24 maaliskuuta 2013

bun with braid

Erilaiset nutturat toimivat itselläni usein kiireisten aamujen pelastajina. Muutenkin näin talvisin on paljon helpompaa vain pitää hiuksia kiinni, koska hiukset menevät helposti sähköisiksi, ulkona tuulee ja sataa lunta. Itse tykkään käyttää hiuksissani aina vähän erilaisia nutturoita ja viime aikoina olen nähnyt kuvia nutturasta johon on kiepautettu letti ympärille. Ajattelinkin tänään kokeilla tehdä omiin hiuksiini tuollaisen nutturan ja itse tykästyin siihen kovasti. Tätä nutturaa tullaan näkemään päässäni varmasti vielä paljon. Ajattelin nyt jakaa teille ohjeet tuollaisen nutturan tekoon, jossa on letti ympärille. Tähän tarvitset kaksi ponnaria, hiusdonitsin sekä pinnin. 

Aloitetaan laittamalla hiukset ihan tavalliselle ponnarille. Itse tykkään laittaa tuon ponnarin aika ylös, koska haluan, että nutturakin tulee korkealle.



Seuraavaksi nuo ponnarin hiukset sujautettaan siitä hiusdonitsin reijästä läpi eli hiusdonitsi tulee tuohon ponnariin kiinni. Sen jälkeen hiukset levitetään ja asetellaan niin ettei hiusdonisti näy sieltä alta ja siihen vielä toinen ponnari päälle. 


 

Sitten kerätään nuo "ylijääneet" hiukset tuolta ja tehdään niistä yksi letti. 



Viimeisenä kieritetään tuo letti tuohon ympärille ja laitetaan pinnillä kiinni. 


idkuva

Todella helppo ja nopea siis tehdä. Vähän vaihtelua ihan tavallisen nutturan sijaan. 


Mitä pidätte tuosta nutturasta? Onko moni teistä kokeillut aikaisemmin tällaista?

xoxo, Natalia

69 kommenttia:

  1. Selailin sun wehearttia niin otitko idean tähän siitä sun tykkäämästä kuvasta? :) Ei tainnut olla kuitenkaan oma keksimä juttu:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kannatta lukea tuo teksti tuolta ylhäältä ensin... -.-

      "Viime aikoina olen nähnyt kuvia nutturasta johon on kiepautettu letti ympärille."

      Poista
    2. Oho hups:D Ei tarvitse silti noin töykeästi vastata..

      Poista
    3. No eihä Natalia edes vastannut töykeästin, en ymmärrä että mitä väliä onko itse keksinyt kampauksen vai ei? Tai miksi edes olisi itse pitänyt keksiä se? :D varmaan 99% naisista on hiukset päässä, on varmaan aika vaikee keksiä uusia kampauksia joita ei koskaan ikinä ois ollu kenelläkään :D

      Poista
    4. Kiitos ihan sikana tästä hiusopostauksesta!! Ostin joskus tommosen hiusdonitsin mutta se oli aivan liian pieni kun mulla on tosi paksu tukka ja alaselkään asti.. Enkä oo vieläkään löytäny isompaa donitsia! Tätä on pakko kokeilla, koska mulla jää sitä hiusta niin paljon yli ton 'donitsin asettamisen' jälkeen, että se näyttää tavallisessa nutturassa tosi tyhmältä jos on kieputtanu niin paljon hiusta siihen ympärille :D kiitos ihan älyttömästi!! <3

      Poista
    5. Anonyymi 9.50 No niimpä :D En usko, että on olemassa sellaista kampausa, jota joku ei olisi jo keksinyt! Enkä kuitenkaan missään vaiheessa edes yrittänyt väittää, että olisin itse keksinyt tämän.. xD

      Anonyymi 9.56 GinaTricotissa myydään sellaisia jättidonitseja :) Ja kiva kuulla, että tästä postauksesta oli hyötyä :))

      Poista
  2. Oi sentään, ihanalta näyttää! :) sun hiuksien uusi sävy on todella kiva!

