13 maaliskuuta 2013

uudet converset

Olen käyttänyt valkoisia Converseja aina ylä-asteen alusta lähtien, enkä ole vieläkään kyllästynyt niihin. En tiedä mikä itseäni niin kovasti viehättää noissa kengissä. Jotenkin ne ovat vain niin kivannäköiset, sopivat kaiken kanssa ja ovat ajattomat. Ainut mikä noissa nyt tietenkin on, että tuo valkoinen ei kovinkaan kauaa pysy valkoisena.. Itse olen aina omistanut valkoiset Converseni pitkävartisina, nyt olen kuitenkin hurahtanut tuohon lyhytvartiseen malliin aivan täysin. Osa teistä varmaan muistaakin postauksen, jossa ihastelin tuota lyhytvartista mallia. Tuossa lyhytvartisessa mallissa on myöskin se hyvä, että kengät näyttävät myös todella kivoilta shortsien kanssa. Nyt voinkin onnellisesti ilmoittaa olevani uusien valkoisten Conversejen omistaja ♥ . En millään malttaisi odottaa, että lumet sulavat vähäisen ja pääsen vetäisemään nämä jalkaani. 


Löytyykö täältä muita Converse faneja? Kumpi on enemmän teidän mieleenne lyhyt- vai pitkävartinen malli? Entä missä värissä?

xoxo, Natalia

68 kommenttia:

  1. Ihanat! Mistä ostit ja paljon maksoi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on ostettu Tsekeistä ja maksoivat siellä 55€ :)

      Poista
  2. Lyhytvartiset valkoiset!<3 itselläni ei vaan ole varaa aitoihin joten joudun tyytymään feikkeihin :( ehkä joku päivä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, voi harmi :/ No, joku kaunis päivä vielä :)

      Poista
  3. niin nätit <3 Mullakin valkoset lyhytvartisina ja vielä punaset pitkävartisina, mutta kyllä ne valkoset vaan vie voiton aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin nuo ovat aivan ihanat :) Valkoiset ovat kyllä ihan parhaat - sopivat niin hyvin kaiken kanssa!

      Poista
  4. upeat conssit :) ite omistan mintunvihreät ja pinkit conssit, kylläkin pitkävartisena! oon ny ruvennut haaveilemaan viäl mustista ja valkoisista.. nii ja toiset viäl lyhytvartisina, saa nähä koska saan hommattua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengät kiittävät :) Oi miten ihanalta nuo mintunvihreät Converset kuulostavat!!

      Poista
    2. ne on kyl tosi kivan väriset:) haluasin myös semmoiset armeija kuosiset ja amerikan lippu kuosiset conssit :D

      Poista
  5. Voi oon ettinyt kauan kaupasta juuri tollasia, mistä nuo on?? :) ite olen conversejen suurkuluttaja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on ostettu Tsekeissä, mutta noita valkoisia myydään nykyään aika monissa paikoissa, koska ne kuuluvat yleensä kauppojen kevätmallistoon :) Ainakin Click Shoesista löytyy 100% varmuudella!

      Poista
  6. Oijoi mul on noi valkoset lyhyet menny kaks viime kesää ja talvee ja kevättä ja syksyy. Uudet on kyl pakko ostaa mut en pysty luopuu :c ehkä parhaimmat jalassa ja ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Converset ovat kyllä ehdottomasti aivan älyttömän mukavat jalassa ja vieläpä niin kivannäköiset <3

      Poista
  7. Ite oon myös conssifriikki, pienenä kun sain mun ihka ekat (punaset haha) conssit, niin musta ne oli rumat ja en tykönnyt yhtään, mutta kun ala-asteen "skedekenkä" aika oli ohi, niin oon siitä saakka käyttäny converseja tauotta ♥ niinkuin sanoit, ajattomat!

    VastaaPoista
  8. Ää eikä, mä himoitsin just tänään viimeks noita valkosia lyhytvartisia consseja, jotka on kyl pakko saada kevääks noiden toisten conssien pariksi! :)

    http://niina-tuulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo valkoiset lyhytvartiset ovat kyllä super käytännölliset ja ajattomat :)

      Poista
  9. Voiiii ei munki on pakko saada noi valkoset! punaset ois kyllä kans kivat :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni on myös punaiset lyhytvartiset ja nekin ovat oikein kivat :) Tuovat kivaa piristystä asuihin!

      Poista
  10. en ole koskaan omistanut consseja, mutta nyt täksi kevääksi ajattelin hommata! Haluaisin kans valkoset, mutta pinkit houkuttelis kans kovasti! Ehkä ne valkoiset on kuitenkin käytännöllisemmät :) Sit myöhemmin toiset pinkkinä! ja pitkävartisista tykkään enemmän :)

    Miten meni psyka? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoiset ovat kyllä todella käytännölliset, koska ne menevät aivan kaiken kanssa :) Itse olin myös monien vuosien ajan täysin pitkävartisten puolella, mutta nykyään olen tykästynyt enemmän noihin lyhytvartisiin!

