Oo, oot tottakai aina ollu hirveen kaunis, mutta nä kuvat on ihan sika upeita! Teee jonkullsinen my day? Tai my evening? Tai videoo jonathanin kanssa missä se vaikka meikkaa sut tai sit ku youtubessahan on paljon niit kaikkii boyfriend taggeja? :) tai sit just joku lempparivaatteeet ois jees. Mutta onnee hirvesti lukijamäärän johdosta, muistan ku niitä oli yli puolet vähemmän..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon :) Itsekin muistan vielä niin hyvin, kun lukijoita oli ainakin puolet vähemmän ja innoissani täällä postasin siitä, kun 100-lukijaa tulivat täyteen! Voisin hyvin tällä viikolla tehdä taas jonkun my day postauksen =) Itse en jotenkin niin innostu noita boyfriend tageista tai en ymmärrä mitä niin hauskaa olisi katsoa, jos vaikka Jonathan esim. meikkaisi minut :D Kiitos paljon ideoista!

      Poista
  5. Wau miten upea!! <3 ja onnea 1000 lukijasta:)

    VastaaPoista
  6. Upeita kuvia susta! Oot ihan mielettömän kaunis :) Ja voisit tehä esim "I love my imperfections" -videon missä kerrot 3 asiaa mistä pidät itsessäsi ja 3 niitä epätäydellisyyksiä. On ollu aika hauskaa kuulla mitä piirteitä tekijät pitävät epätäydellisyyksinä itsessään, joita ei ole itse ottanut mitenkään erikoisesti huomioon :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Olen jo muutamaan otteeseen kysymyspostausten yhteydessä luetellut asioita, joista pidän minussa ja myös niitä joista en pidä, joten en välttämättä niistä alkaisi uudestaan erikseen omaa postausta tekemään ! Kiitos kuitenkin ideasta :)

      Poista
  7. Oooot niin kaunis<3 tee sellanen lemppari postaus! Lempiruoka, lempi vaate, lempi elokuva... :)<3 tää on mun suosikkiblogi ja rakastan sitä kun postaat niin usein! + kans se et vastaat lukijoiden komentteihin. Arvostan sua tosi paljon, oot antanut erittäin esimerkillisen ja ihanan kuvan itsestäsi.

    Kaikkea hyvää sinulle<3 jatka samaan malliin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :)) Itseasiassa joku on tuota samaa aikaisemmin ehdottanut ja silloin suunnitelinkin tekeväni sen, mutta yllätyin vähän siitä miten hankala saada kaikki nuo kuvatuksi. Voisin kyllä hyvin harkita uutta yritystä :) Ja todella kiva kuulla, että pidät blogistani ja siitä, että vastailen kaikkiin kommentteihin! Mukava myös, että olet saanut minusta tuollaisen kuvan tämän blogin kautta :) Kiitos vielä ja samoin sinulle <3

      Poista
  8. yksinkertasesti rakastan noita sun hiuksias <3 ne on niiiiin ihanan kuohkeet, ku ittelläni taas on niin sileet että menee ihan päätä myöten:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :)) Kyllä varmasti itsellänikin menisi ihan päätä myöten, jos en laittaisi niitä :D

      Poista
  9. Vautsi vau upeita kuvia taas kerran! (: Ja tosi paljon onnea 1000 lukijasta. :3 Myday postaus vois olla kiva tai sitten joku meikkivideo jossa näytät vaikka arki meikin tms. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti =)) Tuon day with me postauksen ajattelin toteuttaa tällä viikolla ja "get ready with me" -tyylinen video on myös suunnitteilla :D Heti vain kunhan saan ensin kiharrusvideon tehtyä :)

      Poista
  10. Natalia sulla on upeat hiukset! :) Mun pitäis päättää mitä tekisin hiuksilleni ja sun kuvat sai mut haluamaan vaaleita!

