18 maaliskuuta 2014

OUTFIT


Takki Oasap.com (saatu) / Housut & Paita H&M / College siskolta lainattu / Kengät Converse / Lompakko Michael Kors 

Pitäisi taas alkaa varailemaan uutta aikaa kampaajalle. Nämä vaaleat hiukset, kun ovat niin inhottavat, että näissä ei meinaa sitten millään pysyä oikein mikään väri. Kiitos kaikkien noiden vaallennusten. Ja tuo matkammekin taisi tehdä omat kepposensa hiuksille. Ehdin jo niin tykästyä siihen vähän tummempaan sävyyn hiuksissani! 

Tänään päälläni oli myös ehkä vähän erillaisempi asu mitä yleensä. Ajattelin kokeilla vaihteluksi vähän jotain uutta ja omasta tyylistäni poikkeavampaa. Omasta mielestäni asu toimi ihan kivasti, vaikka näin jälkeen päin katseltuna tekisin tuohon muutamia pieniä muutoksia! No, välillä on kiva astua ulos omalta mukavuusalueeltaan. 

Mukavaa tiistai-iltaa teille ! 

28 kommenttia:

  1. Iihhana asu! Itse oisin ehkä laittanut jonkun pipon päähän vielä, se olis myös peittäny maholliset juurikasvut ;-)
    Mutta mutta, sun blogi on menny aina vaan parempaan suuntaan ja aistin, että oot myös ihmisenä muuttunut tosi paljon! Tsemiä hei kaikkeen ja hyvää kesän odotusta :-)

    VastaaPoista
  2. Ootpa upea! Ja asu on erittäin ihana :) Sun hiukset näyttää mun silmään tosi kivoille :)

    VastaaPoista
  3. Vois näyttää kivalta ja freessimmältä jos tohon heittäis lisää niitä ruskeita raitoja. Aattelin kokeilla itsekin raitoja koska en jaksa koko ajan blondata! PS. Jotenkin ollu viime aikoina mielettömän kiva lukea sun blogia, postaukset on ollu jotenkin niin kivoja hyvällä fiiliksellä -Anette :)

    VastaaPoista
  4. Vitsit miten ihana toi college!! Mistä tollasia saa?! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkoitat tota college paitaa niin se on hm kuten tossa lukeekin :)

      Poista
    2. " Housut & Paita H&M / College siskolta lainattu"

      En valitettavasti osaa sanoa, että mistä siskoni on tuon hankkinut :(

      Poista
    3. Nelly.com saa noita paitoja, just tänään tilasin itelle

      Poista
  5. Upeat noi sun hiukset, pidä vaan rohkeesti enemmän auki niitä! Sopii paljon paremmin sulle kuin pidennykset ja ihan blondi tukka :) Niin ja asu myös tosi kiva, pitäisi itsekin joskus uskaltaa astua sieltä omalta mukavuusalueeltaan pois..! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en yhtään tykännyt enää tuosta väristä, joka näissä kuvissa oli! Se oli jo niin kulahtanut ja kellastunut :( Oli ihana käydä freesaamassa tänään tukka kampaajalla! Kiitos kuitenkin kovasti =)

      Poista
  6. Sairaan kivannäköinen asu! Onko nuo uudet converset? :) Ostin juuri itsellenikin uudet valkoiset conssit, niin kuluneeksi ne vanhat olivat ehtineet tulla :D

    VastaaPoista
  7. Mullakin kesti ehkä kolmen värjäyksen ajan että ruskee väri alko pysymääb kunnolla monesti vaalennetussa tukassa! Kyllä se siihen alkaa tarttua ja kasvaa terveenä. Pitää vaan olla malttia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) Tänään kampaajanikin sanoi, että kyllä se siellä sitten pikku hiljaa alkaa pysymään.. :)

      Poista
  8. Tosi kiva nähä vähän erilainenki asu sun päällä! :) itekin oon huomannu, että pitää kokeilla uutta, nii löytää itteleen vähän uusia suuntia tyyliin!

    VastaaPoista
  9. Ihana asu ja näytät tosi nätiltä! :) Sellainen kysymys, että käytätkö tota lompakkoa usein tollasena clutch-laukkuna? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Saatan aika usein kantaa mukanani vain tuota lompakkoa, jos lähdemme käymään jossain. Tuntuisi turhalta ottaa iso laukku mukaan niin otan vain lompakon ja puhelimen =)

      Poista
  10. ei oo musta liian erikoinen asu, sopii sulle tosi hyvin !! :)

    VastaaPoista
  11. Tuo sun lompakko on tosi kiva! Tykkään noista hopeisista yksityiskohdista enemmän kuin kultaisista. Itsekin olen koittanut etsiä vastaavaa lompakkoa, mutta ainakaan nettikaupoista en ole hopeisilla yksityiskohdilla löytänyt. Osaisitko sinä vinkata jotain paikkaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =)) Sain tuon lahjaksi Jonathanilta viime kesänä ja on kuulemma ostettu Stockmannilta ! En osaa sen enempää sanoa, että mistä noita voisi löytyä :/ Toivottavasti löydät !

      Poista
  12. Mä tykkään tästä asusta ihan älyttömästi!!! ♥

    VastaaPoista
  13. Ihana asu!:) Rakastan ruutupaitoja :D

    VastaaPoista
  14. ihana asu! tuli mieleen, etta tohon sun hiusleikkaukseen sopis tosi hyvin kun suoristaisit sen :)

    VastaaPoista
  15. Hei koska aiot tehä kuvina erillisen postauksen niinkun lupasit niistä ostamistas meikeistä mitkä esittelit videolla just vähän aika sit? Oisin tosi kiinnostunu niist muutamista, varsinkin siitä meikkivoiteesta, oottelen sitä postausta innolla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tulossa! Pahoittelut, kun on kestänyt :( En ole vain saanut aikaiseksi, että keräisin taas kasaan kaikki nuo tavarat ja alkaisin kuvailemaan niitä :D Meikkivoiteesta olen maininnut monta kertaa aikaisemminkin täällä blogissa. Kannattaa kurkata tuonne "Beauty" tai "Meikit" tagin alle ! Sieltä pitäisi löytyä :)

      Poista
  16. Milloin olet ostanut nuo housut hm ja paljon ne maksoivat? Kiitos etukäteen vastauksesta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hm… Olisikohan siitä nyt vähän yli puoli vuotta, kun ostin nuo ! Enkä muista enää valitettavasti housujen hintaa ollenkaan :((

      Poista