      Ja psyka meni ihan hyvin =) Loppui vaan vähän aika kesken :(

      Poista
  11. mä omistan varmaa viidet converset mut kyl noi valkoiset varettomat on parhaat ja niin helpot! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itse ihan samaa mieltä, valkoiset vievät voiton :)

      Poista
  12. Mulla on itelläni varrelliset mustat ja varrettomat valkoset! :) Ja oon jo vähä uhmannu noita säitä ja pari päivää jo consseja käyttäny :D oon kyllä huomannu että hyvä liukastumisvaara nillä kyllä on vielä tähän vuoden aikaan :D

    Miten meni muuten se psykologia entä mitkä tehtävät teit? :) Itsekin kirjoitin sen tänään ja tein tehtävät 2, 4, 5, 6 ja kummatkin jokerit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen pitänyt myös muutaman kerran pitkävartisia Converseja :D Olen niiiin kypsynyt kaikkiin talvikenkiin, että oli pakko saada vähän jotain vaihtelua. Oli kyllä tosin vähän liukasta niinkuin sanoitkin tuossa :D

      Meni ihan hyvin. Itselläni loppui vain vähän aika kesken :( Enkä nyt enään tarkkaan muista, että mihin tehtäviin vastasin!! Ainakin 2,3,5 :) Olin niin stressaantunut siellä etten sen kummemin niitä numeroita painanut mieleeni xD

      Poista
  13. Tahtoisin myös!
    Hirvee valinnanvaikeus vaan edessä et minkä väriset hommaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin :) Converseja, kun löytyy kaikenmaailman väreissä !

      Poista
  14. Nuo valkoiset ovat kyllä sellaiset, jotka sopivat ihan kaikkeen :)

    VastaaPoista
  15. Uu, mä oon just katellu noita lyhytvartisii valkoisii, ja sitten pitkävartisii niitä missä on amerikan lipun värit :) kun vaan sais aikaseks käydä kaupungilla sovittaa niin tietäs koon, ja sit tilata netistä jos löytys edullisemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo amerikan lipun Converset kuulostaa todella kivalta :))

      Poista
  16. Multa löytyy valkoset niin lyhyt- kun pitkävartisinakin! Nyt keväällä ois kyl edessä uusien matalien valkosten hankinta, ne on mun ehdottomat suosikit ja siltä ne näyttääki et käyttöä on ollu vähä liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli sama, että nuo edelliset valkoiset Converseni eivät olleet enään aikoihin valkoista nähneetkään :D

      Poista
  17. ah mä rakastan consseja niin paljon! voisin kulkea niillä kesät jos vain kelit sen sallis.. ostin kesällä valkoiset pitkävartiset ja ne on nyt ihan harmaanruskeet ku oon niitä niin paljon käyttänyt.. seuraavaks ois tarkotus ostaa noi valkoset lyhytvartiset! lisäks mulla on pitkävartisista ne kirsikan väriset ja turkoosit ja tummansiniset:) mun kenkälaatikois on aina tilaa uusille conssipareille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Converset ovat kyllä ihan parhaat kengät :) Varsinkin juuri nuo valkoiset!

      Poista
  18. Ostin ekan Converset varmaa 6 vuotta sitte, ja kohtelin niitä ku mun aarteita. Valkosina pitkävartisina ne palveli mua pelastamalla asun, ku asun. Talvellaki sitte vaa villasukkaa jalkaa, että voi hangessaki rämpiä, haha:D

    Kuinkas kävikää, pidin pienet pippalot, ja joku sit "vahingossa" oli ottanu mun aarteet. Tilalle oli jätetty feikit, kokoa 42:( En tajuu miten joku oli saanu sullottuu mun kengät jalkaa, ku ne oli kokoo 36:DD

    Eipä kukaa tullu myöntämää, että vahingossa otti. Eli varasti ne. Olin 2 päivää vihanen. En voinu elää ilman niitä. Kauhee eroahdistus. Näin ollen marssin kauppaa, ja ostin uudet. Merkkasin ne niin, ettei kukaa varmaa uskalla koskee niihin, koska osaisin tunnistaa ne;)

    Nyt on seki pari kulutettu loppuun. Tänä keväänä vuorossa lyhytvartiset valkoset, tai mintunvihreet pitkävartiset - jos sellaset löytäisin jostain. Täytyy neki vissii merkata. Ihan vaan varmuuden vuoks;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikäää :( Onpas joku ollut törkeä! Kehdannutkin viedä toisen kengät!!! Onneksi kuitenkin sait ostettua uudet ja merkkasit ne - eipä kukaan ainkaaan enään "vahingossa" ota niitä :D