    VastaaPoista
  11. Oot oikeesti ne tuhat lukijaa ansainnutkin! :) Sulla on kertakaikkiaan upea blogi ja kirjoitat erittäin miellyttävällä tyylillä tätä! Lisäks sun blogissas ei ole liikaa mainoksia ja saan niin hyviä vinkkejä sulta aina niin hiuksiin, vaatteisiin, ruokaan ja joskus jopa vapaa-ajan viettoon asti. :) Haluaisin niin kovasti perustaa omankin blogin, mutta en uskoisi, että minulla olisi aikaa pitää sitä näin tiuhaan kuin sinä. Olen joskus yrittänyt siis blogin perustaa ja huomannut, että on haastavaa kirjoittaa sellaista tekstiä, mikä herättää muissakin kiinnostuksen lukea sen. Lukuunottamatta noi upeat kuvat! Mäkin voisin olla sen lempparipostauksen kannalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti :) Nousi hymy korviin, kun tätä luin ! Kiitos paljon ja oikein mukava kuulla, että olet tykännyt blogistani ja saanut täältä vinkkejä milloin mihinkin juttuun :) Kiitos kommentistasi ja hyvää kevättä !

      Poista
  12. Oi että mitä kuvia! :)<3 upea olet!

    VastaaPoista
  13. ihania kuvia !! :) toi takki sopii sulle kivasti <3

    VastaaPoista
  14. voi että ku oot kaunis!!! ja noi sun hiukset on niin ihanat :) ja voi vitsi, tuhat lukijaa! Se on kyllä jo paljon!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Ja niin on! Ihan älyttömästi :D

      Poista
  15. aiivan ihana nahkis, saanko kysyä mistä oot sen ostanu?? :))

    VastaaPoista
  16. Onnea 1000 lukijasta!! :) Miksi tunnisteissa on "poikaystäväni"? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mietin vähän aikaa, että mitä ihmettä oikein tarkoitat kunnes huomasin, että olin vahingossa laittanut tuon poikaystäväni tunnisteen tähän postaukseen :D Se oli siis vahingossa tullut siihen!

      Poista
  17. Onnittelut 1000 lukijasta! Oot ne ansainnu :) voisit tehä postauksen näin kesän tuloa odotellessa sun lempi kesä vaatteista (kengät topit shortsit yms) ja vaikka et millasia vaatteita haluisit tulevalle kesälle hankkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos :) Ja kiitos oikein hyvästä ideasta ! Voisin hyvin tehdä tuollaisen postauksen :)

      Poista
  18. tykkään kyllä tosi paljon tästä sun blogista ja oot aina niin ilosen olonen!:) Joku video ois tosi kiva! Tai semmonen postaus, missä listaat niitä asioita mitä haluaisit tehä ennen kuolemaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihana kuulla, että olet tykännyt :) Tuo lista asioista mitä haluan tehdä ennen kuolemaani oli aika kiva idea! Kiitos siitä:)

      Poista
  19. tee joku video? videot on kivoja :D

    VastaaPoista
  20. Moikka Natalia :-) Oon seurannu sun blogia vasta aika vähän aikaa, mut tästä on tullu jo nopeesti mun ehdoton suosikki! Oot oikeasti tehny sun blogista just sellasen, mistä mä tosi paljon tykkään :) Postaukset on monipuolisia, ja on mukavaa kun kerrot sun elämästä näinkin paljon ( ei tietenkään liian henkilökohtasia juttuja mutta kuitenkin!) Ja se, että jaksat aina olla niin positiivinen, on ihan super ihana juttu :-)

    Ihanaa kevättä sulle! <:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihana kuulla, että olet tykännyt blogistani sekä postauksistani :) Kiitos mukavasta kommentista ja oikein hyvää kevättä myös sinulle <3

      Poista
  21. En oo hirmu kauaa sun blogia lukenu (puhutaan vain kuukauksista) nii joku semmonen päiväni kuvina/videoina ois niin siisti! On aina kiva seurata mitä ihmiset tekee.. hahha!! Yhtä outo toive kun se jääkaappin sisältö, mut minkäs teet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuta muukin toivoit tuota day with me -postausta niin ajattelin sellaisen tällä viikolla vielä tehdä :) Kiitos ideoista !

      Poista
  22. Oot niin älyttömän kaunis! Sulla on ihana tyyli ja sun blogia on kiva lukee. Tästä saa paljo inspistä ja ilosta mieltä :) Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  23. Ihana toi takki, mistä se on?