    VastaaPoista
  3. Oi, toi on ihana! Pakko kokeilla(:

    VastaaPoista
  4. oon kokeillu monesti ja toimii ! mulle kun noita kiireellisiä aamuja riittää myös niin äkkiä hiukset kiinni ja menoksi:)
    ihanaa kevättä !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä noiden kiireisten aamujen suhteen :D Jotenkin aina aamuisin aika tuntuu juoksevan aivan älytöntä vauhtia.. Nuttura on aina niin nopea, helppo ja kuitenkin kivannäköinen ratkaisu :) Kiitos ja samoin sinulle!

      Poista
  5. toi sopii sulle tosi hyvin ! :) vois ite kokeilla tollasta mutku hiukset on liian lyhyet :D ja toi hiusten väri on ihana ! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)) Eikä, voi harmi.. Tuohon kyllä tarvitsee vähän pidemmät hiukset, jotta hiuksia jää yli tuota lettiä varten :/

      Poista
  6. mua kiinnostis toi hiusväri. vaikka teit siitä erillisen postauksen näyytäis että sulla olis tässäki iihan eri hiukset! :D onks sulla kasvanu juurikasvu oikeesti noin paljon vai onks toi tahaltee värjätty? sitte toine kysymys että vääristääkö toi kuva vaan vai onko sun hiukset oieesti ton väriset? vai ihan blondit niinkun ennen ja niissä sitä vähän tummempaa raitaa?? on muute super ihana letti<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukseni ovat edelleen ihan samanväriset kuin niissä aikaisemmissakin kuvissa. Noissa kuvissa on vain tuollainen muokkaus :D Kiitos!

      Poista
  7. aivan ihana toi nuttura, täytyy kyllä itekkin kokeilla tollasen tekoo jos onnistuis yhtä hyvin kun sulla :) ja aivan tajuttoman ihanan väriset noi sun hiukset !!!

    VastaaPoista
  8. Iso kiitos vinkistä! Taidanpa kokeilla heti huomenna :)

    VastaaPoista
  9. vitsi noi mustat raidat näkyy näissä kuvissa hyvin, iha sika upeet :-) ja toi nuttura on tosi helponnäkönen, hitsi ku omistaisin pitkät hiukset...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo raidat ei kyllä ole mustia. Nämä kuvat on vain muokattu tuon sävyisiksi :) Kiitos kuitenkin !

      Poista
  10. Kiitos kivasta vinkistä ♥
    Ja ihanat hiukset! Sopii niin hyvin sulle. :)

    VastaaPoista
  11. ihana nuttura! en tiiä kenelläkään noin täydellisiä hiuksia kun sulla <3!

    VastaaPoista
  12. aivan ihana kampaus ja idea! pitääp kokeilla heti huomenna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykästyin kovasti tuohon :)) Kannattaa kokeilla! Todella helppo ja nopea tehdä =)

      Poista
  13. Todella ihana kampaus, kiitos ideasta! Tuota kokeilen kyllä itsekin, mukavaa vaihtelua perus nutturaan :) Nuo sinun hiuksesi ovat myös todella ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Ja kiva, jos tästä postauksesta oli hyötyä ! Minustakin tuo letti tuo nutturaan kivaa vaihtelua :))

      Poista
  14. Näyttää ihan sairaan kivalta !!! Täytyy itse myös kokeilla :) ja tukka näyttää tosin kivan näkösältä vaikka onkin muokattu ;)

    VastaaPoista
  15. Varmasti onnistunut :) Tuo on nimittäin todella yksinkertainen tehdä, kunhan vain tekee rauhassa ! Kiitos kovasti :))

    VastaaPoista
  16. Ootko huomannu mitään eroa noissa sun hiusnauha teippipidennyksissä kun ns "oikeessa" teippipidennyksissä? Oot kyl niin uskomattoman kaunis ja aurinkoisen olonen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole huomannut mitään eroa :) Itselläni ainakin ovat pysyneet hiuksissa kiinni ihan yhtä hyvin! Kiitos oikein paljon =)

      Poista
  17. oi onpa kiva idea!!! :) tosi kivan näkönen! ja oot sää kyllä niin nätti<3

    VastaaPoista
  18. haha, oon nähny monia kuvia tuollaisest nutturasta ja ajatellut aina et se on jotenki älyttömän vaikee tehä:D kiiiitos siis sulle, et nyt mäki osaan tehdä tuollaisen!

