30 maaliskuuta 2013

saturday morning

Olen nyt lomallani joka päivä nukkunut ihan super pitkään ja nauttinut täysin kiirettömistä aamuista. Tänään valmistin ihanan aamiaisen johon kuului täytettyjä croissantteja (ohjeet löytyvät täältä), smoothieta ja caramel kahvia. Nämä kiirettömät aamut vain ovat niin parhautta. Olisivatpa kaikki aamut aina tällaisia.

Olen viettänyt muuten iltapäiväni katsellen MTV:ltä CatFish maratoonia ja kohta puolin ajattelin hypätä suihkuun ja laittautua. Suunnittelimme pitävämme tänään Siljan ja Jyrin kanssa tortilla illan. Lauantai-iltaa ystävien ja ruuan seurassa ei voita mikään! Millaisia suunnitelmia teillä on tälle päivälle? Onko teillä tiedossa myös rauhallinen koti-ilta vai oletteko lähdössä ulos bilettämään?


Palataan myöhemmin päivän asu -kuvien merkeissä !

xoxo, Natalia

25 kommenttia:

 1. vähä sekä että :D kaverin kans kaupungilla käymään ja siitä sit johonkin :) hyvää iltaa teille ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin oikein hauskaa iltaa teille :) !

   Poista
 2. Voi että sulla vaan on niin kiva blogi! Oon seuraillu jo aika kauankin aikaa ja aina sun postauksia on tosi kiva lukea (: Ja oi että näyttää ja kuulostaa ihanalta sun aamu. (: Oon kans niitä ihmisiä jotka rakastaa aamulla nautiskella kaikesta rauhassa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että olet tykännyt :)) Kiireettömät aamut jolloin saa tehdä kaiken ihan rauhassa ovat kyllä niin parhaita - tällaisia aamuja ei koskaan voi olla liikaa !

   Poista
 3. voi että, herkullisen näköinen aamupala ♥ tänään ollaan aateltu Teemun kanssa katsella ihan vaan leffoja, syödä hyvää ruokaa ja sellasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa oikein kivalta ! Pitäkää mukava ilta :)

   Poista
 4. vanhojen lukiokavereitten kans istumaan iltaa ja baariin, ihanaa ku ei oo nähny niitä aikoihin <3:) hauskaa iltaa teille ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oikein hauskaa illan myös teille :) Varmaan on kiva päästä vaihtamaan kuulumisia vanhojen kavereiden kanssa !

   Poista
 5. Oi vähän sul on ollut mukavan kuuloinen aamu!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiirettömät aamut ovat ihan parhautta :)

   Poista
 6. Ihanan hyvälaatusia kuvia tulee, sillä uudella kameralla varmaan kuvailet? :) mitä pistät tonne sun smoothieen, ite rakastan niitä ja uusia reseptejä kaipailen.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Vähän olen nyt yrittänyt harjoitella kaikkien eri säätöjen kanssa kuvailua ! Laitan sinne luonnonjogurttia sekä vaniljajogurttia, mansikoita, banaania, mustikoita ja ihan vähän appelsiinimehua :)

   Poista
 7. Ihanalta kuulostaa! Oltiin perheen kanssa syömässä hyvää ruokaa perhetuttujen luona, sitten illalla bilettämään! Ihanaa pääsiäistä sulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja samoin sinulle <3 Ja hauskaa iltaa :)

   Poista
 8. suoristatko hiukset joka päivä? sillonkin kun esimekrkiksi laitat kiinni houkset niin suoristatko sillonkin? ja onko sulla kuinka pitkät omat hiukset? tai onko sula kuvia omista houksistas ilma pidennyksii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riipuu vähän :) Jos laitan hiukset vaikka nutturalle niin en silloin tietenkään suorista, mutta jos laitan ponnarille niin silloin suoristan sen ponihäntä osuuden! http://nataliaoona.blogspot.fi/2013/01/new-hair.html tuossa on kuva omista hiuksistani tammikuulta (jolloin ne leikkattiin noin lyhyiksi, koska halusin kaikista huonoista latvoista eroon) eli nyt ne ovat pari senttiä tuosta pidemmät :)

   Poista
 9. Toi sun aamu kuulostaa todella houkuttavalle! :)
  Olisipa munkin kaikki aamut tuollaisia (:
  Hauskaa iltaa teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, olisipa kaikki aamut tällaisia :) Kiitos ja samoin sinulle!

   Poista
 10. Mukavalta kuulostaa! Olisi kiva myös saada postaus tänne teidän illastanne, jos se mitenkään onnistuu. :)

  VastaaPoista
 11. ootteko ikinä siljan ja jyrin kotona viettämässä iltaa?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siljan ja Jyrin asunto oli remontissa ja he pääsivät vasta juuri muuttamaan sinne takaisin. Emme ole siksi ehtineet vielä viettää iltaa siellä :)

   Poista