    VastaaPoista
  24. Oot kyllä niin upeus ♥ !
    Ois kiva kun tekisit vaikka päiväni videolla postauksen, tai sitten get ready with me videon :) Myöskin ois kiva, kun lisäilisit enemmän hyviä biisivinkkejä tänne blogiin, vaikkapa postausten loppuun aina joku biisi, tai sitten erillinen postaus tän hetken lempibiiseistä. :))

    Ja onneaa 1000 lukijasta! Eiköhän toi määrä tuu tosta vielä kasvamaan paljon jos bloggailet samaan malliin haha :D Aurinkoista kevättä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Päiväni videolla on ihan älyttömän hankala saada tehtyä, kun koko ajan pitäisi olla ottamassa pieniä video pätkiä ja itse en välttämättä kehtaisi missään kovin julksiella paikalla viitsi alkaa kuvaan tyylillä" mooi täällä sitä ollaan :D" . Suunnitelin kyllä tekeväni tuollaisen get ready with me videon tulevien viikkojen aikana :) Ja voisin hyvin tehdä postauksen tämän hetken lempibiiseistäni ! Kiitos paljon hyvistä ideoita =)

      Aurinkoista kevättä myös sinulle!

      Poista
  25. Jonkinmoinen kuvapostaus ois tosi kiva, esim. lempijuoma, lempiruoka, lemmikki, auto, makuuhuone, tavara jota ilman en voisi elää, lemppari kauneustuote, lempikengät, lempikampaus, lempikynsilakka jne, kaikki omina kuvinasi siis, jos ymmärrät mitä hain :D Tsemppiä ja kaikkea hyvää sulle, oot ihana kun postaat niin usein! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärsin kyllä :) Yritin joskus aikaisemmin tehdä tuollaisen postauksen, mutta siitä ei tullut mitään, koska en saanut kaikkia kuvia kasaan :D Voisin kyllä nyt hyvin yrittää uudestaan, koska niin moni on toivonut tuollaista postausta :) Kiitos kommentistasi ja samoin kaikkea hyvää sinulle <3

      Poista
  26. Hurjasti onnea lukijoista! <3

    http://j-ennas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  27. vau mitä kuvia! :) Oon lukenu tätä sun blogia melkein alusta asti ja ollu aina yks lemppari blogeistani! Onnea vielä 1000 lukijasta :)

    VastaaPoista
  28. Vastaukset
    1. Teen heti kunhan keksin hyvät jutut siihen, että mitkä asiat ovat nyt mielestäni IN ja mitkä OUT :D

      Poista
  29. Voi miten ihanasti sanottu :) Kiva kuulla, että olet tykännyt ! Aika moni on nyt toivonut tuota postausta, jossa esittelen omat lempparini niin voisin ainakin hyvin sen toteuttaa =) Kiitos kommentista!

    VastaaPoista
  30. Semmone ois hauska missä julkistaisit ihka ensimmäisen postauksesi uudelleen!:D entiiä pystyyks niin tehä, mut se ois tosi mielenkiintoista näh miten alotit blogin kirjottamisen ja minkälaine olit silloin ym. (::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääset lukemaan ensimmäisen postaukseni ja muita vanhoja postauksiani tuolta oikealta kohdasta "blogiarkisto" :).

      Poista
  31. ää mä niin rakastan sun hiuksia ja oot muutenki tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
  32. Vauu oot tosi kaunis noissa kuvissa :) ja kivat noi uudet hiukset!

    VastaaPoista
  33. Oot niin upeen näköne noissa kuvissa, varsinkin toi viimeine kuva<3 Ja onnee 1000 lukijasta:)

    VastaaPoista
  34. Oon seurannu blogiasi pitkään ja pidän sun tyylistä kirjoittaa. Myös oon saanu inspiraatioo pukeutumiseen muunmuassa sun blogista ja olet hirmu kaunis. Tykkään myös kun aina vastaat kaikkiin kommentteihin, sitä ei meinaan näe monissa blogeissa. Jatka samaan malliin! Hyvää kevättä sulle ja jonathanille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihana kuulla, että olet tykännyt blogistani sekä siitä että pyrin aina vastaamaan jokaikiseen kommenttiin :) Kiitos vielä ja samoin oikein hyvä kevättä sinulle !