    VastaaPoista
  19. Vähän söde vaihtelu tavalliseen nutturaan. Tykkään!
    Tuol About Me -kohdassa sanot ettet vois ikinä luopua blondeista hiuksista niin etkö oo jo vään luopunutkin kun ruskeita raitoja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) En koe, että olisin jotenkin luopunu vaaleista hiuksistani noiden muutamien raitojen takia, koska hiusteni yleisilme on kuitenkin vaalea :D Vaikka hiukset eivät olisi valkoiset niin voit silti olla blondi - sävyjä on monia :)

      Poista
  20. Aivan ihana! :) ja tykkään aivan älyttömästi sun hiuksista :)

    VastaaPoista
  21. Ihana nuttura! Sopii sulle tosi hyvin:)

    VastaaPoista
  22. Tosi kiva nuttura! :) Toi tumma väri tuolla tyvessä niin onko se sun oma väri vai ootko värjänny tummaksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kuvat on muokattu tuon sävyiksi ja tummiksi, siksi hiukseni näyttävät tuolta =)

      Poista
  23. Ihana nuttura! Miten sait sun hiukset tollasiks "puffeiks" :D Jos ymmärsin mitä yritän tarkoittaa... Ku siis mulla on tosi ohuet ja liukkaat hiukset nii jos yritän väsää tollasta nuutturaa nii se näyttää sellaselt balleriinan nutturalta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Laitan yleensä tuonne tyveen kuivashamppoota, joka kohottaa vähän tuota tyveä ja saa hiukset pysymään vähän paremmin kuohkeampina! Yleensä myös föönään hiukseni ja laitan tyveen kohottavaa föönausnestettä niin sekin varmaan vaikuttaa =)

      Poista
  24. Sä teet just tälläisiä toimivia, loistavia postauksia!! :) Yksinkertainen mutta tosi hyvä ja ajankohtainen, sillä oon itsekin kadehtinut noita kampauksia!
    Kiitos ihanasta blogista :) <3 Ja toi tukka on supermakee, kun en noista vetyperoksidin värisistä hiuksista oikein tykkää!

    - Henna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mukava kuulla :) Ja kiva, että olet muutenkin tykännyt blogistani ! Kiitos paljon :)

      Poista
  25. aivan ihana nuttura ja hyvin toteutettu postaus :)

    VastaaPoista
  26. mää teen aina mun nutturan tollei tai sit hiusdonitsilla :)!

    VastaaPoista
  27. Siis sä vain olet niin mielettömän kaunis! :)

    VastaaPoista
  28. Miksi muokkaat kuviasi niin paljon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon :DDD? Näihin kuviin on vain vaihdettu kuvien sävy tai paremminkin sanottuna lisätty "suodatin" samalla tavalla kuin esim. Instagramissa :D En siis muokkaa kuviani paljoan!

      Poista
  29. Sulle sopii ponnari toosi hyvin, paaljon paremmin kuin nuddura.:)

    VastaaPoista
  30. Tämä oli tosi hyvä idea, näyttää niin ihanalta! :)

    VastaaPoista
  31. Tosi kiva idis toi! :) Mun onki varmaan pakko opetella uusi kun se vanha ei jotenki toimi enää. :D Siis se vaan räjähtää aina heti auki, teen sit kuinka kireen tai löysän tahansa. :D Näytät muuten tosi hyvältä hiukset ponnarilla/nutturalla. :) Itestä tuntuu et näyttää ihan erilaiselta ja pallopää dorkalta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D No toivottavasti saisit tuon pysymään hyvin! Kiitos paljon:))

      Poista