      Poista
  19. Hei kannattaako ottaa yhtä kokoa liian isot, vai hiertääkö noi kauheesti jalkaa jos ottaa ihan omassa koossa? Mä oon aatellu pitkään tollasii matalavartisii, ehkäpä ihan vain mustia tai jtn tummansinisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni ainakin on ollut Converset aina ihan oikeassa koossa eivätkä ole koskaan hiertäneet :)

      Poista
  20. Lyhyt- ja pitkävartiset ja kaiken väriset!! Itellä on pinkit, vihreet, punaset ja turkoosit, seuraavana viininpunaiset ja valkoiset! :--)

    VastaaPoista
  21. Ihanat! Täällä kans yhet uudet Converset oottelee että pääsis jo Uggien tilalle jalkaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama! Olen jo niin kyllästynyt kaikkiin talvikenkiin :D

      Poista
  22. Vitsi ottan kans että pääsen ostamaan itelleni uudet converset! Valkoset ois haaveena ja jotkun kesäsen väriset ois kans ihana saada, joku vaaleenpunanen ois ihana :-) Valkoset varmaan pidempivartisina mutta värikkäät ois hauskat lyhyenä kesän ajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoiset on kyllä niin hyvät, kun ne sopivat aivan kaiken kanssa ja ovat ajattomat :) Tosin vaalenpunaisetkin kuulostaa kivalta !

      Poista
  23. Mulla ihan samat converset, oon iiiihan umpirakastunut niihin:))

    VastaaPoista
  24. Hahah mä oon ihan conssi-friikki! Mulla on yhteensä 7 converset joista lempparit kuitenki varmaan valkoset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellänikin nuo valkoiset on ihan ehdottomat lempparit :)

      Poista
  25. Mä oon kans kyllä aivan ihastunut consseihin! Kaapista löytyy valkoiset pitkävartisina ja kesäksi olisi tarkotus ostaa punaiset lyhytvartiset. Ainoat conssini on valitettavasti ihan hajoamispisteessä, päkiän taittumiskohdasta reunoilta ruvennut rumasti se muoviosa katkeilemaan. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni oli ihan sama tilanne noiden vanhojen valkoisten Conversejen kanssa! Oli ihana vihdoin saada uudet :)

      Poista
  26. Millon oot käyny tsekeissä ostamassa?

    VastaaPoista
  27. Olen ihaillut Converseja aina, mutta minun jalassa nuo paksupohjaiset näyttävät todella isoilta... En tiedä johtuuko tuo sitten vain omasta mielipiteestä vai onko Conversien-malli oikeasti sellainen, että tekee jaloista ison näköiset? Kavereillani ne näyttävät kyllä hyviltä, joten vika voi olla minun omassa silmässäkin ;)Pitänee kokeilla ohutpojaisia...

    Ihanaa kevättä sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin kuullut joiltain kavereiltani, että heidän mielestään Converset suurentavat heidän jalkojaan aivan älyttömästi :D Itse en ole tosin sellaista huomannut. Voisikohan riippua myös oman jalan koosta..? Minusta ne ohutpohjaiset Converset ovat myös aivan ihanan näköisiä :)

      Kiitos oikein paljon ja samoin sinulle :)

      Poista
  28. hihii just eilen lähti tilaukseen mun ihkaekat conssit - valkeet pitkävartiset =) voiku ootan et pääsen käyttää niitä!

    VastaaPoista
  29. mun ekat converset oli jenkkilippulla, sain ne ku olin ykstoista ja sen jälkee onki löytyny mustat,pinkit ja valkomusta pallolliset converset. Vielä jos mintun väriset saisi:) kaikki olleet siis pitkävartisia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselänikin on pinkit Converset ja ne ovat kyllä söpöt ! :)

      Poista
  30. Mä oon kans ihan rakastunu consseihin! Ne on niin mukavat ja sopii kaiken kanssa nuo valkoiset, ite en omista vielä lyhytvartisia valkoisia mutta ne on seuraavana ostoslistassa :D monia muita värejä kyllä löytyy!

    VastaaPoista
  31. ite oon käyttäny läpi talven mun valkosia varrettomia consseja:-) ostin ne prahasta viime vuonna 30eurolla ku oli supertarjouksessa ja voi että! ei niitä varrettomia turhaan kehuta! omistan ennestään siniset, pinkit varrellissina, valkoset lightit ja mustat nahkaset niin noi oli kyllä iha yhtä nappi ostos! tosin suomesta en oo yhtiäkään noista ostanu, ku en normihintaa raaski maksaa :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, nuo Converset ovat kyllä täällä Suomessa huomattavasti kalliimaat kuin muissa maissa :/ Nuo ovat kyllä kuitenkin niin ihanat kengät, että <3

      Poista
    2. vaikka ne onkin ''vaan'' tennarit, mutta kyllähän ne kestää pitempää ku esim perus tennarit !

      Poista
  32. Minkä kokoset noi on? :) noi näyttää ihanan pieniltä!

    VastaaPoista