      Poista
  35. Oot tosi kaunis noissa kuvissa!:) Ja voisit vaikka tehdä videon missä Jonathan meikkaisi sinut?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itse en ymmärrä mitä mielenkiintoista olisi kuvata video, jossa Jonathan levittäisi minulle meikkivoidetta, aurinkopuuteria ja kulmakynää :D Kiitos kuitenkin ideasta :)

      Poista
  36. Muistaakseni kerroit joskus käyttäväsi sitä goldwellin vaahtosävytettä, niin millaisia kokemuksia?:) kuinka usein käytit ja kärsikö hiuksesi ehkä siitä jotenkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen käyttänyt aina silloin tällöin Goldwellin 10V :) Käytän sitä aina silloin, kun "tilanne sitä vaatii" eli jos hiukseni ovat kellertävät. Ehkä siis kerran tai kaksi kuukaudessa :) Muuten käytän hoitavia naamioita (KC Color Mask Silver & Vanilla ovat suosikkini) ! Eivätkä hiukseni ole mitenkään kärsineet tuosta vaahtosävytteestä, koska en kovin usein sitä käytä ! Enemmän käytettynä se kyllä kuivattaa hiuksia :/ (ainakin minulla).

      Poista
  37. onnea tuhannesta lukijasta ihan hirmuisesti! mun mielestä ois kiva jos tekisit postauksen sun voimistelu-ajoista? :) tai sit joku tosi ällösöpö postaus susta ja jonathanista :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Tekisin mielelläni muuten, mutta minulla ei ole oikein mitään kuvia joita voisin siihen laittaa :( Kiitos ideoista Annika!

      Poista
  38. Päiväsi videolla postaus olisi tosi kiva! Jos tajuat mitä tarkoitan tai olet nähnyt sellaisia videoita.. paljon ruotsalaisilla bloggaajilla videofyme:ssä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän mitä tarkoitat :) Sellainen on vain ihan super vaikea kuvata, koska ainakaan minulla ei ole pokkaa alkaa kuvailemaan julksilla paikoilla videoita :D Kiitos kuitenkin ideasta!

      Poista
  39. ompa kauniita kuvia susta!! :)

    VastaaPoista
  40. Onnea Natalia, olet upea ja lukijasi ansainnut ♥

    Pus!

    VastaaPoista
  41. Voi ihanaa onneks olkoon! Vaikutat tosi symppikseltä ja must on upeeta että sun vaivannäkö tätä blogia kohtaan palkitaan! Mulla ois pari kysymystä sun pidennyksistä! Eiks sulla oo hiusnauhassa teipit? Ni leikkaatko sen teipin oikeenkokoseks niin, ettei se osu yhtään siihen pidennyshiukseen, pelkkään nauhaan? Ja kuinka kauan kuumennat sitä teippiä pidennyshiusta vasten, niin että se pysyy? Sori että kysyn, mutta en oo löytäny googlesta mitään neuvoja....

    Kia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIitos kovasti :) Ihana kuulla! Ja kyllä minulla on hiusnauhaa, jossa on kiinnit teipit. Ja kyllä teippi osuvat vähän siihen pidennyshiukseen =) Pidennysosiota lämmitetään noin 5 sec ! Ei kannata alkaa laittamaan itse pidennyksiä ellet todella tiedä mitä teet, sillä muuten sinulla saattaa irrota sekä ketketa omia hiuksia :/ Näin pienenä varoituksena vain!

      Poista
    2. Okei kiitos! Joo no ongelma on oikeestaan just toi hiusnauha. Mulla on pari kaverii jotka on laittanu teippejä aika paljonki, mut ne ei tienny tosta hiusnauhasta sen enempää.. Pitää nyt kattoo uskallanko laittaa teipit vai ompelenko mielummin... :) kiitos vastauksesta!

      Poista
    3. Okei :) Tuo hiusnauha kiinnitetään ihan samalla tavalla kuin teippihius - siinä vain ole erikseen sitä pintaa teipille !

      Poista
  42. miksi et vastaa kommenttiini koskien valmistumistasi? voisitko vaikka kertoa olenko ollut liian tökerö kysyessäni sitä... ? :/ pahoittelut jos asia näin....
    -J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tehnyt asiasta jo kerran postauksenkin ja kaikki asiat vain eivät sen kummemin kuulu tänne blogiin :) En julkaissut kysymystä, koska en halua sen tarkemmin siihen vastata ! Toivottavasti ymmärrät :)

      Poista
    2. ai... kun koitin etsiä niin en löytänyt, mutta tietysti ymmärrän :)) itse kamppailen samojen asioiden kanssa, sen takia kiinnosti. Kiitos kun vastasit kuitenkin :)
      hyvää kevättä ja onnea lukijamäärästä :))
      -J

      Poista
    3. Kiitos ja samoin sinulle :)

      http://nataliaoona.blogspot.fi/2013/01/education.html

      Poista
  43. Wau ! oot kyl hirmukaunis :)

    VastaaPoista
  44. Tee sellanen postaus, missä on kaikki sun bannerit vanhimmasta uusimpaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogiini on tulevien viikkojen aikana tulossa uusi banneri niin voisin sen yhteydessä laittaa postaukseen vanhempia bannereitani :) Kiitos ideasta !

      Poista
  45. Vautsi oot tosi nättinä noissa kuvissa ! Sun blogia luettaes tulee heti positiivine fiilis:) my day- videolla olis mun mielestä tosi kiva!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) Todella ihana kuulla! Tuo my day on oikeasti aika hankala tehdä videolla niiin, että videosta tulisi kiva, koska itse en hirveästi kehtaa missään julkisilla paikalla alkaa videoita ottamaan :D Ja tylsä, jos videot on otettu vain kotoa :/

      Poista
  46. Oot aivan älyttömän kaunis näissä kuvissa!!:)

    VastaaPoista
  47. Tee taas joku sellainen missä näytät eri vaiheet kun teet ruokaa :) blogisi on ihana ja oot todelka kaunis :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todela paljon ja ihana, että olet tykännyt blogistani! Ja voisin hyvin tehdä kuhan vain keksin, että mistä ruuasta tekisin :D En haluaisi mistään ihan perus perus ruuasta tehdä, koska niitä nyt kaikki varmasti osaavat valmistaa :)

      Poista
  48. Moikka!:) oon jo hetken aikaa lukenut blogias anonyymina, mutta nyt viitsin kommentoida:) onnea saavutuksesta! oot aivan älyttömän positiivinen ihminen ja saat mutkin aina hyvälle tuulelle, vaikka ruudun toisella puolella olenkin :D kiitos siitä. mulla olis sellanen kysymys, että kun teit joku aikaa sitten postauksen siitä kicksin itseruskettavasta, mitä käytät. laitatko sitä myös naamaan?:D koska jotkuhan itseruskettavat on tarkotettu vartalolle vain. aattelin kokeilla tota kicksin ku tässä hetken oon mietiskelly, ja lueskellu eri blogeja yms, että mitä kokeilen seuraavaksi ja kaikki tuntuu kehuvan tuota kicksin! aattelin et olis helppo että vois levittää sekä kropalle että kasvoille.

    kiitos mielettömästi jos vastaat :)

    - anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja aivan ihana kuulla, että positiivisuus välittyy myös sinne asti :) Todella mukavasti sanottu!

      Ja tuo Kicksin itseruskettava on kyllä tarkoitettu vartalolle sekä kasvoille. Itse olen myös aina käyttänyt sitä kasvoille, eikä siitä ole tullut minulle mitään. Joillekin se saattaa aiheuttaa epäpuhtauksia tai vähän ärsyttää ihoa, jos iho on muuten kovin herkkä. Jos olet kuitenkin aikaisemmin käyttänyt itseruskettavaa kasvoille niin luulisi tuonkin sopivan hyvin ja jos taas et niin huomaat kyllä heti, että "kestääkö" kasvojesi iho tuota itseruskettavaa :)

      Poista
  49. Lempivaatteet postaus olis mukava ! :)

    VastaaPoista